Mamici de noiembrie-decembrie (42)
Raspunsuri - Pagina 8
RGE spune:
DARLEENA..multumesc..eu bagam la user userul de la mail..bine stiam si userul asta ..am avut uin moment de "pierdere"
ROXANA 25+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
oanab125 spune:
Va salut fetelor si multa sanatate! Desi nu am mai avut timp sa mai scriu ceva, am citit tot despre voi. Vad ca si voi ati crescut. Eu in 4 luni si jumatate am pus 3 kg. E putin? Voi cat ati pus? Dr.
mi-a zis sa termin elevitul si dupa aceea sa fac pauza. Bebe are cat trebuie (si greutate, si lungime tot)
vine bebe2
18+
Laura10 spune:
fetelor azi m-am programat la eco morfologica de 20-22 saptamani la dr iosup la fortis. numai ca am o mica nelamurire in calculul varstei de sarcina: eu am avut um pe 12 martie si merg pe 21 august la eco. trebuie sa fie 22 implinite maxim sau cum se calculeaza, ca am senzatia ca eu depasesc saptaman 22 pe 21 august.
va rog sa ma ajutati cu calculul ca mi s-a incetosat creierul...
12+
Laura
Vasari spune:
Buna!
Fetelor, vreau si eu parola de la mailul comun. Am vazut ca tot sunteti la capitolul username&pass :) O sa incerc sa pun si eu niste poze.
Eu pana acum am luat vreo 5-6kg. Doctora mi-a zis ca va fi mai usoara nasterea daca nu iau prea multe kg. Oricum, e cam greu de controlat, mai ales ca trebuie sa mananc "sanatos" si imi place foarte mult inghetata.
Voi cum rezistati micilor tentatii?
23+
bb_yasmi spune:
mirela, felicitari pt fetita!! sa-ti traiasca!!
fetelor ink o data s-a dovedit ca graba strica treaba , toate vrem sa stim cat mai repede ce sex are bebe....dar pana la 20-24 de sapt nimik nu e sigur!!! acuma il inteleg pe dr meu, care mi-a spus clar ca pana la 20-24 sapt nu imi spune ce e!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 23+ Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
vasari, 5 kg am luat si eu pana acuma. cum rezist tentatiilor??? nici cum!!!! mananc tot ce imi doresc si la orice ora !!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 23+ Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
oana_r spune:
bb_yasmi ce lungime are BB,eu nu reusesc sa-mi dau seama.
23+ Anya si Matei
bebe2
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
pussi spune:
quote:
Originally posted by Laura10
fetelor azi m-am programat la eco morfologica de 20-22 saptamani la dr iosup la fortis. numai ca am o mica nelamurire in calculul varstei de sarcina: eu am avut um pe 12 martie si merg pe 21 august la eco. trebuie sa fie 22 implinite maxim sau cum se calculeaza, ca am senzatia ca eu depasesc saptaman 22 pe 21 august.
va rog sa ma ajutati cu calculul ca mi s-a incetosat creierul...
12+
Laura
tu ai acum 17 sapt. , pe 12.08 o sa ai 22 de sapt.! Eu zic sa suni si sa intrebi la receptie daca e prea tarziu!
PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
oanab125 spune:
Vasari, bb yasmi, nu mi se pare ca ati luat mult. Ati luat cat trebuia. Eu nu prea pot sa mananc din cauza caldurii. Mananc dimineata paine cu unt si beau o cana cu lapte, apoi imi fac un castron de salata cu un ou sau branza sau snitel apoi seara mai frunzaresc ceva. Fructele nu imi lipsesc.am grija sa mananc cam un kg. pe zi.
Ma chinui sa mananc. La prima sarcina, mancam felul 1, felul 2. Acum nu pot.
vine bebe 2
18+
Jasmin012 spune:
Oana, dupa cite stiu eu nu e tirziu, eco morfologica de trim 2 se face pina in saptamina 24.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin20+Daniel