apa plata

apa plata | Autor: andreia

Link direct la acest mesaj

Dati-mi va rog un sfat.Se da apa plata la bebelusi in schimbul apei fierte sau o fierbem si pe asta?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Poti sa-i dai linistita apa plata bebelusului tau.De cand am inceput sa-i prepar formula am folosit-o la recomandarea pediatrului.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Copiii mei beau apa plata de la un an. Uneori, cand mi-e lene sa le fac ceaiul, le dau apa plata. Iar pediatra mi-a zis sa le dau cat mai des apa plata, sa-i obsnuiesc cu ea.
Cat despre prepararea laptelui praf, apa plata doar o incalzeam putin.

Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Nu stiu de ce exista aceasta frica fata de apa plata la sticla. Poate din inertie.
Ar fi bine insa daca ne-am gandi la tevile prin care curge apa de la robinet, pline de rugina care se aduna in saptamanile de "reparatii" sau pur si simplu ca filtrele nu sunt la o calitate garantata. Ca doar Radet-ul e stapanul nostru, nu? (vezi zicala "clientul nostru, stapanul nostru", aici modificata in "unicul nostru furnizor de servicii, stapanul nostru") si atunci nu prea are cine sa-i controleze.
In rest toate bune si sanatate maxima!

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Eu, drept sa iti spun, o fierb si pe aia... De cand cu bacteria intestinala, cu toate ca stiu 99% ca nu de acolo a luat-o. Dar cine s-a fript cu ciorba, sufla si in iaurt.
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

de cand am inceput sa-i dau lapte praf l-am preparat cu apa plata, nefiarta, doar incalzita.

bubi

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Catalinei i-a provocat colici cand era micutza. Dar, de la 4 luni, i-am dat apa plata Dorna si ii place foarte mult.

Acum nu mai vrea sa bea apa fiarta, doar apa plata.

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Catalina mea bea apa plata de la cinci luni,si laptele tot cu apa plata i-l fac.Folosesc apa Izvorul alb de la Dorna.

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Noua pediatrul ne-a spus sa folosim apa de la chiuveta fiarta si racita. Pe aceasta o folosim la ceai si la lapte. De baut bea apa plata Carpatina pt. ca pe cea fiarta si racita o refuza. La inceput i-am dat combinata (plata si acidulata) iar acum doar plata.
Pipici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

De cand s-a nascut Teodora am folosit numai apa plata Bucovina.Primele 5 luni i-am fiert-o 5 minute si apoi racita.Dupa care am considerat impreuna cu sotul meu ca este destul de mare si nu i-am mai fiert-o.Rau am facut!Saptamana trecuta am gasit pe fundul sticlei o depunere verzuie.La inceput am crezut ca de vina este ambalajul sticlei care este tot verde.Ma inselasem.Inauntru plutea ceva mult si verdeeeee...Apucasem sa-i fac un biberon cu lapte fetitei.Sticla era sigilata.Asa ca,mamicilor,aveti grija ce dati bb.-lusilor.
La noi totul este posibil.Cei de la Bona Aqua au consum exagerat de apa rece.Se zvoneste ca in loc de apa plata ar imbutelia apa de robinet.Dumnezeu stie!DE atunci fierb din nou apa plata.
I-am facut bb.-lusei copro. si stupoare-rezultat negativ.REpetam analiza ptr. ca de atunci stam cu Debridat,Ca carbonic si Ecoflorina.N-am aruncat sticla ptr. ca vrem s-o ducem la O.P.C.DEsi stiu ca ne vom lupta cu morile de vant.
Sanatate tuturor!
July si bb.TEodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Nasoala treaba!
Dupa cum va spuneam ,folosesc Izvorul Alb de 9 luni de zile.E adevarat ca nu i-am facut niciodata coprocultura,dar nu a fost nevoie ptr. ca nu afost nimic suspect.
Nu va lasati ,bateti-va si cu morile de vant daca e nevoie!

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput