Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mandarinutza, eu cred ca e mai logic sa intrebi nasul inainte chiar cu o luna sau doua. Trebuie sa se pregateasca si ei cumva. Au de facut niscaiva cumparaturi, trebuie sa cautati impreuna localul. Trebuie sa faca si ei invitatiile pentru botez. Nu mai pun ca trebuie sa fie disponibili in perioada respectiva. Ori trebuie sa iti programezi tu botezul in functie de programul lor. Ceea ce stiu sigur este ca nasa trebuie sa scoata copilul din maternitate. Adicatelea cu imbracat din cap pana-n picioare, plus cadouri de genul scoica, bijuuri, jucarii... Astea nu se iau intr-o zi si trebuie sa fii si pregatiti financiar. Pai dac tu le spui cu o zi inainte ca o sa fie nasi, ma tem ca vor fi depasiti de evenimente si traditii.... Bine, acum foecare face cum stie si cum are chef pe chelie. Eu sunt ceva mai conservatoare la fazele astea...

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Roxali, din pacate asa-i aici. Se grabesc la cezariene ca fata mare la maritis. Ca doar e mai simplu sa taie decat sa stea cu orele langa tine si sa te ajute sa nasti. Plus raspunderea mai mica si suma de bani dubla pe care o iau pt. operatie. Ca doar tu te chinui pe urma sa te refaci, nu ei...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
28s fixMaria

Mergi la inceput

Nanaaaa, esti in pauza de masa? Nu ne bagi si noua un capitol mai smecher?

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, voi fi acolo la 17.45. Nu stiu unde sa stau in intersectia aia, ca sa poti opri tu masina. Banuiesc ca tu daca vii de pe Dorobanti o sa faci la dreapta pe bdul Aviatorilor, si ma gandeam sa stau acolo, la capatul bulevardului Aviatorilor, am trecut azi pe acolo si am vazut ca mai erau masini oprite. E bine asa ? Pana la urma cate fete iei tu in masina ? Crezi ca incapem 3 in spate, ma gandeam sa o luam si pe Sabina...
Pupici la toate fetele, ma duc sa mananc si eu ceva de pranz, ca ma cearta bebelina ca o tin nemancata ( am venit acasa acu' o ora, si de-atunci citesc ce ati scris voi )
Alice, te rog nu mai vorbi prostii, cum sa-ti para rau ca te-ai decis sa-l aduci pe lume pe Sasha ? Este cel mai frumos lucru care se putea intampla si sunt CONVINSA ca vei fi o mamica minunata !
Hai ca revin...

Luy 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Multumesc de incurajari fetelor.
eu stiu ca dpn ramane 12, nu asta e problema, ci faptul ca bb a incput deja sa se dezvolye un picut mai lent.Iar mi-a zis placenta grad 2 spre 3, plus IR marit in artera ombilicala, si in cele uterine.
nu e mult marit, obilical e 0.69, uterinele una e 0.49, alta 0.47, nu ma stresz tare.

o sa-mi zica dr ce si cum de fapt. asa fac eu , copii finuti;-)))

Annisia, tatii sunt muuult mai permisivi. zi merci ca n-ai fata primu copil.A mea acuma parca nici nu mai stie sa zica mama ;-)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

BUna dragele mele, si MULTI ANI TRAIASCA! pentru Anamar12,sa fie iubita si fericita!
Tomasa- sunt coollllll cercelusii pentru fetita!Sa-i poarte sanatoasa si sa ai grija, cand o sa inceapa sa traga de ei sa le controlezi mereu inchizatoarea. Nu-ti vine a crede cat de indemanatici sunt micutii! A mea nu s-a lasat pana n-a pierdut unul si nu avea decat 10 luni!
Perechea lui se odihneste acum intr-o casetuta pe care i-am facut-o Alexandrei si in care am pus cateva maruntisuri, dar foarte dragi mie: buricelul ei, bratara pe care a avut-o la manuta, bobocul de trandafirul pe care l-a avut pe turta, lumanarica de la prima aniversare, cateva suvite din par, de la turta etc.si la care tot se mai adauga mereu cate ceva. Recomand tuturor mamicilor sa le faca micutilor o astfel de cutie cu amintiri. Si acum ne uitam cu duiosie la ele si rememoram clipele placute.
Ptr ceciliaL si Andruzza, se spune ca de obicei nasa este cea care cumpara cerceii pentru fetite si lucrusoarele cu care va iesi din spital copilul, dar nu-i lege. Vorba cui spunea mai sus, ramane la mica intelegere cu parintii.
Legat de gaurici, ca mama de fetita va sfatuiesc sa le faceti gauri in spital, inainte de a pleca din maternitate.De obicei sunt cateva persoane care se ocupa acolo de asta, intrebati pe la asistente si cu o mica atentie se rezolva si prob asta. Noi asa am procedat si nu am avut remuscari ca am chinuit copilul. La ce "sgarciulete" au ele la urechiuse nu se simte nimic!
Parca tot CecilaL spunea ceva legat de nasii copilului.Parerea mea este ca mai bine ti-l crestineaza cineva care chiar isi doreste acest lucru. Conteaza mult sa fii nas cu adevarat, sa te intereseze de soarta lui, iar mai tarziu sa-l poata indruma.
In cazul nostru nasii de cununie sunt si nasii Alexandrei si vor fii si nasii bb. Va spun cu mana pe inima ca asa persoane mai rar vezi in zilele nostre. Noi ca noi, dar la fata in fiecare luna,(si acum avem 3 ani!) cate un sac de lucrusoare noi-noute, plus telefoane la fiecare sf de saptamana pentru a vedea ce mai facem. Si nu mai spun cand am fost cu fata in spital ptr o operatie. Credeau cei de acolo ca-mi sunt parinti, nu nasii!
In alta ordine de idei, sa petreceti bine astazi la intalnire si sa dea DD sa nu aveti vreme urata.!
Am vazut ca sunt cateva mamici care stau in zona Titan.Eu stau in aceasi zona si ma gandeam daca vreti sa ne vedem intr-o zi cu soare, in parc. Macar noi, vecinele sa reusim sa ne vedem daca deocamdata cu celelelte fete nu se poate!Pana la o noua revedere virtuala, va pup,

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Annisia, o sa ii spun data viitoare cand iesim in oras.La noi in familie oricum nasii de cununie sunt si cei ai copiilor, deci stie ca va fi nasa dar nu i-am spus oficial. Nu stiu de ce imi era mie frica sa ii spun inainte de nastere-hormonii presupun. Dar, ai dreptate, trebuie sa se pregatesca. Oricum e nasa cu experienta, mai are 3 finute si 1 fin la activ.

Mandarinutza 32+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Sabina, de asta vroia Boggy atat de mult o fetita.... Mi-a spus ca nu ma lasa pana nu ii fac si o tititza care sa fie numai a lui. Lasa ca o sa se sature el de la primul baiat... Dupa ce o sa ii oracaie nopti la rand in cap si o sa vada ca trebuie sa se implice in tot ceea ce insemna un bebelus, nu cred eu ca o sa mai fie dornic de o duzina de bebelusi pe langa noi.... Hihihihihi.....

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Annisia nici de lista nu ma apucasi...asa lene am...arata-ne si noua un pisoi ochios...yo am decat 3 pesti...si pe aia nu pot sa ii i-au la smotocit.
Bai nene,e o caldura de lesin...si-o umezeala de-mi niste stari sa mor nu alta.Cu burta asta mare...ma simt jalnic.Ma duc sa bag o baie,poate ma mai lasa...nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi la noapte,poate ma supar si bag aeru'..fie ce^o fi.
De maine cica se anunta taifunu'...ma duc sa bag nasu' la stiri,sa vedem cat de grava e 'situatiunea'.

Sabina Y. 30+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Annisia, tu poate ai sanse ca al doilea sa fie fata. Dar la mine domnu' tati vrea a doua fata dupa Vlad, si nu glumeste. Asa ca ma vedeti peste vreo doi ani din nou cu burta la gura, si apoi mama eroina de 3 copii!

Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput