slabitul in sarcina

dragi burtici, apar si eu cu o intrebare. i s-a mai intamplat cuiva sa slabeasca in primele trei luni de sarcina?
eu sunt aproape in 13 saptamani, am inceput sarcina la 81 de kg (destul de mult, stiu, la 1,70 inaltime) iar acum am 74 de kilograme.
cand am deschis discutia cu medicul, m-a intrebat de ce ma plang. nu ma plang, mai ales din moment ce mi-a garantat ca bebe se dezvolta normal chiar daca eu pierd in greutate, dar as fi curioasa sa aflu cine a mai trecut prin experiente similare si cand ati inceput sa luati in greutate.
multumiri multe!
pup!
Raspunsuri

doradora spune:
eu am slabit, dar nu mancam, ci varsam cu drag si spor. am pierdut 7 kile, pe care le-am recuperat si am mai pus si 18 pe langa. dr mi-a zis ca sa nu imi fac probleme, bebe lua din rezervele mele, si se pare ca nu i-au lipsit prea multe, alexandra a avut 3,200 kg la nastere.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

irinouka spune:
multzam frumos, chris. cu greturile n-am avut mari probleme, nu ma pot lauda decat cu o repriza de varsaturi. doar ca imi face sila si gandul la mancare. mai ales la lucrurile pe care le inghiteam isteric inainte, gen pizza, paste, shaorma si alte nenorociri. asa ca stau pe fructe, legume, branza, carne slaba. si ma satur imediat. pacat ca n-am descoperit stilul asta de a ma hrni inainte de sarcina
am incredere, cum spuneai si tu, ca rezervele mele ii sunt foarte suficiente momentan lui bebe.
irina 12+

Happiness_4_us spune:
Si eu, si eu!
Am slabit aproape 4kg insa mi-a fost cumplit de rau. Nu puteam manca mai nimic, decat supe si tot ce mancam seara varsam. Am inceput sa mai iauin greutate cand mi s-a mai dus raul.Acum am 30 de sapt si am luat in greutate 7kg.
Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

nikole spune:
Si eu am slabit in primele 2 luni de sarcina(mancam numai branza de vaci si piept de pui fiert,si grefruit) nu stiu exact cat, tocmai din dorinta de a evita o depresie nu m-am cantarit, insa m-am tras la fata vizibil, abdomenul imi era concav de-acuma!Al meu se speriase aratam ca o stafie si galbena la fata si fara chef de viata....am recuperat rapid uletrior, intre sapt 13 si 17 am luat 4 kg in greutate,mare fericire pe mine...37+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Alina922 spune:
Eu am slabit in primele 4 luni 6 kg. Si eu eram fan pizza, ca sa ajung mai apoi sa nu o pot vedea in fata ochilor.
Am inceput sa iau in greutate de prin luna a5a, si m-am ingrasat vreo 12 kg in timpul sarcinii. Dupa nastere, am slabit 17, aratam tare bine , dar acu' am pus la loc, sa nu cumva sa ma sufle vantul...
Galusca a iesit de 3.500 kg, asa ca nu-ti fa griji.
Sarcina usoara in continuare.
(sper sa nu apara de mai multe ori, imi cade netul)

kriss79 spune:
Si eu am slabit 3 kg de cand am facut testul si pana pe la 17-18 sapt..nu din cauza greturilor, ca nu am avut nimic, ci din cauza ca ma simteam mereu plina..nu imi mai placea ciocolata, seara nu mai mancam..dar bb nu a avut nimic, e chiar grasunica..(cel putin era acum o luna)
Burtik
Cristina 25+

creem spune:
Si eu am salbit 7 kg, dar tot din cauza varsaturilor, ca nici apa nu o suportam, m-am hranit o perioda cu perfuzii.
Dupa 15 sapt am inceput sa iau in greutatae insa, am luat 4 kg, sia cum am 21 sapt, adica am recuperat cu spor
Medicul a zis ca e ok, la inceput BB e in formare si are de unde sa isi ia cele necesare.
Pupici21+

irinouka spune:
saru'mana mult de raspunsuri! nici nu imi e clar ce simt si ce vreau. pe de o parte mi-ar placea sa se mai topeasca niste kilograme cat de repede, pe de alta parte astept cu nerabdare sa incep sa rat a grvidutza. ca deocamta nu se vede nimic-nimic. o sa fiu tare mandra de mine si de "pepenas", sunt convinsa!
daca as putea sa raman cu reactia asta de respingere fata de pizza si shaorma, ii fac statuie lu' bebe si il declar salvatorul meu de la o viata de excese si tampenii culinare!
sarcini usoare!

irinouka spune:
nana, tu cum te descurci totusi cu mancarea in indeparttul nord, cam care ar fi meniul pe acolo, ca mor de curiozitate!
alina, daca as lua si eu doar 12 kile, ce fericire ar fi!
pup