PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Am intrat ca sa ma mandres iar cu frumusetea mea:www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070712" target="_blank">poze absolvire!
sa nu va suparati pe noi ca va innebunesc! Va pup!

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Anasia multumesc de intrebare sunt bine, fara greturi deocamdata doar ceva oboseala dar vad ca si asta e pe trecute. Sunt pe aici prin casa ca maine plecam la mare si trebuie sa fac bagaje si nu am nici un chef cand ma gandesc ca trebuie sa car tot calabalacul dupa mine da' trebuie sa ma mobilizez ca dee cine sa il faca in locul meu.
Si ma tot gandesc ce sa fac sa iau sterilizatorul cu mine, voi mai sterilizati bibele? Nu dati cu rosii da' eu le-am sterilizat pana acu.
Apropo Cristinica ...Lucu unde a dormit cu voi sau ati avut ceva pat ptr. el?
Acum vreo 2 luni juma cand am fost la mare am improvizat cu 2 fotolii da' acum nu se mai poate ca al meu ar sarii si patul daca ar putea, deoacamdata incearca.
A inceput sa faca si al meu 3-4 pasi singur cam de saptamana trecuta, si de atunci a prins curaj si mai nene...nu mai vrea decat in picioare, in pat, in tarc, in premergator si nici nu mai doarme la pranz 2-3 ore cum avea el obiceiul ci numai o juma de ora spre o ora, mai atipeste prin masina si parc si seara abia pot sa il adorm el care se culca singurel, ca topaie tot timpul in picioare in pat, face ture, nici urma de somn, ne mai salveaza laptele. Noaptea cand deschid ochii el deja e in picioare si dimineata binenteles pe la 8.30 vrea in pat la mine, doar asa mai doarme pana la 10.
Eu ma gandeam ca daca incepe sa mearga mai suflu si eu da' de unde !!!
Asa ca face numai nazbatii: baga mana in spate la frigider sa atinga sarmele alea pe acolo, baga mana in video si in dvd daca da de CD-uri am incurcat-o ca le tavaleste pe toate, in sertare cotrobaie de zor si cara toate alea prin casa....si se duce cu premergatorul la usa de la hol si zice "haidii, haidii" adica sa mergem afara si afara ma innebuneste cu " iete, iete si uite" da'ce sa zic s-a facut baiat mare si smecheros pe deasupra.

A si sa nu uit:
LA MULTI ANI ptr. cei care au implinit 1 anisor si ptr. cei care au implinit 11 luni!!!

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul (16.08.2006)

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Emiliapop si eu mai sterilizez inca biberoanele. Eu am insa un sterilizator care are si functie de incalzitor, e mic, cit pt. un biberon si nu imi e greu sa-l car peste tot. Distractie placuta la mare!

La multi anisori pt. sarbatoritii de azi:

1 AN:
Naomi Patricia fetita lui mamaluidavid
Mihnea George baietelul lui Mishi
Christian - Ionut baietelul lui roxanya
Rares Andrei baietelul lui Aysha2

11 LUNI:
Catalin baietelul lui Tinasv
Andrei baietelul lui chiara_2005
Vlad Gael baietelul lui avmaria
Ana Maria fetita lui elena24

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

buna fetele , incerc sa pun cateva filmulete si poze de la ziua lui, intr-unul din filmulete , incearca sa spuna , ''nag nag nag''-bataie de cap , taty a crezut ca e amuzant sa il invete asta in dimineata cu petrecerea , sa mor de rusine ,ca asta a spus toata ziua .http://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=/d0adre2 -spuneti-mi daca se vad .

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Miki nu se vad. Asteptam sa vedem nazdravanul vorbaret.

Fetelor nu va faceti probleme cu mersul in picioare ca-si dau drumul ei. Eu sunt franta decand merge in piccioare si face numai trasnai. Ieri am fost cu el sa-i cumpar costum pt nunta (venim in acasa si suntem nasi) si vreau sa va spun ca mi-a fost mai mare rusinea ca pana am stat eu sa platesc la casa el a devastat magazinul. A gasit un raft cu lumanari si nu s-a lasat pana nu l-a golit. Pe acasa face cam acelasi lucru, trage tot ce apuca, nimic nu mai e la locul lui in casa. A descoperit si placerea sa scoata vasele din cabinetii de bucatarie.
Concluzia, bucurati-va de zilele linistite ca urmeaza furtuna.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Madyn merci, ti-am trimis un PM.

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul (16.08.2006)

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Vad ca pe-aici e o petrecere continua! Daca anul trecut eram obligata de situatie sa stau numai in casa, anul asta am trecut la recuperari intensive. Rar mai trece omul pe-acasa. Tocmai ne-am intors de la Baile Olanesti, Govora, Caciulata...Am avut si surpriza sa constat,la intoarcere, ca aveam accesul pe forum restrictionat! Una peste alta, mi-ati lipsit tare! In mod special, cuscra mea, Katik!
Alexia e in forma, indiferent de locul in care se afla. Ma bucur ca nu are probleme de adaptare. Merg cu patul si cu borcanelele dupa mine. Partea proasta e ca am reusit sa stricam si caruciorul sport. Pana la urma, trebuie sa mai cumpar unul, insa as vrea sa iau unul ceva mai ieftin, caci il voi folosi doar pt cateva luni. Stiti de vreo promotie, ceva?
N-am reusit nici sa pun poze, nici sa le vad pe ale voastre, dar de-abia astept!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

La mare a dormit cu bona intr-o alta camera, intr-un pat mare adica...culmea, acolo a dormit bustean
Emilia iubita, pe kitu' pentru sprancene nu stiu cum il keama, aveau si la Body Shop unul si chiar asa se chema : kit pt sprancene
Eu nu ii mai sterilizez de la 11 luni ca asa mi-a zis pediatra.
Draga mea, jos palaria pentru tine si burtica ta...trebuie ca stai foarte bine cu nervii sa faci un bb mic acu...
Eu sunt in pragul depresiei, azi mi-a mancat sufletul Luca.
Dupa ce ca nu doarme noaptea si sunt capiata, nici ziua nu pot spune ca e linistit: nu sta nici in carut, nu vrea nici sa mearga, numai in brate sau sa se tavaleasca tot parcul...m-a facut cu nervii... Car toata ziua in brate 12kg, el numa asta stie, brate si numa la mine
Acu'am venit cu el din parc el urland si eu plangand si numarand in gand sa ma calmez...
Ma scuzati pentru starea de zile mari, nu vreau sa molipsesc pe nimeni...
O sa ma calmez si revin

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Oana incearcahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=/d0adre2 acum te rog :

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

1 ANISOR
NAOMI PATRICIA

MIHNEA GEORGE

CHRISTIAN ANDREI

RARES IONUT

Catalin, Andrei,Vlad Gael, Ana Maria
tweety, suntem bine acum, trebuie sa recuparam cu mancarea, incet-incet;voi cum sunteti?
cristina ioana, ai incercat sa-i dai calma baby, poate il mai potoleste putin;nici eu n-am avut de ales si i-am dat Alessiei, bine ca e din plante;stiu o fata de la bucurii care careia dr i-a dat baietelului un tratament pt 21 de zile, ca o termina;
de sterilizat eu nu mai sterilizez de la 6 luni;
oanaalex, super faza, cred ca au inlemnit vanzatoarele;
bysko, ce familie frumoasa!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput