*Gravidute&Mamici de IASI (3)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

alina distractie placuta!
bine ai revenit Miha..cum a fost in concediu ...?

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Helau!

Ne-am intors din concediu! De maine la munca!

Sa bagi poze cu ginerica de la mare, ca altfel la toamna cind vin in tara, ma dau la tine, adica la burtica

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Kriss asa e caruciorul nostru cu patru roti si are scaun de masina cu isofix,cosulet gentutza copertina pt ploaie husa pe iarna si multe alte chestii.Este de la Chicco,si l-am cumparat de la magazinul Copilasul Nostru care mi se pare super.Este undeva pe partea dreapta cum mergi spre Pacurari de la gara.La parterul unui bloc turn du-te sa vezi ca au o gramada de carucioare si multe alte chestii.Am inteles ca vor aduce si patuturi din lemn in curand.Eu ii pandesc pt ca atunci cand am cumparat caruciorul mi-au dat o gramada de cadouri,sunt doua tipe foarte dragutze care iti explica tot.Bafta

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Teo, multumesc de informatii! stiu magazinul, nu am intrat inca in el..dar am vazut prin geam de carucioare..cam cat ai dat pe el, daca poti spune..

Burtik
Cristina 27+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare...
intram sa ne luam ramas bun...speram ca va fi pentru o scurta perioada de timp.
In seara aceasta ne vom muta definitiv in noul apartament inchiriat.
Dar nu inainte de a va anunta ca ne-a iesit dintisoru numaru 3

Multi pupici, multa sanatate si sa auzim numai de bine.
Daca sunt vesti important astept un sms...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Oana,ia zi tu cate ceva despre dr aceea!

Numele ei e Geovanina Isopel. Are cabinetul la dispensarul de langa Mocheta. E si o gradi la parterul blocului. Eu sunt f multumita de ea. Si la fel alti parinti care au copiii la ea si pe care ii cunosc. De asemenea, e un medic bun si pentru mine. Mi-a urmarit cu multa atentie sarcina, mi-a dat medicamentele gratuite/compensate cand a fost cazul. Vine acasa la bb, daca vrei. La cabinet nu trebuie sa astepti f mult. ( luni dupa-amiaza e mai aglomerat, dar in rest...e lejer) Si spre deosebire de alti medici la care am fost se respecta randul, iar in timpul programului nu face altceva decat consultatii (ca am fost la medici care isi primeau prietenele la cafea)
Ma rog...daca mai vrei informatii, astept intrebari. A! Si sa nu uit: sa va priasca vacanta. Asteptam poze.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

A,da chiar vroiam sa spun ca am dat multisor adica 19 milioane dar era cel mai performant de acolo.Si plus ca sunt in concediu de maternitate platit de statul englez ,mi-am permis,ca altfel nu ma induram.Dar eu spun ca merita ca o sa-l foloseasca si fratiorii lui Vladutzsi chiar si verisorii.Pup

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Teo, ma gandeam eu la un pret din acesta..cam toate astea cu 3 in 1 sunt in jur de 1700-2700 lei.. si chiar asa..poate fi folosit si de fratiori.Oricum mai mult ca sigur in veti folosi pana pe la 3 anisori..Inca odata, sa il stapaniti sanatosi!
Poate ajungem si noi la mag. asta..ca ma chinui cu sotul care lucreaza pana mai tarziu..si tre`sa ma rog de el sa vina..trebuie sa il iau pe sus, fortat..

Burtik
Cristina 27+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Helau!

Ne-am intors din concediu! De maine la munca!

Sa bagi poze cu ginerica de la mare, ca altfel la toamna cind vin in tara, ma dau la tine, adica la burtica

Bine ai venit la noi cuscra!

Poze de la mare avem aici

Oana,am o vecina care mi-a povestit cate ceva de dr Isopel.De bine. De pediatra lui Robert nu am a ma plange,decat doar ca e prea departe,taman in Dacia. Cand e vorba sa mergem la ea,mai bine...

Simo,bine ai revenit.Numai atat ne spui?Vrem sa stim tot.

Cristina,cand am zis de loc m-am referit la dulapuri. Las' ca o scoateti voi cumva la capat.

Stefania,fu bine in concediu...avand in vedere ca fu si soacra prin zona.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput