Stelute de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 22
mihacarm2002 spune:
Laura, iar uitam sa te intreb. Cum i-a taiat Evei ata la limba cu laserul? Mama imi spunea ca o taie cu lama. I-ai tinut tu capul? Imi pare rau ca atunci cand ne-am intalnit nu te-am rugat sa te uiti mai atent la limba Evei mele sa vezi daca e sau nu asa ca la Eva ta. Dr. de fam s-a uitat si a zis ca nu are nimic dar cum mama insista as consuta si o alta parere. Tot vreau sa ajung la pediatru pt diversificare.
IoanaN spune:
Fetelor iar sunt pe fuga...maine iar plec la drum lung cu Mati...sper sa-i fie usor! Danuto o sa pun si eu un clip cu Mati al meu dar cand ma voi intoarce in cateva zile...nu am timp sa citesc din urma ca tre sa fac bagaje si acum stau pe jos si-mi fac unghiile :))) si va scriu voua...
am facut ceva pozishoare zilele astea dar nu cine stie ce...e deranj in casa si doar cateva colturi am reusit sa le pun in ordine si sa le decorez daca se poate spune asa
...cine are chef sa se plictiseasca si sa vada in actiune o mamica obsedata de copilul ei de-l capiaza cu pozele nu are decat sa dea pe linkul nou de la semnatura...
fetelor ati mai sunat la Alinuta? o s-o sun eu maine...inainte sa plec ca suntem doar cu 7 ore in urma Ro...si daca plecam pe la 7 dim o sa fie tocmai buna, zic eu, ora de sunat...
Fete dragi, nu am reparat tastatura ca ma tot intrebati asta e doar alt calculator care nu-i al meu, e a lui kos de la munca si-l voi distruge si pe asta...la cat de grabita sunt mereu si disperata...e al 3-lea...desi sper sa am mai multa grija ca nu-i al meu...
Ralucuta mea, mamica dulce de Serbanut grasut...ai iesit in graba de pe mess si eu nu am apucat sa-ti zic cat de dor imi este de voi si cat imi lipsesc sfaturile tale bune...
va pup cu drag!

inca un examen 
....Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/9499103@N08/sets/72157600738372153/with/765224129/" target="_blank">POZE noua casa dar e deranj mareeee....
www.flickr.com/gp/9499103@N08/KiX7df" target="_blank">POZE DIN CASUTA NOUA
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
(25 ianuarie 2007)
Catalina spune:
Neata fetele. Va scriu deja de la munca. Nu am mai avut timp sa intru de dimineata ca pana am facut branzica, fructe, un sandwich pt mine si dush s-a dus o ora jumate. Asa ca ... va pup cu intarziere si va urez o zi buna.
La multi ani
bb Teodor~Ioan
bb Amon Mateus (bits)
Mama de Lizuca, bine zis. Si pentru mine Romania inseamna exact acelasi lucru, chiar daca mai critic uneori.
Shine sa stii ca am sa ma uit fie de o pereche de cercei frumosi (poate ma incadrez in bani, nu stiu) sau de un set de gablontzuri ca ea le asorteaza la haine si e genul de profa care se uita de o mie de ori in oglinda inainte sa intre in clasa la elevi. A, si sal si geanta sunt idei f bune. Sa vad la ce ma incadrez. Multumesc!
DOAMNE Shine, cum sa iti cada balconul????!!!! Doamne, sa dea Dumnezeu sa nu se intample nimica rau. Puneti afise jos in strada, mari mari de tot ...Doamne fereste!
Mersic Dana de idee, i-am dat altadata iconita. :)
Aaaaa, Mirela, ce frumos e scaunul vostru ... mai misto ca al nostru. Al nostru e sezlong ....
Mira, multumesc mult de oferta. In momentul asta insa pe mine nu se poate conta pt ca am un program infernal de luni pana vineri. Mai vorbim, iti multumesc oricum.
Laura, join the club. Si Matei tot tata, mai bine zis dada.
Scuze, mai zi o data ce e cu Claudia Emanuel si Valentin ca am sarit cred. Inteleg ca e de bine. Eu am ramas unde isi gasise CLaudia de munca si avea buletin.
Mi s-a facut pielea de gaina citind ce zici ca a spus Valentin. Viata bate in mod clar filmul!
Aelita, imi este din ce in ce mai clar ca e o chestiune de maaaaare interpretare. Repet chiar daca am devenit deranjanta. Tonul face muzica. In sensul ca depinde foarte mult de ton cum zicem unele lucruri, unul critica constructiv si unul critica zicand "bai fiti atenti ca e exact cum zic eu, daca nu faceti asa e de rau" (asta NU E CITAT!). 90% din comunicare e non-verbala si asta lipseste cu desavarsire aici ca nu are cum sa fie. Asa ca ... stiu ca nu sunt cea mai potrivita persoana sa zic asta dar totusi zic in speranta sa nu iau oua in cap ... tre sa fim nitel mai tolerante una cu alta. Eu aseara imi faceam mea culpa pt ca nu sunt toleranta si sper ca de acum sa ma tiu de ambitie si sa fiu.
Nu cred ca nici voi nu ne credeti proaste, nici noi nu va credem antiromance. E ceva pe la mijloc si mai bine o lasam balta ca asa e intr-o familie, lumea se mai cearta dar asta nu inseamna ca se si muta. :) Doar v-am zis de ai mei.
Aelita, ai fi mandra de mine, am inceput mailuri cu aerul conditionat. De data asta poate imi taie din salariu. :) Ca tot zic io ca sunt mai toleranta.
Ca sa va radeti de mine nitel, sa vedeti ce mi-a zis duduia Adinush intr-o zi ca scrie la horoscopul meu de Berbec cica berbecii se roaga "da-mi Doamne rabdare! Acum!" :)))) Va zic ca m-am tavalit!!! E 100% adevarat.
Miha, sigur te cheama bebelina cu ne-ne sau o fi vazut ea vreun nene pe la tine pe acasa si vrea sa ii zica lu taso? :))) Senchiu de sugestii ... nu poci sa ii dau bani ca nu i-ar lua in veci. Dar am primit multe idei folositoare de aici si sigur gasesc ceva frumos. Va las sa stiti.
Maryela, Marybell, ce mai faceti? Doamna Marinar, ati dezertat la mare? Conchita, ce mai faci? Cora, cum mai esti? Haricleea, nu ne parasi!
Gata, fug la munci ca deja am cam huzurit. Pupici si PEACE!
monu spune:
Gata! Am fost aseara la ortoped, am radiografiat bb si e ok. se vad mugurii aia zgubilitici. dar... ne lasa pt siguranta pana la sf lui septembrie in 2 pampersi. am mai scapat de un stres. plus ca am profitat de prezenta la G Alex. si am dat si o proba de pisu sa vedem ce iese. asa ca noi stateam pe holul spitalului la 12 noaptea ca sa asteptam sa se pisu fii-mea. la 1 am ajuns acasa ca nu vroia fel sa faca.![]()
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
aelita spune:
miciurin,poate imi arati si mie unde am discutat eu despre diversificarea din Japonia si despre faptul ca tu traiesti in Romania.
asa ca ,te rog frumos, cred ca ajunge cate ai spus la adresa mea si despre faptul ca sunt plecata din tara.
uitati-va doar ce vorbiti voi ,doar in ultimele pagini,despre Romania,Bucuresti.etc.Si nu mai acuzati aiurea,ca nu a denigrat nimeni Romania.Voi cititi pe diagonala tot ce se scrie si acuzati doar pt ca vorbiti intre voi pe conferinte si va povestiti care ce atiinteles.
nu cred ca am vorbit despre Romania mai mult decat o faceti voi.
nu m-ai cunoscut inainte sa plec din tara ,nici tu nici adinus,catalina,laura,ca sa afirmati ca fac ceva datorita faptului ca am plecat.
parerea voastra personala despre cei plecati in tara pastrati-o pt voi si nu ma insultati pe mine.
cred ca nu am adresat nici un cuvant urat asupra voastra sau a familiei voastre.
catalina-pt ca aminteai despre romanii din America,daca mai conteaza ,as vrea sa iti spun ca eu am doar prieteni romani.
si as fi vrut sa te vad ,cand te-ai intors de acolo,cum te-ai simtit cand unii te-au privit ca pe ceva ciudat si cu nasul pe sus,numai pt ca ai plecat.
am prieteni in Romania care niciodata nu m-au privit asa cum o facti voi,si nici nu m-au jingnit.
probabil trebuie sa ne cerem scuze ca traim in alt loc .si sa acceptam toate insultele cu mare drag.
voi va inventati ca am zis eu si am dres,si sub acuzatia asta aveti dreptul sa ma faceti cum va vine la gura.
am scris pe forumul asta cu dreptul pe care il aveti si voi,cele din tara,pt ca forumul nu e doar pt unii.
dar cred ca s-a ajuns prea departe cu toate insultele,numai pt ca voi vreti sa intelegeti altceva din ceea ec scriu eu.
catalina,am tot crezut ca e asta cauza,ca nu se intelege tonul mesajelor.am tot crezut si am tot explicat,si nu de tampita explic de mii de ori ca nu asta am spus. dar daca va face bine sa imi puneti in carca altceva decat vreau eu sa spun,daca va face bine sa spuneti ca eu am spus ca tara e de kkt,iar voi nu o spuneti,si apoi daca va face bine sa ma jigniti ,si eu nu interpretez printre randuri,efectiv ati facut-o prin apelative neeemaipomenite.
cred ca nu v-am facut pe niciuna in niciun fel.
trebuie sa fiu eu prea proasta ca sa nu am o singura cearta in casa mea ,si sa intru pe un forum ca sa primesc insulte intr-o cearta inchipuita pt o vina inchipuita.
sa fiu prea proasta ca sa ma implic un an de zile si sa ne consideram prietene,si sa iau pe tava asemenea cuvinte de la unele dintre voi.
si prea idioata ca sa ma doara chestia asta.
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
megbeng spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Iti multumesc Meg astept sugestii. Si te cred ca ai fost emotionata. E nasol ca la noi nu se fac evenimente la terminarea facultatii cum se fac in alte parti. Noi cand am terminat chinuiala de 4 ani ... ne-am luat jucariile si ne-am dus acasa ... si gata. Si la voi a fost la fel?
Sper sa faci ceva special poate in weekend, e un mare lucru.
ei, pai a fost ceva special, da anu trecut, cand am terminat..festivitatea de absolvire, la sala palatului..f, f, frumos, mai ales ca eu eram si cu burtica dupa mine..si cu sotul..apoi am iesit la o terasa..am marcat momentul, clar!
oricum, e tare ca eu am terminat cu un an dup sotul meu si el inca nu a ajuns sa isi ia dipoma
.zi-ne ceva despre mama ta, ce gusturi are, ce o bucura cel mai mult...
ioana, drum bun!!! mati al nostru nu a tolerat f bine ultimele drumuri bucuresti-suceava si retur cu masina..asa ca ma bate gandul sa merge de craciun cu avionul incolo, sa facem o ora pe drum, nu 7...sa vedem si cat mai costa biletele pe rute interne, ultima data eram scumpe rau

gata, iesim la o cumparatura in cartier..pupici
meg,
de
matei(9.02.2007)
mcbeal spune:
Buna dimineata fetelor!
Ce puii mei v-a apucat????? Pana mai ieri subiectul asta cu stelutele noastre scumpe de ian-feb era un subiect foarte fain, in care gaseai informatii si pareri chiar utile, de care puteai sa tii cont sau nu. Fiecare venea cu experienta ei si din noianul de sugestii fiecare putea alege ce o interesa. Ca veni vorba, Dana mersica mult pentru raspuns. Din pacate la noi Dentinoxul nu ajuta decat vreo ora (azi-noapte iar am avut concert, cred ca am dormit vreo 2 ore cu totul...)
Nu pot sa nu recunosc ca aseara cand am vazut pe ce panta au luat-o discutiile m-am cam intristat. In primul rand, lipsa asta totala de toleranta si datul asta cu rosii gratuit mi se pare... intolerabila
.
Asa, si pentru ca fac si eu parte din tabara celor de 'afara', m-am simtit un pic lezata si am sa spun si de ce. Ce va face pe voi cele 'din tara' sa credeti ca daca locuim in strainatate suntem amorezate de tara in care locuim? Acum vorbesc strict in numele meu, nu stiu care a fost si este situatia la celelalte fete.
Mie personal mi s-a urat de nemti pana peste cap (ce-i drept, niciodata nu i-am iubit prea tare), de bancurile lor, de vremea lor, de superioritatea pe care o afiseaza fata de straini etc. Nu pot generaliza, ca mai sunt si nemti draguti, dar din experienta mea pot spune ca sunt exceptia care confirma regula. Si totusi nu vin in Romania. De ce? Pentru ca mi se pare si mai trist sa te simti strain in propria ta tara... Pentru ca nu pot uita concediul din 2004 (ultimul pe care l-am facut in Romania), care a fost un fiasco total, pentru ca nu pot sa uit burtosii cu ghiuluri si lanturi de aur de cinci kile (culmea, din Vama Veche!) care se uitau la tine dispretuitor ca n-ai nu stiu ce toale de la Stefanel etc. Asta e numai o mica parte, de fapt au fost foarte multe alte chestii care mi-au stat in gat in anul ala, dar n-are rost sa va plictisesc.
Asa ca eu una recunosc, un concediu pe an am si pe ala prefer sa-l petrec in alta parte (in Spania de ex.).
Si va rog eu mult, nu mai dati cu rosii asa gratuit, ca nu stiti ce motive a avut fiecare de a plecat din Romania.
Si eu sunt pentru alaptat, dar asta nu inseamna sa le dam in cap alora care nu alapteaza. Unele n-au putut, altele n-au vrut, fiecare are dreptul sa aleaga cand e vorba de copilul ei. Cred ca si alaptatul asta pana la urma are plusuri si minusuri, de ex. mie fi-mea mi se pare cam palida in ultima vreme si ma gandesc sa nu fie anemica. O sa-i fac niste analize. Copiii hraniti 'artificial' nu au problema asta, sau oricum in mai mica masura.
Iar diversificarea o s-o fac dupa Capraru cand o fi, ca oricum e cartea mea de capatai.
In concluzie, m-as bucura sa ramanem asa cum eram, sa ne ajutam cu sugestii una pe alta si sa nu intram in polemici inutile (ca sa nu zic stupide
).
A, si LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!
Catalina spune:
Aelita, uite, vad ca nu ne intelegem si daca data trecuta cand am avut discutii pe teme diverse inteleg si accept ca am fost pe alaturi si mi-am cerut scuze acum chiar nu pricep ce aveti cu mine. Cu ce te-am insultat eu? Te rog da copy paste ca sa stiu pentru ce sa imi cer iertare.
Asa cum am zis si in alte dati, nu pot sa iau decat personal ceva ce incepe cu numele meu si da, recunosc asa sunt eu pasionala. Sincer acum imi tremura mainile scriind. Impuscati-ma asta e.
DAR
Doua chestii: fiecare cu experienta lui, asta a fost experienta mea cu romanii din America. Ma bucur pt tine ca ai avut alta. Cand m-am intors in Romania m-am intors cu mare placere si dor si oamenii mi-au raspuns la fel. Poate daca incepeam sa le spun ce super tare e in America si cat de kk e in Romania m-ar fi privit de sus (NOTA BENE: NU ZIC CA ASTA A FACUT CINEVA AICI, E DOAR O SITUATIE IPOTETICA).
Nr. 2, iti promit ca nu te mai contrazic. Daca nu pot spune nimic fara sa iau pumni in cap ... atunci .. asta e. Si asa abia imi fac timp sa intru si cred ca as putea bea cafeaua linistita la 5 dimineata decat sa ma umplu de nervi sau sa stau din munca. Asta e. Nu stiu sa ma exprim si gata.
Dar sa stii un lucru, iar il repet: tonul face muzica. Daca ceri toleranta la un om, da-o si tu. Poate ca am fost nesimtita. Nu asta a fost intentia mea. Dar tu te-ai uitat la mesajele tale, esti absolut sigura ca nu puteau fi deloc interpretate cum s-au interpretat (indraznesc sa zic ca nu doar de mine?). Imi pare tare rau ca s-a ajuns aici. Eu pun punct.
Daconst spune:
Aelita,draga,nu te mai supara si consuma atat ca nu merita,parerea mea.Pe mine m-a bufnit rasul cind am vazut la ce s-a ajuns si am dat scroll.Fara suparare dar nu am citit nici ce a scris Adinush si nici Miciurin la faza cu cele de afara.Asa o sa fac mereu pentru ca mie-mi face bine la psihic.Si chiar cred ca e mai important ce li se intampla copiilor nostri decit disputa intre cei din tara si afara.
Eu intru pe forum sa ma relaxez si nu sa ma incarc aiurea cu probleme care nu le am de fapt.
Am ceva ani de experienta pe forumuri si ce urasc cel mai tare e sa ma contrazic sau sa ma cert cu cineva.Prefer sa las de la mine,sa cedez decit sa discut aiurea si sa ma consum.
Sunt atatea fete minunate aici care sunt convinsa ca nu ne judeca sau ne catalogheaza cumva,doar pentru ca locuim in alta parte si pentru asta zic eu ca nu merita sa se strice atmosfera de pe forum.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)

bb Teodor~Ioan