Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Teodora, showroomul BabyComfort e pe Popa Nan 82, cum vii de la Scoala Iancului spre Dristor, inainte de facultatea Hyperion, pe partea dreapta se gaseste fabrica Simatex, intri in curtea fabricii unde e o bariera, treci de bariera , mergi 50 in fata si faci dreapta si mai mergi 20 m sipe partea dreapta e Baby Comfort. E cam greu de nimerit.

Mandarinutza 31+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Fetele, cum ramane cu locatia intalnirii? Langa metrou ar fi CityGrillul de la Aviatorilor-Primaverii. Si Tratoria din Herastrau e ok pt mine, numai ca e cam departe de metrou/autobuz.

Mandarinutza 31+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Teodora, pana la ora 19. Si lasa fata draga temerile, ca de nascut, oricum va trebui sa o faci... Ce rost are sa suferi de doua ori - o data asteptand drobul de sare si a doua oara cand va cade drobul... Acusi ai intrat in hora, deci nu mai ai loc de intors... Trebe sa treci si prin asta ca sa te implinesti ca femeie pe acest pamant!
Nana, e bestial Quinny. Si mie imi placutara rau carucioarele astea. Si am vazut scoica montata pe cadrul caruciorului, e demential. Am ras cu al meu de ne-am prapadit cand am vazut ce haios este!!!! Bravooooo!!!!!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Daca nu mi'as fi facut sambata salata de vinete...muream de pofta aici... Asa stau linistita...desi nu prea...mai raman ciupercile si varza....si apoi e ok Eu is pofticioasa....

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Sar'mana!!!!
Cred c-am cu General Berthelot-ul!
Ce mi-o fi ramas mie in capshor?
Acu' m-am edificat!

Teodora 25 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Piccaflor:

Fierul in sarcina:
- carnea rosie, carnea de pui si pestele sunt surse bogate infier;
- fierul continut in fructe si legume se absoarbe cel mai bine daca luati un supliment de vitamina C sau mancati in acelasi timp si putina carne;
- multe cereale si produse de panificatie sunt imbogatite cu fier;
- sulfatul fieros este cel mai obisnuit supliment de fier, care se elibereaza fara prescriptie medicala, insa poate determina aparitia unor tulburari gastrice sau constipatie;
- asocierile cu fier, contin sulfat fieros alaturi de un laxativ usor, in aceeasi tableta;
- gluconatul fieros poate avea impactul cel mai redus asupra tractului gastro-intestinal si este la fel de eficient ca sulfatul fieros.
De retinut:
Cafeaua si ceaiul, alimente bogate in fibre, precum taratzele, antiacidele, suplimentele cu calciu administrate cu 2 ore inainte sau dupa ce ati mancat alimente bogate in fier, pot reduce absorbtia fierului. De aceea, este indicat, ca atunci cand luati tableta de fier sa o luati cu o tableta efervescenta de vitamina C ca sa fie fixat fierul, iar inainte sau dupa administrarea tabletei,cu minim 1,5-2 h , sa nu consumati produse lactate.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Annisia, noi am cautat ceva care sa se manevreze f usor si sa poata fi pliat ptr ca vrem sa il luam si in Romania cand venim, iar in avion nu te primeste cu carutz decat daca se pliaza. Asta ne-a placut tare mult, drept ptr care, asa ceva va avea Razvanel.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=contact
Ete mai fetelor ce era in capul meu!!!!!
Credeam ca e adresa show-room-ului!

Teodora 25 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Vad ca Annisia a fost mai rapida decat mine ( eu am fost sa pap ceva ). Showroom-ul este pe Popa Nan, la nr 82, in interiorul fabricii Sinatex (cum vii pe Calea Calarasilor dinspre Unirii, treci de piata Traian si la intersectia cu Popa Nan faci la stanga, pe langa Universitatea Hyperion). Merita sa mergi acolo, au mai multe modele de patuturi decat pe site ( mie asa mi s-a parut ), au si carucioare, nu e rau sa-ti arunci un ochi si la ele. Oricum eu voiam sa vad patutul cu ochii mei, sa vad cum e lucrat, cat de solid este, etc, din poze nu ai cum sa-ti dai seama. Eu mi-am luat tot patut Felix, dar varianta aceea pe care o vezi pe site la 539 ron, insa cu lenjeria asta :
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=40
Sper sa nu fie problema cu link-ul.

Luy 31+ cu

Mergi la inceput

Toata lumea vorbeste de cumparat carutz, patutz, etc dar nimeni nu vorbeste de jucarele.
Mie imi plac la nebunie alea de la Fisher Price sau Lamaze. Astea mi se par bine lucrate si nu periculoase, in sensul sa stau cu grija ca daca se desprinde ceva, daca inghite ceva, etc. Oricum o sa fiu cu ochii pe el. Ce marci luati voi?

Lenjerii ptr patutz, cam cate la nr trebe avute? Eu ma gandisem la 2, or fi putine?

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput