*** LA REDOUTE (34)***
Raspunsuri - Pagina 30
nushulica spune:
croco eu nu stiu nimic de primele doua dar a3a cea souple"
a luat=o parca soanso pe negru si zicea ca e cea mai mare teapa nici la tonete nu sunt asa nasoale
...iar celelalte n-au nicio reducere eu nu le-as lua![]()
miki68 spune:
Eu n-as lua nici una din ele. Sunt prea scumpe.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
madau spune:
Mie iar nu mi-a mers netul

Reduceri, care, unde..cum??????????![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miki68 spune:
Mada, aparushi soro? Schimba provideru' ca vad ca se intimpla cam des sa nu mearga netul.
Cat despre reduceri
... Praf in oki.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
tania-z spune:
Buna fetelor, ce mai faceti? 

Noi am fost plecati la mare, inainte de asta ne-am mutat, am avut probleme cu netul etc....dar nu m-am putut tine departe de LR si m-am delectat cu comenzile voastre. Am "pacatuit" si eu, recunosc, pe 5 si pe 11 iulie, abia astept sa vad ce-o iesi din comenzile alea!
Mi-a fost tare dor de voi, de gashka de cumparatoare unde ma regasesc perfect! ![]()
Madau LMA cu maaaare intarziere!!!!! Sper sa ai cat mai mult zile cu surprize placute ca cele primite de la sot de ziua ta.
M-am uitat si eu pe reducerile de azi. De fapt, tot ce era la 70% inainte e acum la 75%. Cam atat.
oare mai urmeaza ceva?
A, si daca are cineva un cod de fdp gratuit (Croco, oare?), please, il vreau si eu, sa-mi comand o rochita, care e din nou disponibila. Multumesc!
Va pup
Tania
27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
croco21 spune:
Tania, uite aici coduri pentru fdp0+cadou: http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?showtopic=29134
Dar trebuie sa iei un produs de la SM, vezi ca ai lista cu cele mai ieftine tot acolo, alegi si tu unul care ti se pare mai convenabil
Croco
tania-z spune:
Croco, multumesc! 
Tania
27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Jasmine spune:
Vad ca nu e mare scofala cu a 3-a etapa de reduceri.Probabil ca cea mai buna perioada a fost in jur de 1-2 iulie,cand erau reduceri de 85-87%.
Si pe urma or sa bage direct colectia de toamna-iarna 2007-2008,la preturi intregi,si iar incepem sa sapam pe ma-reduc dupa coduri cu -40% si -15 euro....?