Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 3
Laura13 spune:
au adus jucarii de la tiny love pe bebelusul tau. bine,. nu au nimic in stoc momentan, dar ca idee..... jucarii peste 6 luni, pg 14-15
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
dayanara spune:
mai bine cu salteaua ridicata e adevarat, acum citeam si niste artic ole pe net, dar nici perna nu strica ca da frumos in patutz :)
dia_bi spune:
buna seara!
tocmai am culcat-o pe bianca si am intrat putin sa vad ce s-a mai intamplat azi
bianca este la fel tot face febra,si tocmai acum dr noastra e plecata asa ca a vazut-o alta dr.iar azi era de negasit si ea,si m-am dus la alt cab aici in zona,aia imi da un alt antibiotic pe care fata nu il suporta,am gustat si eu putin din el era amar ca fierea,nici nu i l-am mai dat
intr-un final o gasesc la tel pe dr si mi-a zis ca e o viroza care se manifesta cu febra prelungita dar sa ma duc maine sa o vada sa nu apara alte complicatii sa nu fie otita
bianca e vesela mananca bine se joaca rade dar ma ingrijoreaza febra
o intrebare:Ce parere ave-ti de antibiotice la bb?
cumnata mea care e asist mi-a zis sa nu-i dau ca nu sunt bune pt bb,dar eu am continuat sa ii dau,ca fara el nu cred ca-i trece mai ales ca are rosu in gat
sa vedem ce o sa ne zica maine dr,va tin la curent
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
asiza spune:
Mai, Donia, ce telegrafica esti! Se vede treba ca esti busy buuusyyy da' buuuuuusyyyyyy rau!...cum stati cu diversificarea? Pune niste poze cu Cristinel si Roxanica cand ai timp ca mi-e dor de ei....
Hai sa bag eu MENIUL ZILEI:
5.00 150 ml lapte
9.30 para borcanel Hipp+100 ml lapte
2.00 piure de legume (morcov, patrunjel, un cartof mic mic, dovlecel, 2 pastai fasole verde)+100 ml lapte
17.30 o portie cereale Milubrei
9.30 240 ml laptic.
Anda, vazut pozici cu Karinne...e frumusica foc pitica...de unde inspiratia pentru nume? (e f frumos nu de alta)
Io n-am reusit sa vad poze cu bb Ivan...oare de ce?
Dia_bi, sanatate multa va doresc..cat despre antibiotice la bb...doar daca e absolut necesar, cu recomandare medicala (din pacate insa, la noi in Romania, se recomanda mult prea usor antibioticele)...
Lavinia, ...ce mai face Mihaita?...mai, cand postezi tu si-ti vad numele, mereu ma gandesc la rochita neagra cu buline albe de pe vremea cand erai gravi...super...imaginea asta mi-a ramas in minte ca tare mult mi-ai placut cu rochita aia...
Intrebare: ce periuta si pasta de dinti ati cumparat pentru bb??? Dianocica avea ceva ce ma tenta, o periuta-degetar, dar unde sa caut, de la ce firma, aveti habar????
Pupici la mamici...
P.S.Danutz, eu iti tin pumnii pentru a nu ajunge la operatie...sa ne tii la curent!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
booon...pe Dandusa o-nteleg ca are treaba azi , da' voi, restul, ce justificare aveti ca nu sunteti pe forum???? ...
Ce liniste, dom'le...ce liniste...mi-e si teama sa mai tastez...
Noapte buna...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dayanara spune:
asiza cred ca am postat doar o data linkul cu poze, uite aici din nou: http://community.webshots.com/user/dayannara
dandusa spune:
quote:
Originally posted by asiza
booon...pe Dandusa o-nteleg ca are treaba azi , da' voi, restul, ce justificare aveti ca nu sunteti pe forum???? ...
...sa stii ca si miine am treaba...sa nu-mi cereti sa va dau ok,sa "wiew my webcam"...ca va resping...,io' va zic de acu' sa nu ziceti ca nu v-am zis...,aaaa si nu fugiti de ma cautati...,stati asa...,veniti incoa'...sint pe invisibil...
Mindrete de Crinuta
Mirona spune:
pupici de noapte buna tuturor,
Asiza noi am luat de la help net o periuta degetar de la nenedent - e ok pt gingii si pentru dinti.
andaramona eu stau in Dacia - deci frecventez parcul de acolo - mai rar vin si pe la voi prin parc sa ma intalnesc cu Dia. Pe fetita mea o cheama Karina - deci sunt cat de cat tize. sigur ne vedem curand pe acolo.
fug la somn si mai vb maine. you all
Miro
Teutz spune:
La multe lunisoare David de Simo29!
Dandusa, la multi ani fericiti de casnicie! Sa va iubiti intotdeauna ca acum!
Ruxandra, bine ai revenit!
Yagmur
Dia_bi, multa sanatate Biancai! Felicitari pentru dintisor!
Andaramona, bine ai venit in grupul nostru! Ce frumoasa e Karinne! Iti vine sa o mananci, nu alta!
Dayanara, Ivan e un flacau pe cinste! Scump foc, foc! Iar tu arati super de super!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia