Implinerea celor 30 ani
Sunt in ajunul unei date importante si simt nevoia unui bilant.
Un moment important pentru ca implinesc 30 de ani!
Bunica mi-ar spune ca sunt asa de tanara si am realizat multe lucruri - am o casnicie fericita, am o casa, am familia alaturi de mine, prieteni putini si adevarati, am ce-mi doresc, insa mai este loc si de mai bine si spre fericirea mea ma simt o femeie implinita.
Locul in care traiesti isi pune amprenta asupra convingerilor personale in mod foarte puternic.
O persoana la 30 de ani e considerata la inceputul vietii.
Deci: am 30 de ani, am o slujba ce imi place, un sot asa cum mi l-am dorit, chiar mai mult de atat, ce are acelasi mod de a vedea lucrurile, locuiesc intr-o casa a mea, pe care am amenajat-o cum am dorit.
Pentru primii 30 de ani bilantul este pozitiv.
Acum am si intrebari: cum v-ati simtit cand ati implinit 30 ani, ce cadouri v-ati dorit, ati primit?
Eu sunt intrebata de toata lumea ce vreau de ziua mea si sincer nu mai am idei...am bijuterii, genti, haine, parfumuri...si totusi nu-mi trebuie nimic, ma tot intreaba???
recunosc ca vreau ceva pentru mine, pentru sufletul meu...nu pentru casa
Bufi
Raspunsuri
andriushca spune:
salve!
imi pare rau daca te dezamagesc, dar eu, la 30, nu am simtit nimic deosebit fata de alte varste.
mai degraba simt astazi, cand tocmai am implinit 33. ma simt asa, cum sa spun, cam ca la doctor!
cat despre bilant, nici atat. dar eu ma simt inca copil, asa ca nu te lua dupa ce spun eu!
pupici
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
Tzuni spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70442&SearchTerms=femeia,la,30
Afli mai multe opinii!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
gabitzam spune:
Ne e deloc delicat, dar uitandu-ma cu 10 ani in urma imi dau seama ca nu am simtit nimic deosebit la 30 de ani, iar la mine bilantul nu era deloc pozitiv atunci. La mine viata a inceput dupa 30 de ani
Eu deja anul asta fac 40, intre timp bilantul este pozitiv, si tot nu cred ca o sa simt ceva nemaipomenit la implinirea varstei. Poate putina nostalgie. Si nu mi-am pus problema ce cadou as vrea.
Iti urez la multi ani, daca am inteles bine azi este ziua te. Sa te bucuri din plin de ziua de azi si de varsta frumoasa. 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
toanca spune:
Nici eu nu am simtit nimic deosebit cand am implinit 30 de ani....
Ar fi trebuit?
De bilant....nici prin cap nu mi-a trecu sa fac asa ceva...
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Balbina spune:
Bufi, eu am facut 30 de ani luna trecuta si vreau sa-ti spun ca m-am simtit in acel moment o femeie implinita, poate nu din toate punctele de vedere, dar din cele importante pentru mine, da (singura ezitare a fost sa-mi pun luminarile pe tort
). Nu au contat cadourile atit cit realizarile pe care le-am avut pina in acest moment. Am tot ce-mi trebuie, restul se cumpara
evident, o zic la modul general.
Ca idei de cadou, ceva pentru suflet: bilete la un concert/spectacol sau o calatorie intr-un loc nevizitat pina acum.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2
ina78 spune:
Interesanta provocare... o sa ma gindesc la ea... inca citeva luni, cit mai am pina la implinirea celor 30 ani.
La acest moment... cind ma apropii cu pasi repezi... pot sa spun ca sint bine, a luat viata mea diverse intorsuri pe care nu le asteptam, insa sper pina in al 12-lea ceas (inainte de implinirea celor 30) sa am si un bebe... cred ca acest lucru m-ar implini cu adevarat.
Un bilant... sigur voi face...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
magduta-sv spune:
Inainte de a implini 30 de ani, aveam ceva emotii si nu vis-a-vis de bilant. Ma gindeam ca e o virsta a maturitatii, un prag dincolo de care voi fi mai putin copil...
Fiecare cred ca are un bilant la aceasta virsta. Sintem o familie fericita cu casuta, masina si pisica...Cred ca cea mai mare reusita era daca reuseam sa fim completi la acest prag....un bebe...Nu mi-am vazut visul reusit si am apelat la FIV cu citeva luni inainte de a implini 30 de ani, din pacate negativ.
De ziua mea, am avut parte de o frumoasa petrecere surpriza organizata de sotul meu, la care a invitat parintii, prietenii, nasii nostri, dupa care am plecat intr-o excursie la fel de frumoasa. Cel mai frumos cadou a fost motanul meu alb Tomi care l-am primit in dar.
Doar un bebe lipseste la acest prag, dar sper ca la urmatorul prag sa fim completi.
Magduta
bufi spune:
Si mie tot un bebe imi lipseste...dupa multe incercari de-a lungul anilor si probleme nu am reusit...dar nu a trecut timpul si vom avea un bebe
Bufi
ainia spune:
Bufi si eu am implinit 30 ani anul trecut...Asteptam sa ma simt intr-un fel....insa a fost o zi ca toate celelalte! Ceea ce ma facea insa mandra, era faptul ca aveam sa implinesc 30 ani si eu aveam in burtica.....2 bebelusi! Asta, intr-adevar, m-a facut sa ma simt speciala, ca la 30 ani mi-a dat Dumnezeu o pereche de gemeni sanatosi si minunati!
Iti doresc din tot sufletul sa simti si tu mandria pe care am simtit-o eu!!! Si de n-or fi doi si va fi unul, sanatos sa fie
! La multi ani, sanatate, optimism si zambet!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata