Mamici de septembrie-octombrie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 27
Andries spune:
mey io de nascare nu va mai zic nimic , iar de epidurala va spun ca depinde SI de "mana" si priceperea anestezistului, unii nici nu se baga din principiu la epidurala. Daca doctorul nu-ti recomanda, probabil nu o face pentru ca nu are un anestezist pe care sa se poata baza.
Sim, vezi ca in punga de detrgent compact trebuie sa ai o noua canitza dozatoare, mai mica, adaptata concentratiei.
Andries
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Andries
Sim, vezi ca in punga de detrgent compact trebuie sa ai o noua canitza dozatoare, mai mica, adaptata concentratiei.
Andries
Pai in pungile de Ariel nu am gasit niciodata canitze de alea dozatoare. Or fi pus in astea? Nu am scormonit in punga...inca. Inainte luam de alea de 9 kg, iar acum am luat una de 6 kg care e echivalentul celei de 9. O avea canitza?
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
rodicamaries spune:
Vad ca nimeni nu se mai plange pe-aici de frica de nastere asa ca renunt si eu, doar n-o sa mor din asta...
Andries, probabil asta sa fie motivul, pentru care nu mi-a recomandat epidurala...
Rodica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png
Annisia spune:
Offf, ce grea e viata.... M-am trezit pe la 13.30 pentru ca au venit niscaiva pretini la cafea, ca altfel bagam de voie pana hat departe-n zi...
Ma enervati ca sariti toate pe mine fara sa cititi ce scriu eu aici... In legatura cu nasterea, chiar nu mi-am propus sa nasc prematur, nu stiu cum ati dedus voi asta. Eu am spus doar ca daca e sa faci o statistica si sa te iei dupa cele doua grupuri de garvi de dinaintea noastra, ar cam trebui sa inceapa in august si la noi bebelinii sa apara pe lume... Atata si nimic mai mult... V-am postat nasterile ca sa vedeti numele bebelonilor, greutati, cezariene si alte alea... Bunnnn....
Azi m-am trezit in verva. Nu m-au lasat aia sa-mi fac somnul si sigur ca imi va casuna pe cineva.... Asta apropo ca vazui ca unele se dau mare masterande pe aici, dar nu stiu sa scrie corect disertatie, probabil ca atunci cand au terminat ele se scria dizertatie....desi am mari retineri... La SNSPA se scadeau 2 puncte daca faceai asa o gafa sau iti gaseau greseli gramaticale in lucrare... In fine, sa trecem peste si sa ne inveselim... Gata, m-am racorit!
Iuliiii, bine ai venit soferitoooo, chiar si cu mana ta inrosita tot ne-ai lipsit!!!! Vezi ca trebuie sa recuperezi!!!!
Devylla, am uitatara fata draga sa postez prenume pentru Erika bebelina... Nu am inteles ce inseamna nume de botez... Adicatelea de sfinti sau pot fi orisicum, numai sa rimeze cu Erika? Din astea de sfinti merg Yanna, Gabrielle, Marry, Pouline, Christinne, nume de flori (Iris, Fabiola, Anemona, Crenguta, Crina, Narcisa .... cauti varianta in limba engleza sau japoneza... acestea se sarbatoresc de Florii). Daca nu am inteles bine, imi dau singura doua palme si iacata: Antonia, Annais, Alberta, Afrodita, Bella, Beatrice, Blanca, Carla, Catty, Consuello, Dafne, Desiree, Dalila, Francesca, Fabritzia, Gratiella, Giulia, Gloria, Hulia, Iasmina, Izabelle, Ilona, Ingrid, Jais, Joshefine, Jade, Klara, Luana, Larissa, Luna, Laetitzia, Lorelai, Miraje, Malvine, Nuria, Nathallie, Noelle, Nalba, Othilia, Orphelia, Paradisse, Patricia, Picolla, Paloma, Rhianna, Raisa, Raphaella Rubia, Ruana, Rebecca, Sofia, Sabina, Thania, Teressa, Ursula, Vanessa, Vanda, Zorelle, Yarrina.....
Kriss, super prenume ai ales pentru zana ta. Daca vrei sa fie si mai smecher, ii poti spune Stephana...
Bebe Yannis in evolutie
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by kriss79
sim, masaj corporal (nu e special pt. gravide)dar il face ea sa fie e bun in special la picioare, spate, brate..ma simt super dupa..
Burtik
Cristina 24+ cu Alessia Stefana
Din cate citisem eu, sper sa nu ma insel, nu este indicat nici un masaj in sarcina. O sa caut diseara in cartzulia mea.
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
andrruzza spune:
Annisia, buna dimineta
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Annisia spune:
Felicitari pentru sporul pe care il aveti la scris!!!! E o mare realizare... Ma bucur si eu cand ma trezesc la viata si am farte cu ce ma delecta. Inainte, cand gaseam o pagina amrata, vai ce dezamagita era... Asa, eee, alta viata!!!! Bravooooooo!!!!!!
Eu acusica plec cu Misha la doctor... Din pacate nu evolueaza prea bine... Nici catelusa aia furata nu am mai gasit-o... Nu stiu de ce am eu ghinionul asta la animale....
Bebe Yannis in evolutie
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by sim_stoianquote:
Originally posted by Andries
Andries
Pai in pungile de Ariel nu am gasit niciodata canitze de alea dozatoare. Or fi pus in astea? Nu am scormonit in punga...inca. Inainte luam de alea de 9 kg, iar acum am luat una de 6 kg care e echivalentul celei de 9. O avea canitza?
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Eu numai in pungile de Persil am gasit canitza, care mie mi s-a parut la fel la pungile compacte sau normale. Diferenta era ca la Persilul gold era canitza aurie iar la cel normal era bleu.
La Ariel nu am gasit niciodata in punga canitza respectiva. Poate ca ei nu pun, dar cred ca este acelasi gramaj ca si la Persil, nu?
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Annisia, bafta la dr cu Misha.
Cat despre Luca, subscriu si eu ptr el, imi place mai mult decat Edmond si e mai pamantesc ca sa zic asa. Nu ca ar conta parerea mea!
Cat despre trezitul la 13:30, uite ca era sa ghicesc. Io zisesem 14. Ufff ce ma 'nervezi ca poti sa dormi atat!
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
piccaflor spune:
Hello!
M-am intors cu bine de la dentist....m-a durut ff putin doar cind mi-a facut anestezia...mai am de mers inca o data si gata....
Multumesc mult fetelor care s-au gindit la mine
Adhnana La multi ani!....nastere usoara si bebe sanatos,voinic!
Tomasa bafta multa!
Iuli felicitari pt permis!
Nana te rog mult imi trimiti si mie un PM cu ce stii tu referitor la anemie?..multumesc mult!
Danielle asa mi-ai facut o pofta cu varza ta,ca nu mai am rabdare sa astept inca o ora pina deschid astia la supermarket
Se vorbea de hainute primite...eu am primit o gramada de la matusa sotului (care va fi si nasa lu' bubu)....are un baietel de 4 ani....
Unele aveau inca eticheta pe ele,altele purtate f putin pt ca vorba aia,bebelusii cresc super repede....am ales eu ce-am vrut,inclusiv paturici si lenjerii pt patut,si chiar sint incintata pt ca sint super frumoase si de calitate....cu banii economisiti pot cumpara o gramada de alte chestii pt bebe scump
A,ba imi va da si landoul....
Noi vom cumpara un patut din acela mic cu baldachin,pt 0-6 luni,iar patutul propriu zis si caruciorul le vom primi cadou la botez...aici asa se procedeaza la botezuri si cine vrea la nunti....mergi la un magazin,alegi ce vrei si faci o lista....invitatii merg la acel magazin,consulta lista si-ti fac cadou ceva din ce ai ales tu...mi se pare o idee super,asa esti sigur ca vei primi cadouri care-ti plac si de care ai nevoie....
Eu am facut deja 3 masini cu hainele lui bebe...la 40 de grade,cu detergentul meu obisnuit si putin balsam....sper sa nu fie probleme...de calcat am calcat doar prima tura...pe caldurile astea chiar nu-mi arde...
Picca 30+ cu Matteo