Mamici de iulie-august 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Nikole, uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91145&whichpage=3
"Doula" era nick-ul, sorry!
Vezi ca si Mariana a dat un link cu "intoarcerea" bb-lului ... doar o pagina inainte. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

ioana, de factorul Miruna uitasem probabil ca si eu as mai merge la birou daca as avea acasa inca un copil. iti tin pumnii sa mai stea smaranda in burtica cel putin pana pe 23 (hai ca nu mai e mult, inca 11 zile)

Iulia 34+ Iris Maria /Paul David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Lia ai perfecta dreptate.De cand mi-a scos firul imi spune in fiecare zi sa :"Sa nu nasti azi!"

Irinusha cred ca nu constientizezi cum o sa fie dupa nastere, oboseala, etc..Trebuie sa vezi cum e ca sa intelegi, asa ca nu cred ca se sperie nimeni

Si lui Victor ii curgea un ochi cand l-am adus acasa si a avut probleme multa vreme.Dr. mi-a spus ca are o sensibilitate din nastere.I-am dat initial cu ser, apoi i-am pus niste picaturi.Cam o data pe luna ii curgea ochiul pana pe la vreo 6 luni.I-am luat si proba si i-am facut analize dar nu a iesit nimic.Asa ca l-am lasat in pace.

Eu cred ca stiu de ce nu vrea bb sa iasa: o asteapta pe dr. neonato sa vina din concediu!.Adica pe 15 iulie!

Mamii iti tin pumnii!Intuitia mea imi spune ca nu mai ai mult!

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna ziua!
hai ca am si eu cateva minute...
va multumesc din suflet pt felicitari.poate sunt eu paranoica dar elisa mea a fost cea mai mica din gasca,singura prematura,uite ca acum prinde lumea din urma.
lavinia felicitari pt lorina e extraordinara!seamana cu elisa mea zau,sau mi se pare mie.tzuc-o din partea mea!
alina(anya) bine ati ajuns acasa!nu te mai uita inapoi,bine ca a trecut.sincer nici eu nu am reusit sa uit de tot,dar paraca se mai indeparteaza.si cand ma uit la ea...chiar uit de toate.asa ma bucur ca sunteti bine!te asteptam pe tine sa postez povestea noastra,ca de sunt nascute in aceeasi zi
jadi nu am vrut sa trisez dar am zis sa o cantaresc miercurea de acum incolo,cand mai adauga si o saptamana de viatza.deci am trisat cu motiv.
cristina26 sa sti ca eu in afara de alaptat,schimbat scutece,calcat spalat haine fata nu fac altceva.si sunt rupta de oboseala dar e o oboseala placuta.am stiut ce ma asteapta,nu ma asteptam ca alaptatul sa fie totusi atat de solicitant,dar nu as schimba nimic .cand vad cum ia in greutate,ce pernute face pe maini si picioruse i-as da sa mance si la 5 minute daca vrea ea.
irinusha,felicitari,eu cand ma gandesc la bb 2 numai imaginea asta o am in cap,pe lisa langa mine vrand ceva si bb care ii e foame si eu nestiind cum sa ma impart.dar se pare ca se poate,am exemplul vostru.
nico(nma) elisa mea se satura de fiecare data cu un san,celalalt o asteapta plin ful data viitoare.deci am lapt slava DD,sdar ma apuca panica daca mi se termina?
nikole cred ca pe net la gimnastica pt gravide vazusem ceva pozitii care ajuta sa-si schimbe bb pozitia.lasa ca daca e totusi cu capul in jos e bine,se aranjeaza cand ii vine randul

deci ce luam si ce mai facem sa ne mentinem secretia lactata?

alina si bb elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Alina.a, bine ca te prind ... vreau si eu poze cu Elisa ta, te roooogg!!! PUpici!

Ile, am nascut mai ... stiu ce si cum ;)

_

Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Alina, daca ii dai tot timpul ELisei san, ce sa mai iei? Multe lichide, odihna cat poti si pitika cat mai des la san! Cel mai bun tratament!

AndraSapt37 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Alina, inca nu stiu eu multe desore alaptat, dar ma gandesc ca o sa ai laptic destul daca Elisa e papacioasa (si este), daca bei suficiente lichide (s-a pomenit aici de ceai de fenicul, anason si chimen in combinatie), daca iei Galactogil (sper ca am scris bine) si evident, daca te odihnesti destul si mananci sanatos. Uite, poate nu strica sa intrebi si aici, daca mai ai timp si energie: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102368&whichpage=1

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

irinusha,mai pun azi cateva si apoi dau linkul

alina si bb elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

iulia mersic.
Alina.a, odata instalata, lactatia se mentine prin odihna si mincare (o spun din experienta).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

quote:
Originally posted by Irinusha

Andicu si Jadi, nu speriati mai fetelor pe viitoarele mamici!!! Ts, ts, ts ...

Da, mai, stiu, la asta faceam referire.Scuze daca nu am fost prea coerenta!

Eu, in primele luni, ziceai ca m-a calcat trenul, mai ales ca eram rea de somn.

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 9 ZILE

Mergi la inceput