Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

i'm back!
deci am scapat azi!
nu va dati seama ce bucurie pe mine!

multumesc de toate pampoanele saltarete de dimineata incoace sau de cele de pana dimineata... de vorbe bune si incurajari... stiti ce fac cu ele? le pastrez! ca nush daca le mai primesc si data viitoare, mai ales ca sunt lasata in pace pana la termen (11 iulie) asta din nou cu rezerva ca se poate intampla oricand!

si cum am reusit sa scap? sa stiti ca n-am fugit din spital de frica (lucru care se afla in "cazierul" meu din vremea facultatii... dar asta e o alta poveste pe care o s-o spun altadata...) ci mi-a dat voie dom'profesor! pe care il respect (si l-as fi pupat de bucurie!) pentru decizia luata. E bun dom'profesor. Nu face el inducere asa de dragul inducerii.. organismul meu a zis ca mai poate si ca e totusi aproape, asa ca nu eram dom'le de nascut ca doar nu o cheama pe karligugurutza de la ORADEA la Bucuresti... stati asa sa ajunga mai pe la PLOIESTI ...

sunt asa bucuroasa acum, nici nu va imaginati cum eram pana la 8.30 !!!!!!! (m-au trecut toate alea... am fost la baie aseara; azi-noapte, de dimineata... si tot as mai fi mers! unde eram eu viteaza? sau cand? aahaaa.. din vorbe si mai demult... ete ce schimbare in ziua cu pricina!) acu' parca si-a pus ambitia si domnisoara si ma doare burtica in continuare... aseara si azi-noapte m-a durut destul de tare si de des, dar din nou zic: scopul a fost doar scurtarea colului cred pt.ca la control a reiesit col usor scurtat si moale; asa ca mai are inca putin de lucru si apoi promit ca ma duc cu alta stare de spirit la nascut!

Oana (ghinetz) sa stii ca mi-a trecut... si te-am iertat, dar este adevarat ca aseara aveam asa un nod in gat pt.ca si usor irascibila cum eram, cand am citit ce-ai scris tu, am plans instantaneu...

Lia si sa-ti zic de domnu'inginer (care nu fumeaza ca nu-i place)... emotiile i-or fost mari dar ascunse... cu asa stare de spirit a mea... mai urma sa lesine el ca sa-l incurajez eu

si surpriza de care spunea paticut a fost surpriza si pt.mine... am zis multumesc de consult doctorului razand! si saracul stia el de ce rad, mi-a zambit si el si asistenta... si-apoi am inchis usa si la revedereeeeeeeee!! ma intorc!

nikole nu mi-era ca n-am pampoane, ci pt.ca n-as fi avut dreptul, asa cum am subinteles eu... oricum azi vad ca au curs pampoanele... am gasit unele rupte pe jos de la atata dantzuiala si multumesc tuturor fetelor, insa imi pare rau ca s-a intamplat ca in povestea cu lupul la oi si ca unele fete chiar si-au facut griji pt.grijile mele si frica care ma cuprinsese... insa e mai bine ca a iesit asa... a tinut Doamne Doamne cu mine si de data asta! Oricum acum trecand printr-un astfel de "TEST" mi-a fost invatatura de minte si sper ca sa ma apuce nasterea absolut naturala pana la termen pe 11 iulie (cand sigur nu mai vin eu cu bratele goale acasa ).

karligutza, sapt.40 cu la purtator
am fugit dupa karligugurutza!
mai bine iau o bicicleta ca o sa aibe o viteza la iesire!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Brazuca, daca vrei sa grabesti lucrurile si cu hutza-hutza nu merge treaba stiu ca 2 linguri de ulei de ricin administrat pe stomacul go...au rezultat sigur!!!

36+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Doamna jadi,

si eu am patit asa dimineata. Am dormit toata noaptea cu geamul larg deschis si doar in maieu si chiloti si am tras un frison de dimineata. am adormit la loc de la 7.30 la 10 si cand m-am trezit mi-am pus un pulover pe mine, am facut putina miscare prin casa si mi-am revenit.

nu te ingrijora.
sa ne tii la curent cu karli.

paticut 34+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

mai Karli, mai vezi ca am eu presimtiri de surprize. Bine ai venit acasa..si data viitoare fii mai Barbata (zise eu care fac pe mine de frica din saptamana a 34a)

si eu cred ca mai exista azi cel putin o surpriza...

paticut 34+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by paticut

stiu Andra si ai dreptate mai ales ca atucni cand am vorbit la etiquestte mi-ai explicat ce multumit erai de doctorita ta. probabil ca asa as gandi si eu. dar incercam sa te incurajez. eu sunt convinsa ca ai o fetita cuminte si ca v-a veni pe lume cand veti fi in siguranta amanoua cu medicul care sti ce si cum despre experienat voastra de graviduta.

eu si fata draga si pe mamica ei curajoasa.

paticut 34+ cu Rares

vai paticut, esti o scumpa. insa eu, cand vine vb de nasterea fiica-mii, sunt o lasa si fac pe mine de frica. nu am curaj nici jumate din cat ar trebui, insa ceea ce imi da cat de cat putere este ca o voi vedea, o voi tine in brate si stresul cu tensiunea va trece odata pt totdeauna (SPER ca la bb2 sa nu mai apara!)si ca amandoua vom fi bine si sanatoase si mult mai in sigurantza.
Oricum eu sper ca daca bebe va vrea sa iasa mai repede, macar dr mea sa fie prezenta in sala de operatie ca si mana a2a, daca nu ma va putea opera chiar ea. asta ma va linisti 100%....ca daca nu...cred ca o sa am tensiunea 20 pana imi vad copilul si pana termina dr de cusut la "soseta"

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 19 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Noi in casa avem 2 AC-uri care merg toata noaptea, din care unul fix deasupra mea; de cind au circulat pe net acum citiva ani mailurile alea despre 'trasul curentului', lucru inexistent la alte popoare cu exceptia romanilor, nu m-a mai 'tras curentul' nici pe mine.

Dozarea anti-A mi-a ramas constanta si la 35 sapt, adica 1:16. O repet si saptamina viitoare.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Deci se intampla foarte multe lucruri pe aici.
Oare ce face Karliga?
Carmen ,bine ai venit printre noi.lasa gandurile negre si increde-te in Dumnezeu,si mie mi-au spus medicii la primul copil ca e posibil sa iasa cu malformatii de la un tratament-si sa nu-l pastrez sub nici o forma-.
Dar uite ca Dumnezeu ne-a daruit un copil minunat si sanatos.
Ile vreau si eu papa care faci tu.Eu am facut peste prajit cu mamaliga.Si ieri am facur spaghetti a la Dana-superrrrrrrrrrrrr bune.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 37+
poze Iosua

MAI E UN PIC,UN PIC

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

karligutza welcome back! Lasa ca pana la urma mai bine vine bebe cand o vrea ea decat cu inducere. Nu mai e asa mult pana pe 11 si atunci chiar ca o sa te intorci cu bratele pline acasa!

nikole eu nu stiu daca e cazul sa ma grabesc cu nascutul. O las pe ea sa vina natural, fara sa mai iau nimik sau sa fac nimik. Oricum la cum ma doare spatele, numai chef de sexat nu am!

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Karli, bine ai revenit printre noi ....aveam eu dreptate cand spuneam ca printzesik ta se lasa asteptata si nu vine fara surle si trambitze si onorurile de rigoare! Bine ca nu te-a chinuit dom' profesor si ca v-a mai lasat putin sa va hotaratzi sa nasteti singure

cat despre Mr. Hook, nu as fi vrut sa fiu in pielea lui de dimineata si pana te-a adus acasa....eu ma uitam ca al meu sot zicea de dimineata sa dau tel pe Silent cand dorm, iar mai acum juma' de ora vb cu el pe mess si nu i-am raspuns cateva minute pt ca scriam pe DC.....a fost jale...intrase in panica deja pt ca nu ii raspundeam la mesaj.....si stia ca am contractii...asa ca dom' inginer cred ca a slabit fro' 3 kile si i-au iesit fro' 10 fire de par alb

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 19 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Karligutzoooo, cum vrei tu sa bati toate recordurile!!! Pai te plangi ca ti-e frica si de fapt tu vrei sa nasti de doua ori!! O data azi, si o data pe 11! De-acum, cand o fi, sa fie intr-un ceas bune! tu si bebeitza sa fiti sanatoase, ca doar spitalul nu se muta si dl. profesor nu iese la pensie maine. Te pupacim apasat si de-acum treci la odihna, ca ai avut o zi plina de emotii!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput