Bucurii de sept - oct 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 21
anangel_lexi spune:
Da, Gety, Mariei mele i-a prins tare bine in poponetul gol. Unde mai pui ca daca se vede asa libera e fericitaaaa!!! Rade cu gura pana la urechi!
Chiar glumeam cu sotul si ziceam ca Maria cand o fi mai mare o sa vrea sa faca plaja la nudisti![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
GETY spune:
Am lasat-o si eu pe fii-mea sa faca nudism in patutz.![]()
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
MamiLili spune:

Cata, felicitaaaaaaaaaaaaari! S-a spart gheata la bb2!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
roxanae spune:

Andra,Sepfora,Lakioana,Lili frumoase poze iar bucuriile voastre sunt superbe.
Eu sunt in zona va citesc in fiecare zi,dar caldura m-a topit.
Cristina multa sanatate lui Vladut,imi pare rau ca este bolnavior.
Cata felicitari pt. sarcina sa ajungi cu bine la capat- felicitari.Si eu am avut sangerari aproape pe tot parcursul sarcinii,dar dr. nu au descoperit de la ce.
Mai este o mamica de bucurii insarcinata Ro-Ana daca o mai tineti minte.Daca ne citeste ii urez felicitari si ei.
Gonghi felicitari pt. dintzuc.
Rebecca este bine are 75 cm si 10,200 kg.In sfarsit a aparut un dintzuc si la ea,merge de manute si face 3-4 pasi singurica insa apoi intra in panica si se lasa in jos si o ia dea-busilea.Vorbeste f. bine coreeana cum zice Mirabelac insa si cuvinte inteligibile mama, tata, papa,pa-pa,apa,ham,bavo(bravo),mam(miau).La olitza nu face ca nici nu stie ce e si cam atat.
Va pup si va doresc O ZI BUNA!
GETY spune:
Roxanae, bine ai revenit cu vesti!
Ro Ana, daca ne citesti, iti urez si tie sarcina usoara pana la capat.
De AncaMT mai stie cineva ceva? Ma uitam zilele trecute prin albumul "Bucuriile calatoare" si am revazut pozici cu Luciana printre narcise.
MamiLili, gheata a fost sparta, dar "Who's next?"
ena spune:
Buna fetelor!
Am chiulit de pe site cateva luni.
Rusinica!
Si am vazut acum ceva super frumos....din plutonul nostru avem iar gravidutze?
Super frumos!
Acum chiar ca o sa stau iar pe DC. Si eu vreau ca din oct cand face Bogdan 1 an sa incep tratativele pentru un fratior sau o surioara.
Oricum astept amanunte de la voi.
ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdan_tudor
anangel_lexi spune:
Bine ati revenit Roxanae si Ena!
Ma bucur ca se intorc mamicile care nu mai scrisesera demult.
De Ro-Ana am aflat si eu si ma bucur muuult pentru ea!!! Felicitari. Ce sa zic, va admir mult pe voi cele care va incumetati la bebe 2, la noi nici nu se pune problema momentan. Si nici nu cred ca o sa se mai puna vreodata chit ca perioada cu burtica a fost una din cele mai frumoase din viata mea.
de
GETY spune:
Anangel, eu mi-am dorit 2 copii, acum parca e prea tarziu, am in vedere varsta mea, sper Mariei sa nu-i fie urat singura la parinti si noua sa nu ne para rau ca nu l-am facut pe al doilea.
Ena, bine ai revenit si tu si te mai asteptam cu vesti cat poti de repede.
ena spune:
Anul asta o sa fac 31 de ani si Bogdan a venit dupa ani si ani de asteptari...asa ca bat fierul cat e cald.
Poate se prinde.
Eu am facut cezariana si am voie doar dupa 1 an....din cauza asta incep din oct.
Am avut o sarcina foarte grea, am slabit mult, am stat foarte mult in pat si in spital.
Dar rezultatul merita....si nu vreau sa-l las singur pe Bogdanel fara frate sau sora.
Asa ca Lexi poate treci la treaba.......
Bogdan merge in picioare tinut de mana si face la olita...sunt super bucuroasa pentru faza cu olitza.
Are 4 dintisori.
Voi inca pasati bine mancarea?
Pupici
ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdan_tudor
anangel_lexi spune:
Ena, mai devreme de 3-4 ani n-o sa pot sa trec la treaba pentru al doilea doar ca peste patru ani voi avea 32 de ani si mi se pare cam tarzior pt. un bebe. Adica nu vreau sa fiu inteleasa gresit, mi-e teama ca poate n-o sa mai am atata trabdare plus ca daca femeia insarcinata are peste 30 de ani medicul o supune la tot felul de analize de care mie mi-e frica...Urasc acele...
Mancarica Mariei noi inca o pasam bine de tot la blender pt. ca ea se ineaca foarte des si ne e teama.
de