Gravidutze si mamici de CLUJ - 7

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Meli, ma bucur ca ai asa o fetita cuminte! In privinta laptelui praf cunosc multe cazuri... si copii sunt sanatosi si nu au nici un fel de probleme!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Linistiti-va cu laptele praf..crsc copiii f bine.Ai mei amandoi au crescut cu lapte praf.Cat despre rezistenta la boli depinde de copil.Stiu multi bb alaptati mult timp si saracii is tot bonaviori.Si su sunt pro lapte mama daca nu e si nu se paote acum nu ne-om da in cap

Mergi la inceput

multumi de incurajari monica!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

sunt de acord cu Monica, Meli, nu te stressa!

eu am facut eforturi diperate cu Theodora sa alaptez, am reusit 3 luni cu completare dar numai eu stiu cum storceam si ea nu voia sa suga...a crescut f bine si f sanatoasa!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

parca nu mai am rabdare pana luni cand mergem la eco! Abia astept sa il vad pe bebe!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor!
multumesc din suflet pt incurajari.cred ca acum am putut pt prima data sa ma relaxez un pic pe tema asta. tare mi-e ciuda, dar vorba voastra, o sa fie bine.
va doresc numai bine, aveti grija de voi si pupitii vostrii din sau in afara burticilor.
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

imi puteti spune si mie cum imi activez albumul foto, ca nu merge, sa pun niste poze cu fetita?
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

am ajuns aseara in CLUJ dupa doua saptamani ,nu am citit din urma asa ca nu prea sunt la curent care ce mai face ,sper sa recuperez ceva din urma.

antoni ,felicitari pt fetita,sa-ti traiasca sa creasca mare si frumoasa.mi-a placut cum ai scris ca esti topita dupa ia.

nu va zic ce bine a fost acasa la mama ..........in sfarsit sunt si eu odihnita,mama e si ia topita dupa Sorana ,sta la casa iar pe strada toti vecinii au indragit-o pe fetita mea ,a inceput sa repete toate cuvintele pe care le aude iar cele pe care le stalceste sunt mortale.

va pupic pe toate si maine ma apuc de recuperat din urma.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Soanso, bine ai revenit!
Antoni, nu stiu cum se activeaza albumul foto aici, dar am inteles ca sunt ceva probleme tehnice anyway...incearca sa pui fotografii pe un cont al tau, pune-le pe "Public" si baga un link aci...sa-ti vedem si noi minunea...cat despre alaptat, inteleg perfect la tine problemele pentru care nu s-a putut si de aceea iti spun si eu sa nu te stresezi ca creste micuta frumoasa si desteapta si cu lapte praf...

Bineinteles ca laptele matern e cea mai potrivita hrana pentru bblusii nostri, iar cele care POT dar nu VOR, acelea sunt de condamnat, si mai exista o categorie care e gresit indrumata din maternitate inca, spunandu-li-se ca nu au lapte suficient si sa dea completare la bb....ei, aici e prima greseala zic eu...cu primul biberon e gata intarcarea...asa ca ALAPTATI ALAPTATI ALAPTATI (excluse cauzele medicale)...Si sa stiti ca mai ales la inceput nu e usor deloc...eu am trecut prin furia laptelului si nu cred ca a fost ceva mai ingrozitor, dar a trecut, bb a cooperat si am scos-o la liman...De 2 zile nu mai alaptez nici eu si sa stiti ca-mi pare tare rau...dar asta e...bine ca am reusit si pana acuma, aproape 7 luni de zile...

Pupici pe burtici!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, neaparat sa va uitati pe Romantica, zilnic, la ora 15.30 (cine are timp, of course ). E o emisiune care se numeste Micii teroristi, un reality-show preluat de la englezi, in care, cu ajutorul unui psiholog, se incearca educarea unor copilasi, dezvatul de anumite obiceiuri "proaste" si alte asemenea chestii...Mie imi place emisiunea...Acuma sunt in casa "Micilor teroristi" trei familii, fiecare avand cate un copilas. Unul e dezastru, nu asculta absolut nimic din ceea ce-i spun parintii, injura si alte cele...ceilalti doi sunt mai cumintei, dar unul are o fobie a mancarii, iar altu' probleme cu somnu'...Sunt curioasa de abordarea psihologului...Gata, nu mai zic nimic...Noapte buna!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput