Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

offff, ce ma enervati...
iar plecati, ba pe la curte, ba pe la mare, ba pe nu stiu unde
si eu nici nu sunt in concediu, macar sa stau acas'

Tomitza 31+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Annisia, eu una nu m-am suparat deloc. La momentul respectiv m-a deranjat ceva in atitudinea ta si ti-am spus-o, atata tot. Din punctul meu de vedere e inchisa discutia de atunci.
Danuta, eu sunt sigura ca tuturor ni s-a mai intamplat sa nu primim raspuns si cu siguranta fara un motiv anume. Pur si simplu se mai intampla ca unele intrebari sa treaca neobservate, mai ales cand sunt spirite incinse in jur .

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Tomitza nu esti singura. Si eu sunt inca la serviciu... iar pana in august cand intru in concediu, cred ca mai pup doar o plimbare la socrii. Macar stau in Rasnov.

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by toma_lly

offff, ce ma enervati...
iar plecati, ba pe la curte, ba pe la mare, ba pe nu stiu unde
si eu nici macar nu sunt in concediu, macar sa stau acas'

Tomitza 31+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Daca te consoleaza in vreun fel, afla ca si eu sunt in aceeasi situatie.
Lasa ca vine si randul nostru! Ma refer dupa ce vom naste, cel putin la mine. Atunci iar or sa ma apuce totii nervii ca eu o sa stau doar 1 an acasa si voi 2. Uffffff. C'est la vie!

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomitza, lasa ca sunt si eu prin zona. E drept, sunt in concediu, dar as vrea la mareeeeeeeeeeeeeeee . Pana una, alta, am mancat vinetele alea si m-a luat somnicul. Cred ca dispar cateva ore...

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Nana eu sper sa fie bebe bine ca dupa un an sa ma intorc la munca... asa ca si aici iti tin companie

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sim, e ok la Trattoria-Herastrau.

Urmy, nume de baieti imi plac urmatoarele: Luca, Antonio, Matei, Victor, Fabian, Allan, Angelo, Aidan, Damian, Rafael, Raul etc.

Mandarinutza 31+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Nana, si eu am intepaturile alea, si chiar l-am intrebat pe medic, ca erau destul de persistente, si mi-a spus ca ori din cauza pozitiei, ori e din cauza ca creste burta si apasa acolo, eu am intepaturile alea aproape tot timpul, deci in cazul meu e exclusa varianta cu pozitia bebe-ului, ca doar el se tot rasuceste, deci e din cauza ca creste burta si probabil am si sarcina un pic mai sus.

pupici... Rodica 30+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bun atunci,Alehiam m-am mai linistit!
O sa iti aduc aminte la vremea respectiva!
Pupici.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Si eu, si eu tot la serviciu...pana pe 15 august chiar . Si seara ma distrez gatind pt. Tudor, apoi prin parcuri pana la 21-21.30.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+Maria

Mergi la inceput