*** LA REDOUTE (34)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Ce parere aveti, daca comand doar rochia si 2 maieute + geanta izoterma , am vreo sansa sa ajunga ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

vlada,

io am comandat in martie 1 rochita si am pus si cod de set de masa roz si n-a mai ajuns; stau si acum cu cec-ul in geanta dar am agreat cu sabine sa-mi trimita banii in cont.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Merci Ella ! Deci mai bine mi-as vedea de treaba...desi tare imi doresc rochita !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

vlada,

poate ai noroc, si eu am avut comenzi mici si totusi au ajuns, dar probabil rochita a incantat vreo poshtaritza

ideea e sa iei in calcul si aceasta posibilitate...

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vlada mai bine incerci sa te cuplezi cu cineva ptr o comanda mai mare..n-ai cu cine?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

MAdau la Arabella stau si suspectez ca redoutista e Jasmine?? Are oricum costum de baie de la Taillisime, cel rosu cu flori si parca ea il luase. Nu am indraznit sa o abordez ieri....

Vad ca vin coletele, nu va pot spune ce emotii am, abia luni seara ajung acasa si mor de stres sa vad daca mi-a sosit sau nu coletul. Intre timp cheltui banii pe aici, i-am luat fica-mii si cojoc ca deh, vine si iarna nu?

Poze

Mergi la inceput

Pai nu am cu cine...Clau e plecata...
Super asa intalnire Aissa !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetele o sa incerc sa fac o poza la rochitza dar faza este ca eu m-am mutat si n-am desfacut inca cutiile si nu stiu unde e camera foto dar imprumut pe a sora-mii si fac luni poate

vroiam sa va intreb..voi ati vazut ce preturi sunt la bijuterii???doamneeee am bagat in cos 2 perechi de cercei dar cand sa-mi fac cont nu merge pe roumanie...de fapt numai franta mergeoare gresesc eu ceva sau chiar nu se poate ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Astept si eu cu nerabdare coletul din 28 de care Sabine spunea ca l-a trimis in 29.Sper sa ajunga luni si cred ca va veni sub forma de colet ca am in el setul de genti rosii.
Nusu-foarte frumoase hainute , nu stiu unde le gasesti ca eu multe dintre ele parca nu le-am vazut niciodata pe sit.M-am inspirat si eu de la tine si am pus cateva prod in cos printre care si camasa aceea cu fir argintiu de care m-am indragostit

Da plovarasul acesta l-a luat cineva?Ce ziceti de el?
http://www.laredoute.fr/vente-le-pull-col-bateau.aspx?productid=324078878&documentid=299107&categoryid=22897253&single=&hasnext=1&hasprev=1

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Adina, eu am remarcat ca baga zilnic reduceri la hainute...adica apar mereu alte noi care beneficiaza de reducere...am ochit si io niste maiouri super NIKE si ADIDAS (la boutique discount), dar din pacate nu au decat masuri mari (eu vroiam 38)...
uitati aici:

nike http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-nike.aspx?productid=324102352&documentid=494707&categoryid=33021927&single=&hasnext=1&hasprev=1
adidas http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-a-rayures-adidas.aspx?productid=324070307&documentid=494707&categoryid=33021927&single=&hasnext=1&hasprev=1

topul acesta 100% matase e super:
http://www.laredoute.fr/vente-top-pure-soie-soft-grey-femme.aspx?productid=324114192&documentid=299107&categoryid=22904764&single=&hasnext=1&hasprev=1
ce nu inteleg io: am pus-o in cos si deja e in chenar rosu, ca fiind epuizata

foarte frumos pulovarul barcuta, merita!

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput