Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
gema spune:
Neata fetele!!!
Roxana gandeste-te si la noi, bietele gravizdute care mergem la servici, cand vei fi la Aqua magic..........vai ce pofta imi faci.
Sim uite ca am gasit raspunsul insomniei (daca asta o fi cauza) Magneziul bata-l vina . Si eu iau Biomarin si cica tre luat si cand alaptam.
Mai fetelor eu nu ma bag la doctorate, masterate pentru ca nu am.....am doua facultati daca se pun, dar aici zau ca nu de asta ne-am adunat.......nu ma bag nici la marimea burtii pentru ca este micutaaaaaaa, iar la ascutimea limbii cred ca Annisia detine suprematia. De asta ne-a si provocat hotomancaaaaaaaaa.
Deci nu ma bag nicaieri.........decat in discutie ca musca in lapte.
O zi racoroasa va doresc..... fara contractii, fara intepaturi de burtici si alte chestii urate.
cecilia L spune:
Buna dimineta,
M-ati inebunit cu mancarea ieri, asa ca m-am trezit si am copt vinetele, va rog sa nu mai vb de lucruri sfinte, ca mai sunt burticoase ca mine care poate poftesc.
In rest am dormit bine, m-am trezit pe la 7dar am mai zacut in pat putin, si am intrat in bucatarie.Nu va spun ce fac acolo....
Anisia, vad ca nici tu nici roxana nu aveti somn, va tineti de prosti
In legatura cu locul de intalnire eu nu am preferinte, oricum v-am spus si ieri ca nu stiu denumiri....., asa ca daca stie Sim eu votez ca ea, sper sa nu ma lase sa vin singura ca atunci solicit explicatii suplimetare.
Sim sa inteleg ca stai pe Istriei???????
Hahahahhaha la mine in spatele blocului iar au venit muncitorii sa termine gardul......galagie cat cuprinde....asa ca pa linistea mea de azi. Dar nu mai termina frate ca m-au inebunit??
Gata merg sa fac papa ca vine caldura peste noi???????//
cecilia,31+Cristian
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by alehiam
neatza! eu cred ca bat la marimea burtii azi dimineata atingea 110 cm... ala micu' si-a facut o garsionera cat un apartament cu 2 camere
La celelaltconcurs nu prea cu ce sa ma laud (doar 1 facultate si un master). Cristina vad ca a preluat conducerea... cine da mai mult
Cristina sa te vad mai incolo cum te descurci cu burtica .
Mad cu Robert
Hai ma,ca mi-am revenit!
Eu,la 25 sapt.aveam 104 cm si credeam ca-i mica rauuuuuuuuuuuuu!
Dar se pare ca-i bine!
Teodora 26 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
sim_stoian spune:
Buna dimineata! Am facut si eu ochi pana la urma
Vroiam sa ma duc pana la piata de dimineata, dar m-am trezit cu 2 carcei la gamba stanga de nu pot pasi bine nici prin casa, dar sa mai ajung pana la piata. O sa cobor sa vad daca au vinete pe la unul din minunatele magazine de langa mine.
Gema, am auzit tot felul de variante in legatura cu Biomarinul. Unele fete l-au luat pana au nascut, altele mai mult timp. Da' ma lamuresc eu cu T. Pe 18 il asaltez cu intrebarile.
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Roxana, eu ma gandisem ca la Terasa Doamnei am putea ajunge si cu metroul pt ca nu e departe de statia de la Universitate. Hai sa ramana la Trattoria, e bine?
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Neataaaa. Daca va zic ca sunt trezita de la 8 sa ziceti ca sunt nebuna. M-am bagat in pat insa ca era o ceata de nu se vedea nimic si nu am grabit familionul la topogane. Acum vad ca s-a ridicat ceata, e frumos, dar astept sa se trezeasca ei de buna voie.
Nu pot dormi nu numai din pricina sufocarii. Dar imi amortesc soldurile si coapsele pe parti, ba mi-e foame, ba mi-e sete, merg la baie de 5-6 ori pe noapte, ma intorc greu de pe o parte pe alta si uneori ma doare, am arsuri mari in functie de ceea ce mananc. Cola nu mai beau deloc, si totusi am arsuri si de la apa minerala. Ce sa ma zic, somnul e mai mult un chin pentru mine, mai bine joc triburile cu pricina.
Cum spuneam, concursul cu diplome e pierdut, insa la cel cu burta mai vedem. Cumpar eu un centimetru azi. Chiar si sotul meu mi-a spus ca nu ii par atat de grasa cat este burta de tuguiata si mare. Ca la Alex aratam ca un pepenel, acum am un tugui la un metru in fata.
Astept vesti cu intalnirea, voi fixati oriunde, nu va luati dupa incapacitatea mea de a parca. PUpici. S-a trezit fata!
Rox 32+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
toma_lly spune:
neata,
doamne...credeam ca v-a trecut...
tot la subiectul cu masterate si doctorate ati ramas mai neica ?
hai sa clarificam situatia ca deja s-a facut din tantar armasar.
si totul din cauza dnei Perfectiune
in primul rand, se pare ca eu sunt cea care i-a cazut cu tronc Annisiei si imi vaneaza fiecare cuvintel; tot e bine, daca am reusit sa-i atrag atentia (hi, hi, hi)
in al doilea rand, nu e vorba de doctorat, ci de masterat
EU eram cea care "s-a laudat" ca a terminat dom'le masteratu' si vezi- doamne nu am fost in stare sa scriu nici macar cuvantul diSertatie kalumea (am scris "diZeratie)
asa cum a zis si SIM, conform DEX-ului sunt corecte ambele variante
conform profilor indrumatori de la facultate, se spune diZertatie (ei o tineau una si buna cu dizeratie in sus, dizertatie in jos, indrumar pentru dizertatie, etc.)
whatever....
trecand peste asta, prin reducere la absurd, sa zicem ca am gresit.
asa ? si ?
ca sa nu mai vorbesc ca nici nu m-am laudat ca am terminat masterul;
au fost fete care au dat examene (luate cu nota 10), examene de carnet, etc. si nu mi se pare ca "s-au laudat"; si nici n-au fost "luate in balon" pe motiv de laudarosenie, au fost felicitate si atat (foarte bine, tot respectul)
si mai sunt fete care mai fac greseli: din graba, din necunostinta de cauza...dar nu conteaza...
de exemplu, cecilia L (no offence): a scris inebunit cu un singur "n", Anisia si nu Annisia, prosti in loc de prostii si e profesoara de liceu, deci are ceva "scoli" terminate la activ
asa si ?? hai sa sarim toate pe ea si sa-i dam peste nas ca nu stie sa scrie corect.
mi se pare o aiureala sa stai sa vanezi greselile tuturor.
de fapt, tocmai asta e: nu ale tuturor, ci doar ale mele.
sa fie oare din cauza orgasmului ?
Tomitza 31+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
sim_stoian spune:
Hai ca mi-am masurat si eu burta din cauza voastra. Ma laud si eu cu un 103 cm, deci nu va iau
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
teodoran spune:
De ieri sunt in concediu. In sfarsit stau acasa...Problema este ca nu mai reusesc sa ma odihnesc deloc, mi-e cald, mi-e sete de mor, ma duc de nu stiu cate ori la toaleta si aseara m-am culcat cu durere de cap si astazi dimineata m-am sculat cu o durere mult mai mare de cap. Ce sa fac, nici ochii nu pot sa-i tin deschisi de durere.
AM citit undeva ca nu sunt bune durerile astea de cap. Ma gandesc ca poate sunt de la ficat, de la oboseala. Aveti idei ce sa fac ca sa u mai ma doara?
31+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png