Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Nadiuta, mai treci pe aici ca chiar ma gandeam la tine, adica voi tot in ghips santeti? aoleu eu ziceam ca ati scapat... Doamne cat ati mai avut si voi de tras, copiii nu sant constienti dar mamele trebuie sa aiba atata putere sa vada copilul asa! deci eu daca ar fi acum s-o bag in ghips cred ca nu pot... a mea e atat de zvarloaga, atat de iute, ea vrea pe jos, vrea cu capul in jos, vrea invartita, vrea, vrea, vrea, nu sta locului... pai cum s-o imobilizez? OFF fetita, doamne ajuta sa scapati, dar cu eco de ce nu va verifica, ca doar nu dauneaza, oricum nu se compara cu radiografia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

adela, am citit ce ti-a facut Alexia, a inceput cu poznele de pe acum.
Elli, dar ce patanii, ceasul rau pisica neagra auzi sa-i pocneasca bretelele de pe unde le avea
Anis, pofta mare IArinutei la masa de pranz.
Alinuk, si pe 8 febr cand s-a nascut Lidia, in 24 ore doar Lidia si se mai nascuse o fetita la 4.45min in rest vreo 24 de baietei la Elias.

La multe lunite sarbatoritilor de astazi, va pup pe bulanase.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Liuda, ne-a zis dr ca la eco nu se vede cum a crescut osul, si ca radiografiile nu mai sunt nocive ca inainte au alte aparate mai performante si pt o fractiune de secunda nu e pericol, acum nu stiu daca sa cred sau nu, insa eu stau sa ma gandesc daca nu vor fi probleme pe viitor adica atunci cand va dori sa aiba un copil sau chestii de genul asta ca doar tot radiatii sunt,

aaa si cu asistenta bine ai facut de i-ai inchis gura, cand le vad ca se dau mari doctori si ele au o amarata de scoala ma apuca spumele se baga in seama doar doar le va pica si lor ceva.

da vreau sa va zic ca deja eu nu mai suportam ghipsul ala nu fata, daca a prins caldurile alea de 40 gr. si ea transpira intr-o veselie, cu toate ca o spal zilnic de 2 ori si dau cu apa calduta ca sa se racoreasca si sa nu mai fie lipicioasa, aveam impresia ca ghipsul ala miroase uneori a picioare nespalate NU-L MAI SUPORTAM.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna fetelor, azi implinesc un an de forum, si nu ma simt deloc fericita cu atmosfera de pe aici. Asa cum au spus si altele, aloc poate prea mult timp si atentie forumului ca sa asist la polemici care la final, din lipsa de argumente, se lasa cu insulte. Poate ca ar fi lucruri mai bune de facut in acest timp.

LIUDA, cum iti permiti sa critici "eficienta medicinei romanesti"? Foarte bine ca n-ai alergat sa-i pui fetei soldurile si piciorusele in ghips, la nevoie cred ca ai putea da o fuga la Bucuresti ca sa vezi ce si cum pe bune. Cred ca NADIUTA ti-ar putea da niste referinte. Pe mine ma omoara felul in care, vorba ta, dupa ce sta cu mana pe copil 15 secunde, iti da flit si te trimite la te miri ce procedura, in ideea ca "nu strica". Acum vreo luna era o mamica de martie-aprilie pe care doctorita o trimisese sa-i puna fetitei gatutul in ghips. Pai astia-s normali? Plus modul foaaaarte vag in care se discuta cu parintii despre ce are sau nu are copilul. Chiar avem cu totii asa fete de tampiti incat sa nu meritam o explicatie sau macar o tentativa? Doctorul e ocupat? Cu ce e ocupat, sa-si contabilizeze ciubucul?

Bine ai facut ca ai pus-o pe duamna asistenta la locul ei!

ADELA, iti tin pumnii si tie cu a doua consultatie, sa nu tii totusi fata in chiloti de lemn pana la 18 ani, deja are taticul preocupari de genul?

Cat cu bazinul, daca era la tine in zona poate ma bagam si eu, dar sa merg din Arad si sa bat si orasul pana in zona Soarelui, mai bine zic pas.

Am fost si noi la doctorita de familie, ea nu stia de ultimele noastre aventuri cu NPI si echo la capsor, si mi-a recomandat sa mai faca totusi o echografie. L-a auscultat si mi-a zis ca e un pic harait, binenteles ca n-am scapat fara reteta de antibiotic. Mergem, il luam, si-l punem la pastrare, de tratat il tratez ca data trecuta. Si, in alta ordine de idei, l-a masurat si are 66 cm si 7 kile pe cantarul cabinetului (care intotdeauna a fost mai "optimist" decat cel de acasa!). Sa-l pun la cura de slabire?

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna la fete si

LA MULTI ANI FETITELOR DE AZI

Iarina ( bebe de anis ) 6 luni

Eva Sofia (bebe de laura) 6 luni

Adriana Maria, (bebe de gabrielaS) 6 luni

Eliza-Ioana (bebe de miciurin) 5 luni

NADIUTA, ma bucur mult sa vad ca sunteti mai bine si tu esti un pic mai optimista
da, ieri am avut o zi cu peripetii

Salina, hehe, gasisi cercelul!nu era si buletinul meu pe acolo?sau l-o fi luat pisica aia cand a fugit pe geam...

v-am pupat, cred ca plec si eu acasica la Motan

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Cristina, lasa bb in pace. pune-l la regim mai tarziu.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

cristiana 7 kile la 6 luni si tu vrei la regim? de ce? eu zic ca nu e grasulean deloc... pai noi la 5 luni si ceva si eu tot incerc sa ajung la 7 kile si zic ca luna asta poate poate ajung sa cuceresc aisbergul numit 7 kile... pai atunci ce zic fetele de "seama voastra" cu 9 kile? Eu nu stiu de ce trebuie regim sau am scapat eu ceva...

Eli - buletinul tau e in halatul meu cel prapadit... dar il descopar eu si iti trimit buletinul la pachet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

S-a pus singur la regim... tocmai a vomitat pranzul de cereale in patul lui mami si al lui tati! Pai cred si eu, toata ziua sta cu mainile in gura, pana-n gat.

LIUDA, tot n-ai gasit halatul si pernele? Lasa, ca si ELI are vremuri grele, auzi, sa-i pocneasca bretelele de la sutien, cosmar!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

bai lu' Eli ii pocnesc bretelele ca are "balcoane" misto acolo!!! lasati ca unele invidiaza pocnitul bretelelor... ca la mine nu pocneste ca nu are de la ce... eli - te inscriu in lista dusmanilor... i-auzi aici cica pocnesc bretelele... ca eu ma gandesc la siliconarea "lipsei" din sutien!

Mergi la inceput

Cristiana bine ca atre ve vomita copilul tau, a mea azi e la regim, la amiaza nu a vrut nici supa, nici cereale nuci fructe si nici suc, o mananc!!!! Asa ca am facut lapte poate pana la 16 bea si ea macar lapte... ma omoara cu zile copilul asta, o dau spre adoptie, cine vrea? mamele cu baieti care vor o fata, va dau una gata, fara sa va mai cracanati 9 luni la ginecolog cu burta cat casa!!!

Mergi la inceput