Salve tuturor .
Mama mea ,65 ani trebuie sa se opereze de cataracta si mi-ar fi de mare ajutor sa-mi sugerati un medic care o poate opera in Iasi,si cam cit costa.Ma refer la un medic particular .Sansele sa reuseasca operatia sint 100% ?
Multumesc anticipat.
Ingrid amore di mama
[size=3][/size=3din cate stiu eu, in Iasi nu cred ca sunt medici care sa rezolve aceasta problema.mai bine ai incerca in bucuresti la medicul mihai pop sau moraru.nu mai stiu adresele lor, dar ii gasesti pe internet
Iti recomand cu caldura Clinica Oculus din Bucuresti ( este clinica Dr. Moraru, despre care cred ca spunea si Ramona ) www.eye.ro ( ai acolo si tarifele in functie de tipul de cristalin folosit ).
Am operat-o pe mama ( care are 64 de ani ) in primavara la ambii ochi si se simte excelent!!! Interventia este extrem de simpla, nu necesita internare, dupa 24 de ore vedea mai abitir ca in tinerete ( ca sa o citez ). La ora 10 intra in operatie, la 11 plecam spre Ploiesti. A mai fost nevoie sa vina a doua zi pentru consult si pentru ridicarea pansamentului...Ce sa zic, a meritat fiecare leu!!!!
Succes si multa sanatate mamei tale!
Olga 7+