Ginecologi buni in Cluj

Ginecologi buni in Cluj | Autor: andra_b

Link direct la acest mesaj

Salutare la toata lumea!

Numele meu este Alexandra si sunt in cautare de un doctor ginecolog bun in Cluj care sa nu fie foarte costisitor. Si care ar avea program de consultatii si dupa ora 7 seara sau sambata.
[ In vederea obtinerii unor sfaturi si indrumari de preconceptie ]

Multumesc ;)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Salut bun venit pe forum!!!
Iti recomand cu caldura sa mergi la d-na dr Rotar Daniela...eu am nascut cu ea e o dr tanara fff draguta pe care o poti deranja si la tel. daca ai probleme...consulta la medstar in manastur (nu stiu acum nr de fix dara daca te intereseaza il caut)

mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Si eu am o prietena f buna care e tot la Medstar si la gine 1!!! te recomand daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu am nevoie de un ginecolog bun, femeie preferabil, tocmai am aflat ca sunt insarcinata si vreau sa-mi recomandati pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Multumesc mult fetelor!

Pana la urma am mers la doctorul Razvan Ciortea la Stanca, era de garda. Un doctor foarte amabil si liber la orice fel de discutii...
Am avut o intalnirea chiar interesanta, deschisa ... un consult in care m-am simtit cu adevarat fericita :P
Mi l-a recomandat o prietena pacienta a dansului si o alta prietena absolventa de medicina.
Va multumesc pentru raspunsuri, sper ca ma voi bucura si eu cat de curand de o sarcina!!!!! Astept cu nerabdare....

V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatatushi spune:

(off topic: kitzi, ti-am trimis un PM)

Mergi la inceput