Mamici de noiembrie-decembrie (42)
Raspunsuri - Pagina 25
Jasmin012 spune:
Neata, burticutzelor. Vreau si eu sa va intreb ceva: cum se plateste daca faci comanda la haine prin internet? Poti plati si cind soseste pachetul sau trebuie sa platesti cu cardul cind dai comanda?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin20+Daniel
RAMONELLA spune:
Neata!Ce mai faceti???
Eu am fost ieri la eco,doctorita s-a mirat ce burta mare am.Si a zis ca e mai ridicat decat ar trebui cu trei degete deasupra buricului.Pentru a 4-a oara mi s-a spus ca e fetita.Draga de ea se juca cu manutele cu cordonul ombilical.
Aaa si la sfarsit mi s-a spus ca colul e cam scurt,adica 2.65 cm si asta nu e prea bine.Si m-a intrebat de planurile de concediu.Si i-am zis ca ma duc o saptamana la munte.Si a zis ca foarte bine,fara mare,drumuri lungi sau avioane.Ce inseamna sa ai colul scurt?????Ce riscuri sunt??????
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel23+ Beatrice Alessia
ellis spune:
quote:
Originally posted by pussi
ellislegal asa este! Dar sti ca medicii au diverse stoluri de fluturasi!
PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Pussi, nu stiu cum sunt medicii, a mea ma intreaba pe mine ; norocul meu; din 1 aug intru in concediu de risc maternal, dupa care peste o luna si un pic intru in prenatal ca e platit mai bine; ieri doctora ma intreba cand intru in prenatal si care/cum e platit?! asa ca...ma pot baza pe ea.
Ellis20+
ellis spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Neata!Ce mai faceti???
Eu am fost ieri la eco,doctorita s-a mirat ce burta mare am.Si a zis ca e mai ridicat decat ar trebui cu trei degete deasupra buricului.Pentru a 4-a oara mi s-a spus ca e fetita.Draga de ea se juca cu manutele cu cordonul ombilical.
Aaa si la sfarsit mi s-a spus ca colul e cam scurt,adica 2.65 cm si asta nu e prea bine.Si m-a intrebat de planurile de concediu.Si i-am zis ca ma duc o saptamana la munte.Si a zis ca foarte bine,fara mare,drumuri lungi sau avioane.Ce inseamna sa ai colul scurt?????Ce riscuri sunt??????
bebelina
poze
Este intradevar cam scurt colul, dar e bine ca nu e deschis; sa nu faci efort si sa ai grija la contractii - poti lua pana la 3 no spa /zi; sa incerci sa nu prea urci pe munte.
Eu nu am burta sus, a mea tot sub buric a ramas(de fapt am inca 2 burti, nu s-au unificat), tititza mea sta jos, dar nu mi-a zis nimeni ca ar fi vreo problema.
Ellis20+
RAMONELLA spune:
Deci exista un pericol sa pierd sarcina sau sa nasc prematur????Nu mi-a zis nimic ca ar fii deschis sau nu.Se vedea la ecograf????
Nu voi face drumetii la munte,doar voi dormi toata ziua!
bebelina
poze
alfa_anca spune:
Neatza burticutze!
Eu in concediu am facut si drumetii pe munte si drumuri fff lungi (ca de, de la Buc in Maramures sunt vreo 650 km) si sincera sa fiu mi-a fost un pic teama, dar am trecut peste. Acuma abia astept sa ajung vineri la dr sa vad cum stau la capitolul col, ca bebelina stiu ca e bine ca misca tot timpul.
Va pup.
Anca 23+ Elena
alfa_anca spune:
Ramo important e ca ai colul inchis, dar tb sa ai grija la efort, ca dc se scurteaza si mai mult sau se deschide exista intr-adevar riscul nasterii premature. Dar tu ai grija de tine si nu te gandi la asta.
Iar in legatura cu burtica, eu pana acum vreo saptamana pe de o parte ma enervam ca nu am burta mai mare ca nu prea iti dadeai seama dc sunt gravida sau sunt doar grasa, pe de alta parte ma bucuram ca nu e mare si ca poate nici nu va creste exagerat. Ei, vreau sa va spun ca de dim m-am speriat eu de burta mea, ce mare e.
Anca 23+ Elena
pussi spune:
buna dimineata..printe pereti sparti si bormasini
bb pai sunteti 2 fetite sa-si cumpere tati pusca sa va apere
ellis si eu sunt in risc maternal acum 75% se plateste...si in prenatal intru pe 01.10 cred...
ramonellacolul ridica probleme sub 2.5 cm! ideea e ca-i bine ca e inchis! Ti-as sugera sa stai mai mult pe orizontala..pat! ca se mai lungeste, chestie verificata! Se vede la eco daca ar fi deschis, probsbil la tine s-a scurtat! Si fara efort deloc!
Jasmin012in general se plateste cu cardul direct pe net!
PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
oana_r spune:
neata fetele
BB,Ramonela felicitari pentru confirmarea sexului,de-acum va puteti apuca de cumparaturi.eu tre sa mai am rabdare,desi din ce a putut vedea e a doua oara cand imi spune ca s-ar putea sa fie fata.
in legatura cu lunile mie doctora mi-a spus ca tocmai am trecut de luna a 5 a.
23+ Anya si Matei
bebe2
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
RGE spune:
'NEATZA fetelor..
BB YASMI mami ai aratat BETON la nunta..esti superba!!! ...super tare rochita..Yasmina s-a facut mare draga de ea..va pupacim dulce
...eu tre' sa ma apuc sa fac treaba aia murdara cu oglinzile...de ce naiba nu s-a inventat aparatul de epilat pt gravide??..ca sa stau eu cu cracii pe sus si sa ma uit la ea cu oglinda....eu dupa ce termin treaba asta murdara tre sa merg la control...asa ca va salut acum va pup pe toate, sa fiti cuminti, dar sa nu exagerati ...mai intru si eu din cand in cand sa va verific
ROXANA 25+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"