Gravidutze si mamici de CLUJ - 7
Raspunsuri - Pagina 2
RAMONELLA spune:
Da,iau Elevit.Doctorita nu mi-a dat sa iau nimic,dar eu nu mananc suficient de sanatos incat sa-mi iau toate vitaminele necesare.
Unii doctori recomanda sa iei prenatale chiar inainte cu 3 luni de ramane insarcinata.Stiu ca Elevitul se ia si inainte si intimpul sarcinii si in timpul alaptarii.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel23+ Beatrice Alessia
OanaAlina spune:
elevit sau centrum materna? buna intrebare...
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
RAMONELLA spune:
Eu iau Elevit.De materna nu stiu ce se zice.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel23+ Beatrice Alessia
ALEX29 spune:
Salutare fetelor ,eu am mai scris si la subiectul anterior .......
(Pt Dpop,Ramonella,Ripley ......si pt toate :)
ALEX29
ALEX29 spune:
In afara de parcul mare mai stiti un alt parc in CJ ?
In general programul nostru de duminica se rezuma la o plimbare in parc ,dar parca incep sa ma plictisesc sa tot merg acolo (nu stam de mult timp in CJ)
Astept recomandari din partea voastra
multzumesc
ALEX29
Raluca spune:
salutare clujului...
eu sunt tare adormita. de dimineata am fost la dr. de familie si m-a inervat, la centrul de transfuzii am ajuns prea tarziu asa ca va trebui sa ma duc maine...o fi perfecta!
Dupa intalnirea cu dr. familie am cateva intrebari:
1.Cand ati facut al doilea set de analize si in ce a constat?
2. A luat careva iod in sarcina?- mie mi-a dat tanti si i-am zis ca nu-l iau pana nu vb. cu dr. ginecolog caci centrul materna-care le iau de cateva luni contin iod....
Mai vin,
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
carrie spune:
no fetelor suntem mai bine, desi a mai tusit azi noapte dupa controlul de ieri m-am linistit, nu e nimik la plamani la nici una din ele, tusesc de la mucisori.
multumesc de suport
Raluca ma tot gandesc ce sa fac cu inotul?nu poti intreba instructorul Ilincai ce-mi recomanda dat fiind ca are 4 ani, s-o las pina in toamna?pliiiz!multumesc
eu am luat Centrum materna, de Elevit mi-a zis Muresan ca ingrasa.nu am luat iod, iar al doilea set de analize l-am facut prin luna a 6-a, si au fost cele uzuale de sange plus din nou tozoplasma ca nu sunt imunizata.
pupici
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
OanaAlina spune:
atunci o sa iau in continuare materna! oare mi-l da fara reteta?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
ALEX29 spune:
SAL
Mie mi a zis ginecologul sa renuntz la vitamine si sa iau numai CA
Am 27 de saptam oare ar trebui sa mi fac iarasi analizele ?
E careva dintre voi la DR SBARCIU MIHAI ?
daca da va rog scrieti mi parerea voastra despre el
eu merg la clinica particulara (Radusan) oare ar trebui sa i duc ceva ?doar platesc taxa de consultatie
nici nu stiu cum sa procedez ,asa m am saturat de sistemul asta de la noi din tara ,dar sa speram ca se v a schimba si la noi
stiti vreun medic pediatru bun ? stau in Manastur incerc sa mi gasesc un medic pt bebe
ALEX29