Mamici de iulie-august 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 20
Ioana75 spune:
Am inteles de la alte mamici ca dopul asta e ceva gelatinos, si ca se poate reface.
Oana, cred ca tu esti un caz din ala la care se reface dopul.
Lia, am facut analiza din secretie special pentru streptococ B; am inteles ca e importanta in ambele cazuri, si nastere naturala si cezariana. Gabi de la Iasi a avut streptococul si au facut antibiotic ea si bebe 7 zile dupa nastere (daca imi amintesc bine).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
claucia spune:
Si eu am facut analiza de secretie si culturi de secretie parca asa se cheama si nu mi-a iesit nimic. Acum, nu am facut special pentru Strptococ B, oare daca era, aparea in analiza de secretie? Acolo scrie ca "nu s-au dezvoltat colonii etc in conditii aerobe". Oare il include si pe Strptococ B asta?
Si eu vreau sa stiu cum arata dopul, seamana cu secretia oare? Am inteles ca nu e obligatoriu sa aiba firisoare de sange sau sa fie roz.
Clau
saptamana 38 Alessia Maria
bb mic
oanabbb spune:
asa...LIA...dopu asta e o chestie fix ca o gelatina putin moale...se vede clar...sta altfel ,e mai inchegata decat o secretie normala si mai transparenta.si la mine e cu ceva maro prin ea.niciodata sange rosu...mereu e maroniu.
IOANA asta cu regenerarea n.o auzisem.nu.s ce sa zic da mie imi ,,pica,, bucati maricele...cand se regenereaza asa repede?ma rog ..joi ma duc la dr sa vas ce mai face micu si poate ma programeaza sapt viitoare la ceza.
oana37+IANIS BOGDAN
Ioana75 spune:
Clau, streptococul e inclus in analizele alea de le-ai facut din secretie, ca si la mine tot asa se chemau.
Oana, nu dispera, lasa sa mai stea bb in burta daca vrea; oricum e bine sa mergi la dr des sa vada cum se prezinta situatia. Uite un subiect in care mamicile pomenesc de regenerarea dopului.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
oanabbb spune:
IOANA .EU am fost si aco o sapt la dr si mi.a zis ,,stai linistita...nu nasti!,,
pai mie de asta imi era frica ...sa nu nasc?eu voiam sa nasc odata!problema e ca stau in bucuresti la o prietena si nu sunt obisnuita deloc cu zapuseala de aici...sunt disperata...ma topesc pur si simplu.
iar despre durerile pe care le am noaptea ..de spate..de burta cand ma intorc..nici nu mai povestesc.
si oricum dr meu e adeprul cezarienei in sapt 39...nu in 38..asa ca...
oana37+IANIS BOGDAN
alexi22 spune:
buna fetele si de la timisoara,am intrat si eu sa fac prezenta .
tinem pumnii pt fetele care trebuie sa nasca azi si facem galerie.
branzuca acum am citit si eu chiar ai avut noroc
34+giulia rebeca
mamii spune:
gud morning girls:D
noi tot 2 in 1 dar azi mergem la gine sa inecerce as ne provoace niste contractii am emotii rau
Vad ca aveti un sport la scris.... numai bebicii noshtrii nu se grabesc sa apara
EMOTIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!
Luna1 spune:
Si eu pe aici, mi-a venit fratiorul din Romania (fratiorul are 37 ani) si n-am avut timp de nimic, dar acum imi revin.
Ma duc sa citesc din urma va pupicesc.
Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!