Mamici de septembrie-octombrie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Annisia

quote:
Originally posted by mami25_7

Salutare fetite dulci.Acum am aterizat si eu de la "plimbarica".Am fost sa imi iau certificatele prenuptiale,iar apoi am colindat prin oras.In Titan nu mi-am mai gasit costumul,si fetelor ce ma fac in ce ma imbrac la cununie?Fetele care stiti un magazin de unde pot lua haine pentru burtoase,dar ceva placut.La magazinele pt gravide iti vine sa mori ce modele invechite si materiale grosolane au.Daca stiti ceva dati-mi de veste,nu ma lasati asa.
Va las acum ca ma trage la un somn de toata frumusetea.
27+





Mami, mami....Baga niste poze sa te vaz cum arati... Daca ne potrivim la statura, iti imprumut eu o rochita ca sa nu mai dai banii. Eu imi luai o gramada pentru o nunta la care nu am mai fost, pentru ca am un barbat fotbalist renumit...

http://family.webshots.com/photo/2388949360101620375yuMqYU

Daca nu te coafeaza ideea, vezi ca in magazinul Cocoru au a etajul trei un magazin cu hainute marfa de marfa de gravi.

Bebe Yannis Edmond in evolutie




ce de gaska esti tu mamica...nota 10! Rochia aia e foarte frumoasa...mie mi-e cam somn, m-am trezit la 7.40 si pana la 13 am fost pe afara cu treburi...va las sa mai scrieti..
urmychance29baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

buna gravidutelor si de la noi! vad ca sunteti vesele si cu chef de vorba, am citit ce ati scris voi si sunt putin nedumerita deoarece chiar azi de dimineata am vorbit cu o moasa de aici de la spital si mi-a spus ca nu avem voie cu camasi de acasa, doar chiloti normali si papuci, chiar si trusoul bebelusului e asigurat de maternitate...acum nu prea stiu ce sa fac ca eu ma gandeam sa cumpar toate cele pentru bebe, dar daca nu am voie? ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela sper din suflet sa nu reapara greturile alea oribile.
urmy tare faina burticoasa esti
nana multumim de noul capitol.

cum e treaba cu furia laptelui??? nu prea stiu ce inseamna...ce trebe de facut???



danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Iar ati scris o gramada...

Mandarinutza furia laptelui este ... nu stiu cum sa-ti explic mai bine, nasti si ai senzatia ca nu mai vine niciodata laptele, nu iese nimic din sani si dupa vreo 3 zile si cativa litri de ceai de chimen si anason, sanii ti se umfla de lapte de ai senzatia ca o sa explodeze (practic se produce o cantitate mare de lapte). Beleaua este ca ma rog canalele iti vor fi infundate, moment in care ai doua sanse: prima (si cea de dorit) sa ai un copil super mancacios si cu "super pompa" la guritza sa traga din sani si sa le desfunde (deci trebuie sa te duci la alaptat sau sa il alaptezi ori de cate ori cere el daca il ai acasa), a doua este sa te mulgi (iti ies ochii din cap de durere, eu nu am reusit decat cu pompa Avent, al meu a fost o putoare, dar o putoare... doamne statea cu tzatza in gura si astepta sa ii curga si mai si plangea). Ce Nu trebuie sa faci: in nici un caz sa NU pui maini murdare pe sani, risti o mastita de toata frumosetea, sanii trebuie sa stea spalati, curati, in sutien, cu comprese sterile pe sfarc.

Sim ti-am mai scris la cap trecut, poti sa mananci salam de sibiu daca iei si tu unul din carefour de la o firma mai ca lumea (de exemplu eu iau de la agricola bacau si nu m-am pacalit niciodata).

Mami daca burtica ta nu e prea mare poti incerca in Plazza la magazinul Guara au rochii de matase naturala diverse modele cu bretele si cu talia ridicata sub sani, de la sani in jos pornesc fustele in valuri, doua sau trei suprapuse, sunt foarte misto, dar scumpe (cca 300 - 400 ron) si mai trebuie sa ai si picioare ok, ca rochia nu e prea lunga.





Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

danielle asa cum am mai spus, cel mai bun lucru este sa pui copilul sa suga si sa dea Dumnezeu sa fie harnic... eu am observat in maternitate ca fetele arau muuult mai harnice, mamele de fete nu aveau probleme ca le desfundau bebelinele, dar mamele de baieti se chinuiau.. ca mine.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

aaa si mai e situatia in care produci mai mult lapte decat poate el sa suga (mai rar, dar sunt unele norocoase): ii dai sa suga cat poate de mult, apoi restul mulgi si arunci, pana la alaptatul viitor se va produce alt lapte, "proaspat"

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Gabriela, fi viteaza, nu cred ca o sa iti apara din nou greturile, acum cred ca e perioada arsurilor, cel putin la mine asa este...uneori simt ca nu mai pot inghitii nimik, dar ce sa facem ca citisem ca la unele dintre voi trecea cu stiksuri si biscuiti, dar la mine nu vor sa treaca cu nimik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

fetelor cu imaginatie, am si eu o dilema, noi suntem cu bebe surpriza care nu a vrut sa ne arate ce este, totusi ne-am gandit la nume in cazul in care este baietel o sa-l cheme Andrei Cristian, iar daca e fata stim sigur ca vrem Andreea dar vreau sa ii mai gasesc un nume care sa se potriveasca cu acesta imi puteti da si mie cateva sugestii? Annissia parce tu erai cea cu potrivirile de nume...sper sa nu ma insel... poate aveti un moment de inspiratie si pentru mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

dar daca eu am colostru de la 22 saptamani inseamna ca s-au desfundat canalele? de ex, acum daca storc imi curge colostru mai gros sau mai subtire...uneori curge si de la sine...oare pot sa imi dau seama daca o sa am lapte cum tb? nu stiu, eu zic ca o sa alaptez f bine...asa am zis dintotdeauna...mai mult si sarcina a fost asa cum mi-am inchipuit-o mereu (adica usoara), burta la fel cum mi-o imaginam...cu nasterea, in schimb, mi-a fost frica mereu....dar nu prea se mai moare din asta....incerc sa ma imbarbatez...la cursuri lamaze nu merge nimeni? eu as vrea sa ma duc cu o luna inainte de nastere.


urmychance29baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

ANDREEA - Cristina, Bianca, Flavia, Gabriela, Carla, Iris, Jais, Klara, Larisa, Madalina, Nuria, Otilia, Patricia, Rianna, Sonia, Tatiana, Yvonne....
Conteaza foarte mult si numele de familie. Ca e musai sa rimeze si cu ala. Vezi daca e ceva ce-ti place din ce imi trecu fulger prin minte. Daca nu, baga un PM cu detalii... Caci altfel nu are fata cum sa te ajute...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput