Mamici de ianuarie - februarie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 30
![](images/user_woman.png)
zeririlouiza spune:
Foarte bine virgo, si eu incerc sa profit de asigurari ca platesc lunar de ma usuca si nimic nimic, macar acum ca de altfel nu doresc nimanui sa aibe nevoie de ele, ca si asa tot mai bagi in stanga si in dreapta, dar macar la analize si la altele sa mai profitam
Louiza 12s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
docdecap spune:
quote:
Originally posted by Carmilia
Buna la toate zuzele!
Alina023,multam de raspuns
Sigur vorbea serios cine zicea ca in trim.II e cel mai bine?!?Dupa tentativa de lesin din metrou de ieri dimineata,mi-am incheiat ziua apoteotic:am varsat si apa bauta acu' o luna!Nu mi-a venit sa cred,am stat 45 min in baie si nu ma puteam opri.Nu mi s-a mai intamplat in viata mea sa vars atata.Dupa care m-a lasat durerea de cap care ma innebunea de cateva zile(asta ca sa privesc partea plina a paharului).Pt.scurt timp insa...Sper sa treaca starile astea cat mai curand.
Pupici
Carmilia13s4z
carmilia,
imi pare au sa aud ca si tie inca ti-e rau...cred ca finalul asta de trimestru e ca-n filmele de actiune, cand dupa lupte deosebite raman fata in fata ala bun si ala rau, si trebuie sa fie o ultima confruntare, ca doar si ala bun trebuie sa iasa cu o zgarietura, doua, nu??? Bine ca stim dinainte cine o sa iasa castigator!!
Si mie mi-e acum mai rau ca inainte, de bine ce parca-s batuta-n cap de slabita, nici nu pot manca, iar daca mananc e ca dracu'! cred ca o sa mai incerc cu degetelele, poate o sa ma simt mai bine. am dat de o chestie pe care o mai suport cat de cat, compot de visine din comertul liber. Ieri am incercat porumb fiert, azi nu a mai tinut figura, sa nu-l vad in fata ochilor!!
dana vio, multumim de incurajari, astept si eu cu nerabdare sa fac paguba, cama intreaba taota lumea ce as pofti ca sa-mi cumpere si eu ma stramb numai cand aud de mancare...
louiza, multumesc de recomandari de crema, a fost sotul meu la farmacie si cand l-a intrebat farmacista i-a spus ca am plagi deschise care mai supureaza, asa ca i-a dat unguent de galbenele. ei bine, mai nou de dimineata m-am trezit cu umflaturi in jurul ochiului respectiv, deci si arnica ar prinde bine, dar a plecat sotul (cunoscut in familie drept "tapul cu trei caprite", ca vine seara cu de toate pentru toate) la bucuresti si sa vad care mai iese de prin casa sa-mi ia totusi si unul de arnica...
si, alta veste buna, a venit racoarea si pe la noi!!
![](toba.gif)
sper sa fie mai bine!
![](pupic.gif)
Monica
![](gravida.gif)
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
docdecap spune:
quote:
Originally posted by alinushca
OK, incepe pomelnicu: gugushtiuc, virgo, gattasalvaje, doccdecap, sweetgys, irlandeza, lauraioana,angeliquedes, lalad si celelalte care imi scapa mie aici, fetelor, pupici pentru burtici pe unde e cazul, pupici in rest. Mai treceti si pe la noi pe la "Durerea pierderii saricnii" ca nu e chiar asa tristete mare pe acolo. Am iesit toate cu bine din butoaie, suntem vesele si optimiste si mie una imi este dor de voi. Ce sa fac? Tot am ramas fixata ca acu trebuia sa fiu si eu in 14 saptamani si ma tot gandesc la voi!
:) Sanatate!
alinushca, draguta, eu am mai intrat sa citesc la "durerea..", si am vazut ca va tine Liana numai in ciomege, asa ca nu puteati rezista prea mult in butoi!! Vad ca face treaba buna, e olteanca certficata!! io recunosc, nu lucrez cu ciomagu', lucrez cu bancuri, daca aveti nevoie si va priesc vin, cum sa nu!!
Esti oricand binevenita la noi, vezi ca si aici mai exista tot felu' de butoaie, da' de alta natura.. analize, TT, griji, eco, rezultate etc. Da' de-aia suntem impreuna, ca sa ne mai ridicam moralul si sa ne bucuram impreuna de odisee!
hai fetele cu galeria, sa ne bucuram, ca saptamanile trec oricum.
(uite mie mi-e ciuda ca nu m-am masurat la inceput, sa vad cum imi creste burtica. bine macar ca mi-am facut poze)
Monica
Life's a beach
pisoi in lucru
zeririlouiza spune:
Monica daca vrei mai multe detalii intra pe google, scrii arnica pur si simplu si ai de citit o gramada, eu le-am zis fetelor ca e bun si de reumatism tinctura,
cum spuneam mama arata ca dupa zece runde cu doroftei, si o prietena i-a zis de arnica ca pe langa ochi mai greu sa dai cu orice, si la mama se extinsese si la celalt ochi arata asa de bine ca nici la buletin nu s-a mai dus sa-l schimbe
Louiza 12s +
gugushtiuc spune:
DOCDECAP eu cred ca am rezolvat-o cu greturile. Uraaaaaaaaaaaaaaaa!!! Mananc si nu-mi vine sa cred. Mi-a luat sotul de la farmacie capsule de ghimbir si greata a disparut ca prin minune.
iunie 2006
GUGU 16+
docdecap spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
DOCDECAP eu cred ca am rezolvat-o cu greturile. Uraaaaaaaaaaaaaaaa!!! Mananc si nu-mi vine sa cred. Mi-a luat sotul de la farmacie capsule de ghimbir si greata a disparut ca prin minune.
iunie 2006
GUGU16+
ESTEEEEEEEEEEE!
super, incerc si eu, daca nu ajunge nimeni la farmacie incerc niste ghimbir ca atare, mai am prin frigider (desi e iuuuuteeee!) sau un ceai cu ghimbir -pentru asta de fapt il cumpar. stiu ca amai fost dat remediul cu ghimbir, numai ca nu m-am gandit ca gasim si la noi in tara.
Felicitari, si... POFTA BUNA!!
Monica
PS a inceput si la noi sa ploua! Doamne-ajuta!
Life's a beach
pisoi in lucru
gattasalvaje spune:
Salut zuzele !Hop si eu la raport...
Astazi am din nou o zi proasta , cu o durere crunta de cap... cred ca ar trebui sa ma angajez la I.N.M.H pe post de barometru , cum creste presiunea , cum simt ca-mi bubuie capul. Nici nu e nevoie sa ma scol din pat sa ma uit pe geam dimineata , daca ma doare capul , e clar ca e innorat si sta sa ploua.Parca mi-ar fi infipt cineva niste cutite prin orbite pana in creierul mic.
Gugustiuc , daca tine chestia cu ghimbirul , ai de la mine un milion de ...am trimis-o pe maica-mea la Cora sa-mi ia , ca am vazut acolo produsul in stare naturala , insa nu stiu cum sa-l folosesc.Il mananc crud , asa pur si simplu , il rad sau ce ar trebui sa-i fac?
Alinushca , sa intri mai des pe la noi sa ne zici cum mai decurg lucrurile...ti-ai facut analize , ti-ai luat teste de ovulatie , ti-ai ales medic ? Ma bucur ca ti-ai recapatat optimismul si ca nu mai esti asa "daramata" , hai ca va fi bine , ai sa vezi....13+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
zeririlouiza spune:
Zuzelor, am prins si eu o zi mai linistita pe la seviciu, si ma tot uit pe forum si am gasit ceva, daca nu ati vazut pana acum poate va intereseaza, est despre catvi doctori
Listuta de fata a fost intocmita avand la baza recomandarile/nerecomandarile membrilor "desprecopii" care au fost pacientii acestor medici.Cei interesati sa citeasca postarile despre un anumit medic se pot orienta dupa numele din paranteza, cifra romana reprezentand capitolul si cifra araba numarul paginii la care se gaseste postarea respectivului user.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99593
Louiza 12s +
nemary spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
voi ati facut cumva aceasta analiza? citomegalovirus, cum a iesit?
Louiza12s +
mie mi-a iesit negativ.
Mari
![](gravida.gif)
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.