Mamici de ianuarie - februarie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pt urari,si eu va doresc din toata inima la toate sa va tineti puii in brate sanatosi.Nu prea intru sa scriu dar va citesc in fiecare zi.
Apropos de crema eu ma dau cu ulei Johnson Baby cel care se da pe pielea umeda,dar am inteles ca este o crema foarte buna de la Galenic special pt gravidute,nu am incercat-o dar mi-a fost recomandata.
Va pup pe toate si va multumesc inca o data.

Madalina 9+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

la multi ani Madalina!
Si felicitari pentru ticker-ul tau, e super-simpatic!!!

fetelor, la suprafata juliturilor se tot aduna o chestie galbuie. recunosc ca parca si la juliturile din genunchi de pe vremuri apareau, dar acum nu-mi dau seama daca sa fie infectie sau e normal si sa las sa se cicatrizeze. A propos, la spital m-au pictat cu betadina, aratam sinistru. Mi-am luat si acasa, si pe cutie scrie clar ca este interzisa femeilor gravide sau care alapteaza!!
acum inca nu ma mananca, ma ustura.

dar am si scuza perfecta sa nu ies din casa!!

va pup,
Monic

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by nuchi

Salut toate fetele. Eu am fost trimisa de dr.T sa-mi fac o programare la dr. Iosup(Fortis) pentru morfofetala de 14+ dar am gasit liber abia cand voi avea deja 16+. Stie cineva sa-mi spuna daca nu este cumva prea tarziu? Unde as mai putea incerca? Eu sunt din Galati si nu cunosc cabinetele din Buc.

Nuchi tu cate saptamani ai acum? Si eu sunt pacienta lui T. si ma gandesc sa nu patesc acelasi lucru si sa-mi fac eu programare mai devreme, s-o putea?

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Gugu, sunt mai bine , multumesc de intrebare. Cat am fost in RO. nu am vomat deloc, doar arsuri la stomac mai am, senzatie de voma si gura amaruie. De mancat tot nu pot manca calumea. Iar de maine ma reintorc la servici, sper sa ma simt din ce in ce mai bine.Am tot 50 kg, cat am de la 18 ani, si cu cat am inceput si sarcina.
Tu cat mai trebuie sa stai in pat ? Nu te dor oasele si muschii ? Saracuta de tine. Sper sa se prinda toata placenta si sa poti sa te misti si tu putin.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 14+

Pai teoretic placenta s-a lipit si e bine plasata insa datorita prezentei a doua hematoame mici mi s-a recomandat sa mai stau putin la orizontala. Adevarul e ca e nasol tare sa l4evitez ca o leguma, dar sincera sa fiu intre greata si stat la pat prefer patul.

iunie 2006
GUGU 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by anca76

gugu
eu merg la iasi la doctor.la radauti nu am nici o baza in ei.la sv am auzit de bolohan ca e super bun.dar e cu programari dinainte cu multa vreme.e cam pretios, am auzit.dr meu din iasi e d-na carauleanu.o scumpa.si o pot suna la orice ora din zi sau noapte.te pup si sa ai grija de tine.
11+

anca

Anca si eu sunt in evidenta unei dr din Iasi. Pai sa stai linistita ca o sa se rezolve. Dr. carauleanu este un "monstru sacru" al ginecologiei, dupa cum mi-au descris-o asistentele in spital. Eu o vedeam in fiecare dimineata la vizite. Adevarule ca e mai repezita la vorba dar e foarte buna in ceea ce face. Te pup si iti doresc sa te faci bine cat mai repede.

iunie 2006
GUGU 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Monic,
Acum vreo 2 saptamani a mea mama nu a vazut o treapta si avenit lata, daca o vedeai zici ca facuse un meci de box cu 10 runde, o prietena i-a recomandat o crema, pe baza de Arnica, nu mai stia acum numele iei ca am sunato dar nu era acasa, in schimb ti-am gasit un articolo pe net interesant de citit

Arnica este unul din remediile care n-ar trebui sa ne lipseasca din casa. Arnica montana (potbal de munte, carul zanelor, carul padurilor) este o planta din familia Compositelor, de circa 30-50 cm inaltime, cu flori galbene, care se deschid in iunie-iulie. Dupa cum ii spune si numele, creste mai ales la munte. Tinctura care se foloseste pentru prepararea potentelor homeopatice, se prepara din planta proaspata, intreaga.

In fitoterapie nu se foloseste decat extern, avand rol cicatrizant, antiseptic si decongestiv. Administrata intern, produce tulburari gastro-intestinale si hipertensiune.

Ca remediu homeopatic insa, aplicatiile practice sunt mult mai variate. Arnica se foloseste pentru orice fel de traumatisme urmate de extravazare de sange (hematoame, cucuie, vanatai dureroase). Daca exista solutii de continuitate la nivelul tegumentului (pielea taiata sau zdrobita), sunt preferate alte remedii (de exemplu, Calendula sau Hypericum).

Arnica favorizeaza absorbtia hematomului si duce la o vindecare mai rapida si cu dureri mai mici. Senzatia de durere caracteristica este cea de lovitura (cu un obiect contondent), "ca si cum ar fi batut". Din aceasta cauza poate sa apara senzatia ca "patul sau perna este prea tare", ceea ce duce la o oarecare neliniste fizica, in cautarea unei pozitii confortabile. Pacientul doreste sa fie singur, este morocanos si inchis, pentru ca durerile sunt accentuate daca cineva il atinge din greseala.

Remediul este util mai ales pentru traumatisme ale partilor periferice: membre (lovituri sau fracturi), cap (cu sau fara pierderea cunostintei), peretele abdominal sau toracic. In astfel de situatii se poate administra potenta 30CH, repetata de 2-3 ori pe zi timp de 2-3 zile (intre timp insa este necesar sa mergeti si la medic, mai ales dupa o lovitura la cap, abdomen sau torace).

Louiza 12s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Cum era cu triplul test gratuit?Ati cerut ginecologului o trimitere pt.spit.Emilia Irza?E o trimitere normala?Ati mers cu ea direct,sau sa va programati?La dublu test era necesara si ecografia de morfologie fetala pe trim.I,la triplu nu?Mai dati-mi cateva amanunte,va rog,vreau musai sa usurez statul de cateva milioane din multele pe care i le dau.Mi-e cam teama sa nu se uite crucis medicul la mine.Si,apropos,sunt tare curioasa sa stiu cam cat ii puneti dr.in plic cand mergeti la un control!Daca cumva nu sunt prea indiscreta...

Carmilia 13s3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor tot uitanduma la aceasta planta am vazut ca e buna si pentru probleme reumatice si dureri musculare, pentru fetele cu genuchii si soldurile, daca asta este cauza sper sa va ajute

Antiinflamator-Tinctura de Arnica 30ml

Tinctura de arnica
Arnica montanaTM
Sticle de 30 mL
Compozitie:
Extract vegetal din flori proaspete de arnica - Contine alcool etilic de cereale 45 % vol.

Actiune farmacologica:
Antireumatic, antiinflamator, analgezic de uz extern.

Indicatii terapeutice:
Hematoame, contuzii, dureri musculare sau reumatice, intepaturi de insecte.

Mod de administrare:
Solutia diluata, o lingurita la 100 mL apa fiarta si racita, in aplicatii locale.

Atentionare:
Nu se aplica pe pielea lezata!

Louiza 12s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Carmilia in mod sigur este nevoie de o eco recenta inainte de triplu test, de preferat nu mai veche de 1-2 zile . In functie de masuratorile ecografice se determina si probabilitatea matematica a riscului ( bine plus valorile din sange, varsta ta etc ) .

Despre trimitere nu stiu, eu nu il fac iar dr meu are cabinetul ei asa incat eu ii platesc consultatia 50 Ron fara sa mai fie nevoie de plic .

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

gugu
cred ca e mai repezita poate la spital.dar cu mine vorbeste de parca e mama mea.ma linisteste mereu.si ....vreau sa spun ca s-a intamplat sa o sun si la 11 noaptea cu sangerarile mele si cu spaimele mele.e tare bunutza.si are o gramada de experienta in spate.eu am mare incredere in ea acum,ca m-a scapat de multe rele.la cine mergi la iasi?
11+

Mergi la inceput