Gravidutze si mamici de CLUJ - 7

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Joia viitoare ma duc si eu la eco la Gine 1. Sper sa fie ok....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

La ce medic o sa mergi, Kitzy?

23 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sigur va fi bine, Kitzy! Sa ne tii la curent! Succes!

Gabriela 30+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Seara buna dragelor,

Cristiana
, m-am suparat auzind ce nasoale sunt acum asistentele de la Gine I. Eu cu Ilinca am dat doar peste tanti O.K., m-au ajutat cu spalatul, suptul...ca eram prastie si depresiva rau!Ioi....ce jale ma apuca!
Inscrieri la innot se fac tot timpul, nu e cazul sa te grabesti...Ilinca are, acum, zilnic innot. In rest, e cu prietenele in curte toata ziua- in vecini locuieste prietena ei cea mai buna iar in wk-end-uri mai vin pe la noi si alti copii. Deocamdata nu da semne de plictiseala.Incerc sa avem zilnic si ora de "lectii" desi cu asta e mai greu.Referitor la bb-nu stiu ce e, s-ar parea fetitza da' nu avem certitudini!

O seara faina!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna seara, gravidutze si mamici....remember me? ...

Alex, eu am nascut cu dr. Sbarciu acum 6 luni...ce te intereseaza?...la o eventuala noua sarcina, tot pe mana lui m-as duce...cred ca asta-ti spune tot......cat despre rezerve la Stanca...eu am fost in vizita la o prietena de-ale mele, care era internata inainte sa nasca...da' e o singura rezerva cred, langa sectia de ATI, si aia e a profului...da' nu-ti trebuie rezerva ca saloanele sunt cat de cat civilizate acolo...cu cate 4 paturi, relativ curat...

N-am citit prea mult din urma, dar vad ca a nascut Meli! ...sper ca sunt bine!

Va pup...mai revin io cand pot...mai vroiam sa raspund cuiva, dar zau c-am uitat...neuronu' asta dom'le...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dpop

oare cat se sta in spital dupa o nastere?

Nastere normala - a treia zi te lasa acasa
Cezariana - intre 5 zile si o saptamana

Andria, rezolva-ti linistita probleme cu dintii ca e ok...anestezia la gravidutze se face cu xilina si nu cu adrenalina, din cate stiu. Eu mi-am facut si eram insarcinata chiar in primul trimestru si am luat si antibiotice....iar bb meu nu a fost afectat! Sanatete multa!

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Gabriela, multumesc pentru raspuns. Am sa-i comunic prietenei mele informatiile

Numai bine va doresc, sanatate, sarcina usoara si nastere usoara

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andria spune:

quote:
Originally posted by asiza

quote:
Originally posted by dpop

oare cat se sta in spital dupa o nastere?

Nastere normala - a treia zi te lasa acasa
Cezariana - intre 5 zile si o saptamana

Andria, rezolva-ti linistita probleme cu dintii ca e ok...anestezia la gravidutze se face cu xilina si nu cu adrenalina, din cate stiu. Eu mi-am facut si eram insarcinata chiar in primul trimestru si am luat si antibiotice....iar bb meu nu a fost afectat! Sanatete multa!

Multumesc de incurajari.
Ieri am fost iar la "albinutza" si am rezolvat problemele. Sper sa nu apara altele pe parcurs, chiar nu e cazul, ca oricum am oroare de stomatologi. Noroc ca pana acuma au tinut dintii cu mine.

19+
http://tac.families.com/ezb/883546.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata! ce mai faceti voi? nici o veste de la meli?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata fetelor
imi cer scuze ca nu v-am scris
am nascut duminica, la 00.30 m-au apucat durerile suportabilew pana pe la 8 dimineata, m-am internat, pana la 11.30 m-am dilatat la 4 cm si erau destul de suportabile fara nimic
la 11.30 mi-au pus epidurala si la 14.30 am nascut o minunatie de fetita de 3100 si 53 cm. e superba, sunt topita dupa ea. nu v-am scris ca am probleme mari cu sanii, eu am avut fibroadenom la ambii sani si din cauza asta nu se pot desfunda canalele
si incerc sa scot cat pot pana isi fac efectul medicamentele de ablactatie sa nu dau in mastita. sunt disperata. in ultimele 3 zile am dormit 4 ore. pic de pe picioare. cand doarme fetita eu ma mulg, n-am timp sa dorm. mai revin la voi ca tare imi lipsiti, dar sa ma mai eliberez de toate
va pupic pe toate si daca careva are ceva sfaturi legat de sani, va rog sa ma ajutati
pupici la burtici si sa aveti o zi superba
Meli

Mergi la inceput