Gravidutze si mamici de CLUJ - 7
Raspunsuri - Pagina 26
carrie spune:
Natalia felicitari ptr fetitza, o sa vezi ce super e cu doua
Soso bine ai revenit!
mie mi-a scazut rau laptelema stradui din rasputeri sa-l recuperez!
asteptam vesti de la ecografiile de azi!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
soanso spune:
carrie,mersi de urare e bine acasa da parca mai bine a fost la mama.
eu pt stimularea lactatiei am baut muuuuuuuuulte lichide peste 3 litri /zi si am mai baut ceai hip-pt.stimularea lactatiei granule ,scrie pe cutie cum se face,la mine a avut efect.
secretia lactara poate sa scada din cauza efortului fizic,al somnului insuficient,primirea musafirilor si a influientei membrilor familiei.
stimulente:suptul sistematic:galitul sanului;sustinerea psihica,gandirea pozitiva:eliminarea stresului
cine zice ca e usor sa alaptezi se insala amarnic cel putin asta e parerea mea.
Natalia ,felicitari pt fetita,cum ii pui numele?
va pupic,la 17 merg la pensat.apropo de cosmetica eu m-am epilat cu ceara fara pb in perioasa sarcinii,inclusiv in luna a opta,iar la manichiura pedichiura mi-am dus trusa mea.
SOSO
NataliaS spune:
Nu stiu inca cum o numesc, sper sa ma hotarasc in curand...oricum la Ana varianta definitiva a aparut in luna a 8 a.
Carrie - cum zicea si Soanso + eu as mai spune Galactogil, lichide la greu si in ultima instanta mie mi-a recomandat dr Motillium 2/zi o sapt si apoi 1/zi inca vreo 2 sapt. E un medicament pt stomac care are ca efect advers galactoreea...asta doar daca le-ai incercat pe toate si n-a mers, dar parca esti chiar in perioada de schimbare a cantitatii de lapte nu? eu cred ca-si va reveni de la sine cu mai multa stimulare a sanului.
Natalia 17+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
Gabriela77 spune:
Natalia, ce frumos! Felicitari pt fetita ta scumpa!
Cristiana, success cu laptele! Ce iti face micuta? E bine?
Le asteptam pe fete cu vesti de la eco!
O seara racoroasa va doresc!
Gabriela 31+ Sara
Morgano spune:
Astept vesti bune de la eco (mai ales despre fetita Ralucai )
Natalia, ma bucur pt tine, si eu tot 2 cucuiete voi avea.
Cu alaptatul: eu am suferit enorm cu laptele, am avut 2 hopuri pana la cel final cand s-a dus naibii de tot, adica la 3 luni. Cu greu am inteles ca nu e o solutie sa plang peste pompa in care scoteam apa alburie max. 50 ml din ambii sani, ca Anei ii mergea bine cu lapte praf, si ca atunci cand nu ai si ai incercat toate solutiile cunoscute, asta e.
Am gatit toata ziua, iar acum cand sunt super-obosita au sunat baietii cu mobila ca e gata camera fetelor si maine vin sa o monteze (mai repede cu 3 zile), asa ca trebe sa ma apuc de strans si golit spatiul (adica ex-livingul)...
Revin!
Ripley 26+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Gabriela77 spune:
Ripley, felicitari pt camera fetelor! Cred ca o sa arate f dragut!
Gabriela 31+ Sara
Raluca spune:
-asta pentru Ripley!
Lume, lume, ...are putza! Nenea dr. Cruciat a zis , clar, e baiat! (sper ca stie ce zice)si mai mare cu o saptamana decat ar trebui 940g...poze frumoase nu am (ca n-am cerut). Mi l-a arata insa in 4D de cateva ori, parca seamana cu sora sa!
M-am intalnit cu Lavinia....o las insa pe ea sa va de-a vestile ei-bune.
Va pup, sunt obosita, mi-e cald si tre' sa ma ocup de Ilinca!
PS. Mi-a placut dr. Cruciat-in sensul ca-l vad profesiosit si open mind!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
Gabriela77 spune:
Yuhuuuuuuuuuuuuuuuu! Mie imi pare tare bine de vesti, si am vrut sa-i spun lui Ripley sa nu fie asa sigura ca e tot fetita! Ce faaaaaaaain! Aveam eu un presentiment ca bebe va fi cu putza! Felicitari si sa va bucurati de bebe sanatos! Ce frumos!
Hai Lavinia cu vestile!
Gabriela 31+ Sara
Morgano spune:
Ce ma bucur Raluca ca ai ce ti-ai dorit, adica un baietel putzulos, bravo
Fetelor, nu stiu cu ce sa incep la golit camera si sunt asa obosita de-am luat in no-spa ca am burta ca pepenele. Si numai dictionarele mele sunt 100 de kg, ce figuri si astia sa ne anunte asa tarziu. Covorul e pe drum, perdeaua nu e comandata inca, saltelele necumparate, un balamuc
Ripley 26+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)