Mamici de ianuarie - februarie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
sweetgys spune:
Lala, asa e....PUP
Gya 9+
http://lilypie.com/pic/070701/sh8J.jpg
http://bd.lilypie.com/JnFup3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anca76 spune:
gugu
imi pare rau ca dn-a Carauleanu e bolnavioara. ce are? eu nu stiam ca sufera de ceva. 11+
adinag spune:
Buna fetelor,
am fost plecata in concediu la mare in Italia, a fost foarte bine, sper ca va mai aduceti aminte de mine?
Oricum, am intrat sa va salut si constat cu bucurie ca v-ati inmultit!!! Ce ma bucur!!!
Mie mi-a crescut burtica foarte mult, si m-am si ingrasat zdravan! Culmea e ca in concediu n-am fost atenta deloc la mancare si n-am pus nici un gram. Acasa inainte de concediu si acum, dupa, ma ingras de pe-o zi pe alta...
Va pup pe voi si burticile
adina 16+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
breaz spune:
Salutare,
Gatta, intr-adevar pozele sint facute pe Cetatuie in Cluj si in gradina botanica. Si acolo am avut si nunta la restaurantul de pe Cetatuie.
Docdecap, vreau sa-ti zic ca in ciuda faptului ca ai patit ce ai patit si imi pare f rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, esti foarte amuzanta cind povestesti despre patania ta. Ai un stil distractiv de a povesti. cu asemenea atitudine de a luat si chestiile urite in ris eu cred ca o sa treci mai usor peste greutati. Eu nu mi-am luat nici rezultatu la dublu test de frica si de stres ca as putea afla ceva rau. Ai grija de tine si multa sanatate.
Va multumesc la amindoua ca mi-ati apreciat pozele.
Carmen15+
docdecap spune:
eeee, fetele si burticile, am si vesti bune!
adica si la citomegalovirus, si la toxoplasmoza, si la rubeola am IGG pozitiv si IGM negativ, asa ca stau linistita la capitolul asta
HIV l-am facut de mult, e seronegativ, deci stam bine la virusuri.
Carmen, eu am ajuns la concluzia ca optimistii traiesc nu doar mai mult, ci si mai bine si oricum faptele sunt fapte, daca nu le pot schimba, mai bine le iau in usor, ca sa le arat eu lor cine pe cine face din vorbe (sau fapte)
deci va pup si s-auzim de bine!!
Monica 14+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
docdecap spune:
quote:
Originally posted by adinag
Buna fetelor,
am fost plecata in concediu la mare in Italia, a fost foarte bine, sper ca va mai aduceti aminte de mine?
Oricum, am intrat sa va salut si constat cu bucurie ca v-ati inmultit!!! Ce ma bucur!!!
Mie mi-a crescut burtica foarte mult, si m-am si ingrasat zdravan! Culmea e ca in concediu n-am fost atenta deloc la mancare si n-am pus nici un gram. Acasa inainte de concediu si acum, dupa, ma ingras de pe-o zi pe alta...
Va pup pe voi si burticile
adina 16+
Adina, n-am mai auzit de tine de multa vreme... stiri, poze noi, ceva??
un pic de racoare din austria ne trimiti???
![](icon_smile_cool.gif)
pupici si noi..
Monica
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
adinag spune:
pai racoare este abia de ieri, si nu ne tine mult, ca incepand de sambata ajungem iarasi la 30+, in unele parti pana la 40, deci n-am cum sa va ajut!
insa n-a fost chiar ca-n Romania...
poze inca n-am pus, ca era stricat hard drive-ul extern, si abia azi l-a reparat domnul meu si inca trebuie facuta ordine cu pozele...
alte vesti nu am, c-am fost plecata! :-))
adina 16+
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by nuchi
Salut toate fetele. Eu am fost trimisa de dr.T sa-mi fac o programare la dr. Iosup(Fortis) pentru morfofetala de 14+ dar am gasit liber abia cand voi avea deja 16+. Stie cineva sa-mi spuna daca nu este cumva prea tarziu? Unde as mai putea incerca? Eu sunt din Galati si nu cunosc cabinetele din Buc.
Nuchi , mai are la Centrul Medical Unirea ( CMU ) , Polisano si Diagnozis.
Citeste subiectul asta si asta , ca vei gasi si adrese si nr. de telefon
Pup you
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Gina M spune:
Gatta" - Ti-am vizionat albumele si tin sa impartasesc faptul ca, mi-au placut tare mult imaginile!Sunteti deosebiti!
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
virgo spune:
Mda , noi cele de la odisee ne inmultim la greu iar cele de la "durerea pierderii ..." se subtiaza pe zi ce trece ! Asa e si normal sa fie , ca am auzit la istorii pe forumul asta de m-au bagat in boale !
Am fost ieri la fizio , m-a consultat tanti - off topic : de cand sunt gravi am o mare placere sa ma dezbrac !!! - si a zis ca "romantismul" trebuie tinut sub control , altfel am sa fiu schioapa si baba prin iarna .
Am intrat oficial in 12 !!!