Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 2
brazuca25 spune:
Mi-am facut bagajul!! Stau cu el langa usa! Acum gata...poate sa vina gogoshik cand vrea muschiuletul ei!
Denisa Maria 37+
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
andutzy spune:
brazuca, felicitari de bagajel!
Luna, sincer si eu tot pt aripa cu nastere naturala as opta! NU cred ca te-ar satisface mai mult o intepatura in coloana decat o gura de gaz! Plus ca daca doamne fereste se ingroasa treaba aici, poti trece dincolo, deci de ce sa te bagi la inceput acolo? Poate va fi usor si chiar frumos...
AndraSapt37 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
cristina_ana spune:
Lavinia, bine ai venit acasa!!!! Asteptam pozeeeee!!!!!!
Luna, parerea mea referitor la nastere: cu epidurala!!!!!
Am si eu o intrebare la voi, de fapt e mai mult un sondaj de opinie: care dintre voi a optat/va opta pentru recoltare de celule stem? Eu eram foarte hotarita sa fac asta, de fapt am incheiat deja contractul cu firma respectiva, mi-au trimis si chitul de recoltare acasa, dar acum ma lovesc de parerea absolut proasta a doctorului meu privind respectiva procedura. Ieri mi-a zis ca nu ma sfatuieste sa fac asta, ca mai bine dau banii la un cersetor decit sa ii arunc asa pe geam, ca nu sunt seriosi, ca cine stie ce fac ei cu celulele copilului, unde le duc, etc, etc. Ca urmare, nu am mai avut curajul sa ii zic ca eu deja am chitul de recoltare acasa, ca ma demoralizase rau de tot. Si nu e vorba ca nu se pricepe sa recolteze, ca mi-a zis ca el face asta de citeva ori pe saptamana, dar pur si simplu cica sunt bani aruncati pe fereastra. Si acum nu stiu ce sa fac: sa mai insist, sa ii pun chitul de recoltare in brate la nastere fara alte discutii sau sa renunt?
Sunt eu nebuna ca vreau asta? Va rog, spuneti-mi si mie care dintre voi mai face asta, ca tare imi e ca sunt singura doritoare!!!! Nu stiu ce sa fac!!!!
Cristina, 36+ si bebe scump
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
nma spune:
lia imi pare rau dar numai acum am vazut ca vrei sa recitesti perlele de le-am postat. am dat un send pe mail-ul comul.
eu inca citesc din urma dar cu pauze caci nu ma lasa copilul (cel mare nu bb)
nico34+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
aeperju spune:
M-au indrumat colegele mele sa va intreb daca vreuna dintre voi a luat DETRALEX in sarcina pentru varice. Multumesc frumos!
Emma 29+
fianna spune:
Eu imi recoltez celulele stem, insa nu pentru mine. Le donez pentru research spitalului unde nasc deoarece ei desfasoara un studiu. Initial si eu am vrut sa le pastrez la banca, dar dupa ce m-am documentat am ajuns la concluzia ca probabilitatea de a le folosi e foarte mica, asa ca mai bine imi aduc contributia la stiinta.
fianna
38+ Matthew Peter
brazuca25 spune:
cristina_ana nu stiu ce sa iti zic despre recoltarea asta. Sunt convinsa ca este un lucru bun si cine isi permite sa il faca are o speranta ca in caz de Doamne fereste se intampla ceva, au o sansa de salvare.
In ce nu am eu incredere este in faptul ca in Romanica noastra se poate desfasura asa ceva in conditii de siguranta. Nu ma refer la siguranta recoltarii, ci la ce se intampla dupa aceea cu ceea ce s-a recoltat, acolo unde este pastrat.
Daca deja ai ajuns pana aici, de ce sa nu mergi pana la capat? Doctorul nu o sa te refuze. Ii dai ceea ce e nevoie pt recoltare si gata. Ce rost are sa te mai razgandesti acum?
Denisa Maria 37+
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
Antoanela23 spune:
Buna seara frumoaselor,
Lavinia, bine ati venit acasa! Astepam poze cu mica Lorina.
Luna, ti-am trimis un PM, raspunde-mi cand poti tu, .
Cristina, eu am facut recoltarea de celule stem, pt noi. Trebuie sa tii cont de ce simti tu, nu de ce spune doctorul. E adevarat ca daca cei care se ocupa de pastrarea celulelor nu sunt seriosi faci treaba asta degeaba, dar intreaba-l daca stie el ceva precis despre asta.
Ma duc sa mai citesc din urma, pup fetele,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
jadi spune:
Nico multumim pentru capitolul nou, l-ai schimbat foarte bine!
Lavinia bine ai venit acasa! Asteptam poze!
Cristina spune-i doctorului ca te-ai riscat pentru recoltare de celule stem si ca ai hotarat asa cu sotul, nu are de ce sa te refuze!
Alina.a mai este o metoda de desfundare de canale, sa il pui pe sot sa traga laptele... nu glumesc, nu am practicat dar stiu de la kineto ca se poate practica. Alta pompa mai buna ca Avent nu gasesti, daca la asta te dor sfarcurile sa vezi cum e la altele.
Eu iar trec printr-un impas cu laptele, suge copilul si nu se satura, cred ca e un puseu de crestere si pana mi se mareste productia crizez copilul. Azi mai mult nu a dormit si e clar de la mancare! Si m-am tot intrebat de ce face copilul kk verde si m-am lamurit intr-un tarziu ca este de la picaturile de Bonisan!
Ma duc sa ma uit la anatomia lui grey!
Deni & Vlad & Tudor
oanabbb spune:
CRISTINA am fost in aceeasi situatie aproape...doar ca nu mi.am cumparat chit.ul.
dr meu s.a dovedit reticent la propunere si mi.a zis ca nu ma sfatuieste..desi face multe dar in principiu avea aceeasi opinie cu dr tau.eu voi naste la CF2.
eu nu voi mai face recoltarea...am mai vb si cu alt dr,dar daca tu ai fi mai linistita...poate e bine sa mergi mai departte..
oana37+IANIS BOGDAN