Colectia de toamna iarna 2005(141)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Of, Joy, dar cum a reusit Vlad asa ceva????? cred ca te-ai speriat ca io in locul tau cine stie, ma speriam, nu gluma. Bine ca a trecut...si acuma dai cu ceva acolo sau cum?

Pupam pe Vald. Sa treaca!

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Joy, ce patanie ! Bietul Vladone ce s-o fi speriat; iar de tine nici nu mai vorbesc ! -am sa treaca ! Cum de s-a intamplat asta, a cazut?

Chiar, ce ne facem daca sunt furtuni!? Eu nu vreau ! Sa dea Dumnezeu sa fie bine , ca sotu' , cu toate ca mi-a promis ca venim, mia zis ca daca sunt vijelii... no way!! Pe mine ma puteti ghida ? Pe unde o iau , o iau pe soseaua de centura ca sa ajung mai usor??? O sa venim cu Leea, fiecare cu masina lui, si ea o sa lase masina undeva la intrare in Bucuresti si o luam noi cu noi!

Madau, super pret la tricouri!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nici nu vreau sa ma gandesc ca vor fi furtuni, refuz cu desavarsire, ca sa nu atrag spiritele rele. O sa fie bine, o sa vedeti.

Joy pupam Vladonele "capsat"..si ptr tine un buchet de ca tare cred ca te-ai speriat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

haide fetele, mai furtuna ca un randevu de cca 30 mamici cu teroristii aferenti nu o sa vedeti in IOr

propunere pt intalnire:
ca sa nu se nasca prea mari paruieli intre cupii eu zic sa venim fiecare cu maxim 3 jucarii, ceva de genul:
1 de tras sau impins, 1 minge, 1 masinuta, papusica etc.

oricum fiecare se va juca cu a altuia, dar macar sa existe alternative asemanatoare.

tricourile sunt misto.

poop u all!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara sau noaptea!!! Acum am terminat mancarica pt Stefan ca maine viiiiineeeee!!! Abia astept. Am vb cu el la tel si mi-a zis caa facut "lipa-lipi" = baita si mor de dorul lui.

Felicia felicitari pt dioptriile scazute! Si esti mortala cu Xanaxul...!!!

Lavi super bine expuse regulile. Si eu tot pe principiul asta merg.

Ioana offf...nasol dar bine ca esti ok si nu a fost mai rau!

Joy ...felicitari pt primul pipi la olitza. Noi am intrat in faza de pacalit pe Buna...ca de cateva ori a facut fix inainte sa il puna si radeeee!!! Dar ne dam noi pe brazda ...

Gandacel...felicitari pt progrese si abia astept sa ne vedem ... sper sa puteti ajunge!

Joy offf....cred ca te-ai speriat rau de tot. Vladutzul lovit!!!

MAdau multumim mult de tricouri...super...abia astept sa le vad!

Addya perfect de acord. Si cu paturici...sa ne putem intinde...!!!

Vai...abia astept...si eu inca nu m-am invoit dar...maine o fac si sper sa nu fie probleme!

Cu cine credeti ca m-am intalnit azi la metrou la 20.30 aprox.??? Cu Sefa noastra Cristinamh care nu m-a recunoscut. Am tras-o de mana si se uita la mine....si nu ma recunostea...sin cauza ca acuma am parul mai lung in coada si ceva kg mai putine. E o dulce, lucreaza mult...si abia astept sa ii vad si pe cei 2 pui ai ei!

Gata ca maine ma duc la munca si tb sa mai si dorm!!!
Noapte buna colectie!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Sper sa fie vreme buna joi sa ne putem vedea Altfel ar dura foarte mult pana ne mobilizam iar sa ne vedem

Madu , abia astept sa vad tricourile , Miru ce face, cum se mai simte?

Noki , mult curaj ai avut sa lasi fata singura in casa, eu nici pe holul blocului nu ies daca doarme Bia.

Joy , pup Vladone mic si neastamparat. Off bietul de el cat trebuie sa se fi speriat

Eu sunt prinsa cu treburile mele...curatenie, mutat...carat...abia astept sa termin ca deja nu mai am rabdare. Azi am vb cu tipul care ne face mobila si spune ca abia miercuri s-au vineri saptamana viitoare o aduce. Si pana atunci stau cu toate vraiste .

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ce frumos ca va intilniti atitea!!!

Despre pozele din contul comun, ce atitea votari, scapati un desht acolo-sha si gata! Eu mi-s de acord cu oricare dintre optiuni, numai sa le transferati automat, ca cine mai sta sa le puna iarasi pe toate?!

Am mutat automat pozele din contul sotului meu (cu LA autoshow, numai masini, va dati seama) chiar pe Flickr, care este al lui Yahuu. Si mi se pare ok. Dar recunosc ca nu am citit toate limitarile, ca el nu are chiar asa de multe.

In concluzie, mutati-le, si in timp util, sa nu se piarda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

ei, ce ziceti ca vreau sa plec la analize si doarme vlad .... si daca ma duc sa cotrobai in sifonier se trezeste!

Joy 28+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madauleeee, sa traiesti 100 de ani fericita, iubita, norocoasa si ... mamica de ploduletzi habauci!!!

Normal ca azi ploua. asta pentru ca sa se enerveze Madau pe de-o parte si pentru ca eu ieri a facut curatenie generala si pentru prima data am spalat hainele la mine acasa. Deci am uscatorul de rufe de pe balcon pliiin de hainutze care vezi sa nu se ususce pe umezeala asta...

Intr-o alta ordine de idei, iaaaar s-a trezit Sarah la 4 - cred ca are ceas cu cuc in fund. Iaaar am luat-o in patul mare unde s-a coit-foit pana la 5.15 cand nu am mai rezistat si i-am dat de papa.
Joy, tu intrebai ce face - sta cu ochii deschisi sau inchisi si se chinuie sa adoarma. da, pur si simplu vrea sa faca nani si nu poate...si se invarte, suceste etc. Azi de dim nici nu vorbea de somn ce-i era. Nici apa nu a vreut...Pur si simplu se trezeste si nu poate adormi la loc.Ceva idei de refacere a programului nostru de somn bun de demult???

Catutza- la mine nu e bai cu somnul lui Sarah. pentru ca ea de dim cand se scoala se mai joaca singura ceva timp sa bia apoi ma striga. Deci si daca se scula cand ieseam din casa, in 10 minute nici nu ar fi realizat ca e singura. Plus ca la ea in camera usa e inchisa si habar n-are ce fac eu...

Joy- pupam baietelul drag! Maama, mi s-a taiat respiratia si mie cand am citit cu sangele. dar si Sarah a avut buza sparta si stiu disperarea momentului. Las' ca trece repede!

Addya- de acord cu tine. Fara jucarii iese scandal maxim.

Cam atata...ma duc sa fac un pilaf.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Joy si V. a cazut si si-a musca buza pe interior.Eu i-am dat cu sprey de tantum verde care si dezinfecteaza si amorteste, eu il fol. in situatii de astea!

Am baut cafeaua, am mancat pepene, acu' ma pun pe treaba- poate, poate!

Se pare ca bb s-a infipt bine, bine si nu mai vrea sa iasa!
iar suspansul asta ma omoaraaaaaaaaaaaaa!

Nu am dormit bine deloc asta noapte, mi-a fost cald, m-am trezit indispusa, yac!

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Mergi la inceput