Piticodromul de sept-oct 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 28
locca spune:
Buna dimineata
In primul rand imi cer scuze ca n-am mai aparut, am avut niste zile care au dat pe-afara de pline ce-au fost.
Deci, am primit adresele si trimit maine cd-urile fetelor care nu sunt in bucuresti. Alina, te astept cu adresa.
In bucuresti ne putem intalni, dar hai s-o facem intr-o zi mai putin caniculara. Sau daca vreti le pun tot la posta.
Ieri am fost la o nunta, azi noapte la 2 in masina imi arata o temperatura de 31 de grade 
Cristina, drum bun maine! Sa va mearga bine in canada! 
Dana, m-a lasat masca faza cu socrela. Uau!
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
catush spune:
BUNA FETELOR
M-am intors din concediu, a fost fff frumos, "BINANA" s-a comportat exemplar pe tot parcursul drumului si acolo...., ca o rata statea numai in apa...
Aveam sa va povestesc atat de multe dar nu mai sunt in stare , dupa vestea pe care am aflat-o ..... imi tremura mainile si nu mai sunt buna de nimic...
Diplo fi tare pentru Luca,Calin va fi ingerul vostru pazitor
Am sa va pun poze cand imi revin....
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Sunt un pic ingrijorata, poate ma lamuriti si pe mine ce se intampla.
Alexia stie sa spuna "caca" dar nu vrea sa faca la olita sau la wc.Uneori imi spune inainte, de multe ori imi spune dupa.
Am descoperit ca de fapt se teme de ce produce in pampers(a facut odata mai tare si cand am schimbat-o mi-a cazut din pampers si s-a speriat tare ca a inceput sa planga) si se teme si cand trag apa.Am vazut ca asa stau lucrurile si nu am mai insistat.Chiar am pitit olita.
Ieri insa m-am speriat, sa va zic de ce.Alexia s-a ascuns intr-un colt, a facut caca dar apoi a fugit in cealalta camera, langa pat, era foarte rusinoasa si statea asa cu fata in patura, ca si cum i-ar fi rusine sa ridice capul si sa ne privasca.Cu o zi inainte am fost la tara, s-a jucat cu apa si s-a udat toata.Am schimbat-o dar am lasat-o 5 minute dezbracata.A facut pipi si imediat a fugit rusinata, mai ca ii venea sa planga.
Pe mine ma sperie genul asta de comportament si nu inteleg de ce se rusineaza.Mai nou ii e rusine sa vorbeasca cu persoane necunoscute si nu era asa.Octav zice ca poate e un stadiu in dezvoltarea ei, poate ca asa e dar nu vreau sa aibe repercursiuni mai tarziu.
Cum as putea sa o ajut sa depaseasca starea asta?
Ce semnifica rusinea asta a ei?
Nu ma stresez cu olita, poate sa faca si la 3 ani(desi socra mea ma cam streseaza ca ar trebui sa faca la olita pana acum) si nu vreau sa aibe probleme pe viitor- gen probleme de relationare, etc.
Eu mai tot timpul o laud si o incurajez si o cert destul de rar.Am vazut ca si atunci cand o cert e foarte sensibila.
deeapui spune:
Casiana, si Alex trece acum printr-o faza de rusinare..adica in relatiile cu strainii. Se ascunde la propriu dupa fustele mele. Eu sunt sigura ca e o faza peste care vor trece.
Deea, Alex si bb2
dandusa spune:
Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
miflore spune:
Buna zanelorrrrrrrrrrrrr!!!
M-am intors!
In 2 cuvinte totul a fost minunat iar Ana s-a comportat exemplar.
N-am citit inca din urma dar revin in forta!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Of, mi-am aruncat ochii pe pagina...
Ioana, sunt alaturi de tine, nici nu stiu ce sa spun, e cumplit... Daca ai nevoie de ceva te rog sa apelezi la noi. Tu trebuie sa fi tare pentru micutul Luca.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Calin.
Dandusa, doamne, cata suferinta... ma voi ruga pentru ea. O sa incerc s-o ajut si eu...
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
catush spune:
Sonia & Kay- un gand bun si multe multe rugaciuni 

Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
Ioana75 spune:
Salutare tuturor! Multumim celor care ne-au admirat in poze
.
Cristina, drum bun si mult succes in noua tara!
Dana, soacra tot soacra, nu se dezminte
. Iti doresc nervi tari
.
Casiana, am citit ca speriatul la trasul apei este destul de intilnit. O solutie ar fi sa nu mai tragi apa in prezenta ei, sau vezi daca nu vrea sa traga singura apa (o ridici tu sa ajunga). Despre rusine - esti sigura ca nu i-a spus o persoana 'binevoitoare' din jurul vostru ca e rusine sa faca in pampers la virsta asta (si Alexia a generalizat ca e rusine sa faca indiferent unde)?
Ruxandra, oricind poti sa ne vedem, da un semn.
Deea, vacanta placuta si bafta
.
Andreea, v-am admirat pozele. Ce-mi place cum ii sta cu rochita mini
.
ank, concediu placut in continuare.
A venit mama la mine, asa ca de azi a inceput sezonul mincarurilor bune
. Miruna a luat-o in primire ca si cum ar fi stat impreuna tot timpul, am scapat de citit carti
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Ioana75 spune:
Zino, bine ati revenit! Astept multe pozeeee
. Cum a reactionat Ana cind si-a vazut tatal dupa atita timp?
dandusa, deschideti repede cazul la umanitare, nu e complicat, si va dona mai multa lume. Sanatate multa Sosonicai
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)