Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Si acum sa va aratam www.flickr.com/photos/9183414@N06/771861330/" target="_blank">cu cine am sarbatorit 6 lunite si ce www.flickr.com/photos/9183414@N06/771861330/" target="_blank">mama de imprumut ne-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Teo pupa doo domnsihoare de ziua lor

lizuca si (pt 5 lunisoare)
Iarina (pt juma de anishor)

si sa cresteti mari fete frumoase!!!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Va multumim pt. gandurile bune si pt. incantatii... apoi mi-e clar acum cum de-am mai gasit acul in carul cu fan , adica cercelushul buclucas.

Dana - de-o fi bine, de-o fi rau...ce vrei, fata draga, sa iscam iar discutii??? Las-o p-asta cu zaharul la vremea ei . Acum, lasand gluma la o parte... am vazut ca unele produse pt. bebei contin si zahar (unele borcanele cu fructe, sucurile de fructe Hipp)... Cel mai bine e sa verifici pe eticheta ce fel de zahar este. Cel brun poate fi folosit (dar daca imi amintesc eu bine) dupa varsta de 1 an, sper sa nu gresesc.

Belle_vue - sanatate puiutilor si tie multa putere sa le duci pe toate - si serviciu si doctorat si casa si copii!!!

Lili - nu te supara si tu, o sa se linisteasca spiritele! - nah, ca l-am bagat si eu la inaintare, sa-si faca treaba, Doamne ajuta!

Voi stiti ceva de Messa? Probabil s-a intors si e bagata in forta in treburi. Eu imi puneam oaresce sperante in ea sa mai calmeze spiritele, sa va zic drept.

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

heheee,ce pozne mofoafe, Adinushh!ce rade domnisoara Ayleen!cred ca stiu sa tin si fetita in brate, ca vad ca se simte bine...hmmm, deci ma pot apuca?

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by adinush

Si acum sa va aratam www.flickr.com/photos/9183414@N06/771861330/" target="_blank">cu cine am sarbatorit 6 lunite si ce www.flickr.com/photos/9183414@N06/771861330/" target="_blank">mama de imprumut ne-am gasit

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

cu mentiunea ca mama de imprumut se afla inainte de incidentele prin care i-a fost dat sa treaca pe la ora 15...

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Alinuk FFFFFFFFFFFF tare "zicerile puradeilor"..

Adinush vad ca v-ati cam distrat azi...in timp ce noi trebaluiam din greu prin casa... La multe lunitze si multa sanatate!!

Eli da vad ca n-ai stat degeaba azi...

Mergi la inceput

Apoi Eli stii tu...practice makes it perfect Asa ca lasa forumul si fugi la barbatel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

LA MULTI ANI PUIUTEI MELE...iupiiii 6lunii!!!!

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

vreau sa dau si eu bani pt alinatxa..UNDE???

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Vezi ca e un cont pe prima pagina Anis

Mergi la inceput