O viata de rata:)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Superb articolul.As vrea si eu o ratusca dintr-asta.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danyelana spune:
Foarte dragut.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
slimatei spune:
superrrrrr!
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
![](images/user_woman.png)
principe spune:
shi eu am o ratzusca asa plimbareata,nu stiu exact de cind se plimba ea prin lume, dar la mine in venezuela a ajuns anul acesta.nu este chinezeasca este romaneasca (siiic) shi se numeste D.C.
vad ca shi papadie are una shi se numeshte moderator(saracutza ce nume i-au pus!?)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/speed/speed.jpg)
speed spune:
total off topic da tre sa-mi vars naduful: si eu am 2 ratze dintr-alea...au fost achizitionate acu 2 ani in Romania,in Neptun.si de atunci fac parte din viata noastra,la bine si la rau...au locuit o vreme in vana...apoi s-au mutat in patutul fetitei...apoi au disparut de acolo si au inceput sa-si arate pliscul peste tot...in patul meu,sub dulapuri,sub piciorul meu (am stat cu glezna in pioneze 2 saptamini dupa ce am calcat pe o respectiva), apoi au reaparut in gradina,au disparut din nou,jaaale mare,unde-s ratustele?? una a reaparut in masina,a facut galagie cind m-am asezat pe ea,cealalta se ascundea in ghiozdanul de scoala...vreau sa le arunc si eu in ocean!! cine le gaseste,rog frumos sa nu le inapoieze!
emerald isle