Gravidutze si mamici de CLUJ - 7
Raspunsuri - Pagina 28
Gabriela77 spune:
Bravo, Kitzy pt samburel!Vezi ca e totul bine! Nici nu trebuie sa gandesti altceva!
Fetelor, ce caldura!!!!!
Lavinia, tu nu ne-ai zis vestile....
Eu sint aproape sigura ca s-a intors bebelina, dupa pozitie...si sint diferite miscarile! Asa ca poate ma ajuta Dumnezeu si pot naste natural! Eu mai am o saptamana si intru in luna a 8-a! Oau!
Ramona, ce fain ca mergi la Belis!
Oana, mai rezisti?
Va pup! O zi frumoasa!
Gabriela 31+ Sara
soanso spune:
neata fetele ,iar se anunta o zi caniculara!fetele cu burtici sa beti multe lichide si mancati fructe sa va hidratati
v-am zis ca pitica mea e la bunici ,imi este dooooor de ia, azi musai tb sa merg sa o vad ,am noroc cu buni de cand s-a pensionat , are mare grija de ia sa nu-i lipseasca nimic,no ati mai auzit pe cineva sa-si laude soacra,sa va zic ca ia fost dor de mine cat am fost la mama .
Raluca,felicitari pt baietel! si eu mi-am dorit baiat ,da poate urmatorul daca v-a mai fi!
kitzy,v-a fi bine ai sa vezi ,fii optimista si gandeste pozitiv si bebe v-a creste mare si sanatos.
Oana,cu norul de fosfor,eu cred ca nu vine pe caldurile astea .
Ramonella,patutul alb la mine nu se deschide pagina, cel crem e foarte dragut dar ocupa mult spatiu.ce bine de tine ca mergi la Belis-aer curat ,racoare.
SOSO
kitzy spune:
Mai am 2 saptamani pana la concediu, abia astept sa treaca ca m-am saturat pana peste cap de toata agitatia de la lucru. Vreau sa ma duc o saptamana la munte, nu cred ca e containdicat, oricum o sa o intreb pe doctoresa. Vrem sa facm si niste trasee, dar nu grele pt ca acuma nu e indicat, dar oricum sa o luam hai-hui prin munti pe la pesteri.
Kitzy 4+
felicia20 spune:
`Neata!
Raluca, felicitari pentru baietel! Sa creasca sanatos si frumos!
kitzy, fii optimista! Ai sa vezi ca totul va fi OK.
toate mamicile si viitoarele mamici!
Felicia, 9+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
laviniaN spune:
Bunadimineata fetelor,
Scuze ca nu am mai intrat aseara ,dar am ajuns tarziu acasa ...am mai trecut pe la niste prieteni dupa eco.
Bebelina este bine ,ia facut toate masuratorile mi-a spus acelasi lucru ca si data trecuta adica e mai mica sarcina cu 5 zile desi dupa greutate se incadreaza la 33 saptamani adica 2150gr.
colul este inchis de 4,2 cm.
poze nu am pt ca nu a vrut sa ni se arate,oricum taticul a fost topit dupa fetiza mai ales ca nu este cu noi decat 2-3 zile pe luna...acum tre sa mai avem putina rabdare pana vom fi toti 3 impreuna.
dr.Cruciat e un dragut mi-a dat un cd cu toate masuratorile care le-a facut.
LAVINIA
bex spune:
Buna dimineta fetelor!
Ramo, fain patutul, cred ca am vazut la expobebe ceva de genul, pare foarte practic, cu sertarele, cu de toate...:) Fain ca mergeti la Belis
fetelor care ati aflat ce sex are bebelusul felictari si sper ca este ce va doreasti. Ral, si eu as fi vrut un baietel, sper sa fie al doilea pitic...
e fain oricum ca intre atatea fetita a aparut un baietel
fetelor, spuneti-mi si mie o locatie de vacanta...ca nu putem iesi din tara cu nr. provizoriisi am vrea sa mergem de saptamana viitoare...kitzy unde va catarati? bebelusa mea ultima data a fost intr-un visin, acum vreo luna
24 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
adab spune:
Buna fetelor din Cluj,
ma alatur si eu voua afland doar de o sapt. ca sunt gravidutza spre surpinderea mea , in sapt. 8. Nu ma asteptam, caci eu am avut ceva semne de ciclu (adica in cantitate f. mica si a durat doar 3 zile) pe 12 mai si apoi pe 13 iunie( in cantitate si mai mica, doar ceva picuri , nu in fiecare zi, dar timp de 10 zile). Embrionul a avut sambata trecuta 15 mm. Specific ca am avut o pierdere de sarcina oprita in evolutie la 8 sapt. in 1 aprilie anul acesta. Atunci nu am avut nici o senzatie de greatza sau disconfort, in schimb acum, de 2 saptamani le am, abia dorm noptile.
As avea nevoie de un sfat: ar fi indicat o excursie la munte de vreo 4 zile? mergem cu masini pana la cabana, apoi trasee mai usurele si plimbari pe jos.
Merci, Ada +8
kitzy spune:
Bex intr-un visin?! Bine ca n-ai picat de acolo.
Noi vrem sa mergem ori la Stana de Vale ori in Padis cu masina si in principal sa mergem pe la pesteri. Oricum Apusenii nu-s asa abrupti si cel mai probabil se urca prin padure pe trasee, deci nu cred c-ar trebui sa-mi fac probleme cu sarcina. Sa vedem cum o sa fie peste 2 saptamani si ce-o sa-mi zica doctorita. Initial am vrut sa mergem in Grecia, dar in august cand avem concediu e cel mai scump si e si foarte cald si preferam la munte ca iesim si mai ieftin si e si racoare si avand in vedere ca ne place muntele, va fi ok. Acuma sa vedem daca cumnatul meu cu prietena sunt de acord sa vina cu noi ca nu ne-am duce singuri.
Kitzy 4+
bex spune:
kitzy si noi ne-am gandit la Stana de Vale. Cum e? Ati mai fost?
In grecia cred ca numai in septembrie ar fi de mers, ca acum sunt 1000 de grade...
24 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
kitzy spune:
Bex am fost in Stana de Vale, dar acum 5 ani si atunci in trecere, pt ca noi de fapt eram cazati la Lesul Ursului si ne-am gandit sa dam o raita pe jos pana in Stana de Vale. Daca stai tintuit acolo nu prea ai ce face numai daca te apuci de drumetii si mai vezi locuri. Alfel e frumos acolo, plin de brazi si daca mai faci treasee mai vezi cascade, pesteri, mie imi place acolo. Acolo daca stai pe langa cabana, numai iarna ai ce face ca e foarte cautata statiunea pt ski, dar vara merita sa te mai plimbi incoace-incolo.
In Grecia is 1000 de grade si vreo 200 de euro in plus de persoana fata de luna iulie sau septembrie, asa ca pica Grecia anul asta.
Kitzy 4+