Mamici de iunie-iulie....partea a 6-a

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Felicitari Bobi si Andra!!!O sa aveti ce ne povesti,mai ales daca ati fost acolo colege de suferinta!!!

GATA!Vin bebelusii!!!Vin bebelusii!!!Uraaaaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

[size=4]FELICITARI ANDRA si BOBI sa va traiasca baieteii . [/size=4]
Tinem in continuare pumnii celorlalte burtici.. sa aiba nastere usoara si bebelusi sanatosi.

Asteptam vesti de la voi.

numai bine va doresc

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisfilip spune:

primilor baietei din iunie si mamicilor lor!! deja ne sunteti dragi si sper sa va cunoasteti cat de curand si cu bebeii nostri (macar prin intermediul mamicilor, la inceput...). Pt. mamici - sper sa fiti cat mai repede acasa, sa fiti pricepute la bebei si sa ne scrieti ca n-a fost prea greu (asa sper...).
eu am 38 de sapt. implinite si sunt cam nerabdatoare; maine merg la control.
pt. Kehleyr: te-anunt daca o sa fim in acelasi timp (ar fi calumea), am inteles ca la tine ar fi cam sapt. viitoare.ar fi bine daca am afla cate ceva de la Bobi si Andra, dar nu cred c-or sa reuseasca sa ne scrie pana sapt. viitoare.
tin pumnii pt. Adi si restul fetelor care sunt aproape-aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Felicitari pt noii veniti. Andra si Bobi, sa va traiasca micutii.
Fetelor, nu era si Nicolamar pe lista noastra? Am citi la Discutii Generale ca a nascut deja, dar nu stiu cand si alte detalii.

Multumesc pt cuvintele frumoase pe care mi le-ati scris. Acum chiar ca ma simt bine.
Am fost azi la dr si se pare ca bb a coborat jos de tot, dar colul este inca inchis. Asa ca sper sa mai astepte Taisia pana pe 6 iulie, ca e plecat dr in concediu la mare. Ea zicea ca vine sa ma asiste si de acolo daca trimit pe cineva dupa ea, asa ca ar trebui sa stau linistita.
Alinasi mie mi se intareste burtica tot timpul. Daca nu te doare, ca la menstruatie si nu incep durerile de mijloc, e OK. MIe dr nu mi-a spus sa reduc Gynipralul, din contra, mi-a marit doza, mi-a dat iar Nospa 3/zi si diazepam. Cred ca nu mai termin cu medicamentele astea... Cat priveste televizorul,...as da cu el de pereti, asa m-am saturat sa ma uit toata ziua. De-abia astept sa vina bb sa am alte ocupatii. Si colegele mele ma intreaba cum am curaj sa fac acum un bb si nu incerc intai sa-mi fac o cariera....bla bla. Fiecare cu prioritatile lui...
Carmen,eu stiu ca dopul e ori rozaliu, ori maro, alb nu prea am auzit. Stai linistita, nu te stresa, ca bb poate sa mai astepte...Si eu sunt stresata ca nu am aranjat camera lui bb cum vroiam, ca n-am facut curat, dar cum eu sunt "tintuita" la pat, m-am resemnat si il astept pe tati care e un scump si face tot ce il bat eu la cap. Nu stiu cum ma mai suporta...
Fetelor, cred ac o sa avem nasteri in grup, ca vad ca multi bb asteapta sa iasa. Va tinem pumnii sa fie totul bine.
Ioana, ce bine ca bb nu mai are cordonul in jurul gatului.. Bebica mea nu vrea sa si-l dea jos si stau putin cu grija din cauza asta.
Daca intru peste 2 zile sper sa auzim vesti bune de la voi.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

[red][[size=4]MULTE FELICITARI NOILOR MAMICI!/size=4][/red]Hai ca se apropie momentul cand putem deschide subiectul cu mamici de luna iunie-iulie!(mai mult iulie)
Fetelor si sotul meu a asistat la nastere de la a la z si a fost un suport f bun pt mine.Nici nu va dati seama ce bine e sa-l ai pe sot langa tine.Asa ca incercati sa-i convingeti ca merita.
Fetita mea e bine.Alaltaieri am inceput sa iesim la plimbare si e f incantata cand e afara.Azinoapte s-a culcat la 23 si s-a trezit doar la 5 sa pape.E o draguta si o cumintica.Convingeti-va si bebei sa vina pe lume si-o sa vedeti ce bucurie va aduce un bebic.
Lya&Rut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Fetelor m-am gandit sa actualizez listuta cu fetele care au nascut... Am folosit ultima varianta, daca am uitat pe cineva imi pare rau Am scris si numele la bebeii pe care stim deja cum ii cheama:

1. 14 iun....................Lya - fetita - Rut
2. 24 iun....................Andra - baietel - Luca (?)
5. 24 iun....................Bobi- baietel
11. 27 iun ??? ...................Nicolamar- baietel
-------------------------------------------
3. 18 iun....................Adi(fetita)..........Polizu,Branescu,
4. 20-24 iun.................dani_da(baietel).....Polizu
6. 23 iunie..................Iselin (fetitza)
7. 23 iun....................Madishor(baietel)....Cantacuzino, Hudita
8. 24 iun....................Marioara78(baietel)..Municipal
9. 25-26 iun.................Kara(baietel)........Polizu,Herghelegiu
10. 25-26 iun................Romana...............Elias, Parvu
12. 28 iun...................anaiisa(baietel)
13. 29 iun.-3 iul............nicol 74.............Polizu, Trailescu
14. 1 iulie..................alexa00(baietel)
15. inceputul lui iulie......LiLi GHIBEA(baietel)
16. 1-8 iulie................Simica(fetita)
17. 1 iulie..................Amik.................Cantacuzino, Briceag
18. 3 iulie..................mir76u
19. 8 iulie..................Crisfilip(baietel)...Municipal, Grigoriu
20. 6-10 iulie...............Cornelia(fetita).....Constanta
21. 10 iulie.................Kehleyr(fetita)......Municipal, Anca
22. 12 iulie.................Carmenutza(fetita)...Polizu,Herghelegiu
23. 14 iulie.................Salina(baietel)......Elias, Parvu
24. 15 iulie.................Azibel
25. jum iulie ...............alinuta (fetita)
26. 18 iulie.................dinubebe
27. 20 iulie.................Ginna(fetita)
28. 20 iulie.................bobi.................Municipal, Badea
29. 21-24 iulie..............Gio(fetita)..........Polizu, Dinca
30. 21 iulie.................IoanaSora(fetitza).Cantacuzino,Vaduvea Adr
31. 22 iulie.................bibi.................Polizu, Gabi Lemnete
32. 23 iulie.................Crisotexa(baietel)...Giulesti, Moisa
33. 24 iulie.................Maadi(baietel),Giulesti,Adriana Simonescu
34. 24 iulie.................Iona(fetita)
35. 26 iulie.................astrid(baietel)
36. 26-28 iulie..............Gianina(fetita)......Municipal
37. 29 iulie-4 aug...........Claudya
38. 31 iulie.................Aditzu(fetita).......Elias, Parvu
39. sf.iulie-incep.aug.......madic................Elias, Parvu
40. 1 aug....................Tango(fetita)
41. 5 aug....................Ancuta(fetita)
42. 5 aug....................1luciacata(baietel)

Felicitari lui Nicolamar, desi vad ca nu a mai scris pe nicaieri... Speram ca e bine.

Crisfilip ar fi grozav sa ne intalnim pe acolo. E altceva sa fii cu cineva cunoscut aproape in permanenta...

Adi bafta... cred ca ai nascut deja ca nu mai scrii nimic!

Lya nici nu stii ce ma bucur cand povestesti ce cuminte e fetitza ta... sper din tot sufletul sa fie si a noastra la fel

Carmenutza incearca sa te linistesti... daca te agiti sigur vine bebe mai repede... Iti tinem pumnii sa reusesti sa te muti inainte.

Succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

Nu am nascut...

Stau de ieri si ma "uit" la contractii. Acum ma dor mai tare, parca imi zideste cineva burta cand e cate una. Toata lumea se mira ca stau acasa de ieri cu contractii la 10 minute. Va inchipuiti ca nu numar tot timpul dar cand o fac sunt la 10 minute (azi noapte la 2, la ora 5 de cate ori m-au trezit erau la 10 minute). Soacra mea s-a speriat a zis sa nu nasc spontan...
L-am sunat pe dr a zis sa-l mai sun diseara sau daca nu maine sa merg la spital si sa fiu atenta la bb sa miste. L-am intrebat si de nascutul spontan si a zis "ce e o problema daca nasti acasa?".

In rest, ma bucur ptr fetele care au nascut si sunt bine, admir pe cele care fac treaba, au mers la scoala, etc.

Ioana, in legatura cu asigurarile ptr bb si Interamerican, Allianz Tiriac au astfel de programe. Daca ar fi sa fac as face la Nederlanden ptr ca mi se par mai de incredere, nu se stie ce va fi in tarisoara asta peste 20 de ani. Eu as fi preferat sa am bursa asta cand incepe pregatirea lui ptr liceu, facultate (adica sa ii am ptr eventuale meditatii - vorba ta daca o fi studios bb -). Cand are varsta asa de mare (peste 18 ani), acum ma gandesc ca se descurca el cumva, macar sa invete (deja sunt o mama rea).

Va pup si cred ca trebuie sa fac ceva sa nasc mai repede. Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

buna sa va fie ziua dragi mamici, nerabdatoare si coplesite de emotii!
am intrat intr-un internet cafe si mi-a luat ai bine de o ora sa citesc tot ce e nou.
Bine ati venit pe lume baietei si fetite iar proaspetelor mamici recuperare rapida, nervi tari si numai bucurii!
cat am citit toate paginile in stanga mea a fost o mogaldeata de baietel care nu cred ca avea mai mult de 5 anisori.
s-a cocotat pe scaun, picioarele i se balabaneau si manuta lui dreapta abia se descurca cu mouse-ul.
a aprins monitorul, si-a selectat jocul si apoi cu o dexteritate uimitoare s-a jucat aproape o ora, a setat jocul si a executat o serie de comenzi cu o naturalete care m-a facut sa ma uit ca idioata la el minute in sir.
ce sa mai zici de generatiile astea!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Bine ati veniti bebicilor si felictari mamicilor!

Adi, mult succes. Ai mult curaj sa stai si sa ne scrii.

Nicol, incearca sa vorbesti cu doctorul - daca bebe e bine sanatos nu are rost sa iti provoace nasterea inainte de 41 de saptamani. Nici piciul meu nu vrea sa vina inca (DPN = 23 iunie), dar doctorul meu a zis ca asteptam poate totusi vine singurel pana luni si nu are rost sa ma interneze inca.

Carmenutza nu te stresa - dopul e de obicei rozaliu-maroniu. Si nu iti face griji - daca e sa nasti toate se vor aranja de la sine: cand m-am nascut eu, parintii mei abia incepusera zugraveala (am venit cu 4 saptamani mai devreme) si cand a ajuns mama acasa totul era aranjat, curat si cu flori pe masa. Toata familia se mobilizase si muncise din greu.

Eu dupa cum se vede, inca mai astept. Doctorul spune ca mai stau vreo 2-3 zile pana sa nasc si n-are rost sa vorbim inca despre ce vom face daca nu da semne sa vina singur pana luni. Mai trec si maine pe la spital, poate isi schimba parerea (fie bebe, fie doctorul). Mai zice sa iau calciu pentru ca ar favoriza contractiile. Si o chestie interesanta: cica atunci cand vine furtuna si scade presiunea atmosferica creste numarul de nasteri. Asa ca urmariti buletinul meteo - s-ar putea sa aiba mesaje ascunse :)).

pe curand,
madishor nerabdator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Bine ati veniti bebicilor si felictari mamicilor!

Adi, mult succes. Ai mult curaj sa stai si sa ne scrii.

Nicol, incearca sa vorbesti cu doctorul - daca bebe e bine sanatos nu are rost sa iti provoace nasterea inainte de 41 de saptamani. Nici piciul meu nu vrea sa vina inca (DPN = 23 iunie), dar doctorul meu a zis ca asteptam poate totusi vine singurel pana luni si nu are rost sa ma interneze inca.

Carmenutza nu te stresa - dopul e de obicei rozaliu-maroniu. Si nu iti face griji - daca e sa nasti toate se vor aranja de la sine: cand m-am nascut eu, parintii mei abia incepusera zugraveala (am venit cu 4 saptamani mai devreme) si cand a ajuns mama acasa totul era aranjat, curat si cu flori pe masa. Toata familia se mobilizase si muncise din greu.

Eu dupa cum se vede, inca mai astept. Doctorul spune ca mai stau vreo 2-3 zile pana sa nasc si n-are rost sa vorbim inca despre ce vom face daca nu da semne sa vina singur pana luni. Mai trec si maine pe la spital, poate isi schimba parerea (fie bebe, fie doctorul). Mai zice sa iau calciu pentru ca ar favoriza contractiile. Si o chestie interesanta: cica atunci cand vine furtuna si scade presiunea atmosferica creste numarul de nasteri. Asa ca urmariti buletinul meteo - s-ar putea sa aiba mesaje ascunse :)).

pe curand,
madishor nerabdator

Mergi la inceput