apa plata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Fetelor,eu nu pricep ce e apa asta plata.Daca e apa minerala dezacidulata atunci eu stiam ca nu se recomanda in nici un caz copiilor mici, mineralele alea au ceva efect advers asupra rinichilor bebeilor care sunt in formare si modifica si nivelul de sodiu din organism si are efecte negative. Mie mi-a zis doctorita de familie sa ii fierb apa de la robinet dar numai odata, deci nu repetat fiindca prin fierbere se evapora apa si ramin concentrate tot felul de saruri minerale care nu sunt benefice in concentratie mare. In ideea asta ma gindesc ca nu trebuie fiarta apa plata in nici un caz daca deja e mineralizata.
Eu i-am dat micutei numai apa de la robinet, fiarta pina la 1 an si de atunci nefiarta si nu a avut niciodata nimic.
numai bine
cristina73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talexia spune:

Va intreb insa cit timp pot folosi apa din sticla odata ce am deschis sticla. Eu pastrez apa la frigider.

Ingala si bb Teodor

Teoretic, oricat de mult. Apa sau alimentele se altereaza datorita dezvoltarii, in cantitate mare, a unor microorganisme deja existente sau care ajung in interiorul a ceea ce vrem sa pastram prin intermediul aerului, a unor obiecte (lingurita, polonic, farfurie etc.) si mai ales a gurii, a salivei. Daca apa plata este intr-adevar microbiologic pura[/i], [/i]nu se atinge cu nimic gura sau capacul sticlei si nu se lasa sticla deschisa, chiar nepastrata la rece, se poate pastra apa mult si bine.

Mergi la inceput