Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by karligutza

subscriu ilenutza!!!!!!!!
IKEA are si lucruri frumoase si calitative si ieftine! si distribuie si in provincie! spre exemplu: saltelutza 120x60 la IKEA costa 55 ron, la BARZA costa 100 ron! deci? iar lenjeriile mi se par urate cele afisate pe site-ul Barza... ramane de vazut si ce ar mai avea in magazin, insa eu consider ca daca tot vinzi pe internet fa-ti dom'le reclama ca lumea! am vazut sectiunea produse! n-am zarit "picior" de hainutze pt.bebe, dar la sectiunea preturi erau trecute preturile la hainutze de bebe... cum e asta? cum sa cumpar online? deci trageti voi concluzia!

karligutza, sapt.40 cu la purtator
am fugit dupa karligugurutza!
si ea a zis sa n-o deranjez inca

Asa este Karligutza, nici mie nu imi plac lejeriile de pat de la ei, se mandresc tare cu faptul ca au baldachin - nu as folosi niciodata, nu imi place, plus ca nu imi plac tesaturile.

Insa, ei nu comercializeaza pe net, cel putin eu asa stiu, au un magazin (unde nu am fost dar m-am uitat pe geam cand era inchis ) si acolo se presupune ca au mai multe. Pe calea Vacaresti. Site-ul nu mi se pare prea evoluat ba chiar deloc.

Pe geam cand m-am uitat am vazut numai carucioare din cele ale caror roti nu se misca deloc, nici in fata nici in spate, adica nu se misca la 180 gr ca de miscat se misca fata-spate.

La Ikea dragute saltelutele si paturicile.

saptamana 38 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Mioara, am vazut pozicile cu Doru si e asa un frumooos! Sa nu-i fie de deochi! Mai fetelor, cele care aveti experienta cu bebei probabil o sa radeti, dar mie mi se par pruncii astia asa de maaari! Eu nu mai inteleg nimic: hainutzele is de-o palma, iar cand te uiti la falcutzele bebelashilor ai impresia ca ei totusi sunt niste voinicutzi in toata puterea cuvantului.

Sorina, iti tinem pumnii sa fie totul bine! (Zic eu, curajoasa! )

Karligu', o sa arunc un ochi si la Ikea sa vedem ce ne ofera frumos!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Mioara, am vazut pozicile cu Doru si e asa un frumooos! Sa nu-i fie de deochi! Mai fetelor, cele care aveti experienta cu bebei probabil o sa radeti, dar mie mi se par pruncii astia asa de maaari! Eu nu mai inteleg nimic: hainutzele is de-o palma, iar cand te uiti la falcutzele bebelashilor ai impresia ca ei totusi sunt niste voinicutzi in toata puterea cuvantului.

Sorina, iti tinem pumnii sa fie totul bine! (Zic eu, curajoasa! )

Karligu', o sa arunc un ochi si la Ikea sa vedem ce ne ofera frumos!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Asa mi se par si mie toate mici mici si am inteles ca de fapt inoata in toate, ca le sunt mari in primele zile. Bine, daca bebele e mare i-or veni fix.

saptamana 38 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

felicitari proaspetelor mamici! sa va traiasca bbeii si sa fie sanatosi!
am o intrebare: cum sunt aparatorile de pat? eu vreau sa le fac. adik matusa mea sa le faca.deja am cumparat materiale. sunt din doua bucati care acopera o lungime si o latime a patutului?
adik se captusesc toate laturile patului? ale voastre cum, sunt daca ati cumparat?
fetelor care urmeaza sa nasteti: fitzi barbate!

mamicilor voi cum ati facut cu medicul pediatru? l-ati ales de la policlinika din zona in care locuiti? sau pe ce criteriu?

+34 cu bebe baiat
mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Seara buna fetelor,intai scriu si apoi citesc din urma.
Noi suntem bine,azi 38 de saptamani,asta noapte un pic de dureri de spate cu burta,am luat un no-spa si m-au mai lasat dar era sa plec la spital.
Am ales si numele la baietel daca este cineva atat de dulce sa-mi scrie numele.Aaron se va numi baietelul.Pup pe toate,citesc si ma intorc.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 37+
poze Iosua

MAI E UN PIC,UN PIC

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

am vazut pozele cu tudor, filip si doru! sunt atat de mici!
gabi, felicitari pentru botez!
vio (agri), bine ai revenit! mai spune-ne de nastere!
oana, felicitari pentru nume!
karli, ce face gugurutza? da vreun semn?

Iulia 34+ Iris Maria /Paul David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Seara buna !
Elena.Pap, cel mai bine ar fi sa mergi la spital sa vezi ce si cum. Daca e sa nasti atunci nastere usoara, bebe sanatos, refacere rapida si mult succes, tinem pumnii si uite si pt galerie. Multi si tine-ne la curent!

Jeni35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Mi-am trimis si eu nr de telefon in mailul comun, si voi lua cateva nr de tel sa sun cand voi naste. Incep deja sa ma pregatesc dupa cum vedeti, ca mai am 2 weekenduri si pe 23 iulie ma internez.
Oare sa trimit acolo, si poze? Ca aici nu stiu sa pun poze
Estectri, inca o data mersi mult pt parola

Jeni35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari mamicilor si burticilor.

Mioara, sa-ti traiasca Doruletu' ! tare scump si grasanel! si parca seamana cu tine, asa mi se pare! cand ai zis 7-8 alaptari pe zi te-ai gandit la 24 ore nu ? ca mie asa imi ies la socoteala...si al meu papa cam tot asa. O data la 2-3 ore, cateodata si la 4 ore, ca are cate 2 reprize de somn de 4 ore in 24 h.

Gabi, felicitari si sa-i fie de bine lui Bogdanel!

Ma bucur ca Alina(Anya) si Arina sunt bine si se intorc acasa! slava Domnului!

Eu pt cezariana am facut homoleucograma, urocultura si timpii de coagulare. Si mi-au cerut si analiza de streptococ B.
Vroiam sa le mai spun fetelor care fac cezariana cu epidurala ca e super! nu simtiti nimic cand va pune cateterul si inafara de prima 1/2 de noapte cand m-a durut un pic operatia ca incepusem sa ma dezmortesc, in rest a fost suportabil. Calmantele vi le dau mereu , si dupa 2 zile eu mai luam cate-un Ketorol/ketonal si trecea ( mai mult pt durerile de burta cand se contracta uterul decat pt taietura). O sa vedeti ca stand dupa bebe si uitati ca aveti o taietura sub burta!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by jadi
Hook, pai dupa 1 saptamana te mai doare si epiziotomia, deh. Dureaza pana la 3 saptamani sa se vindece dar nu mai simti toata viata! Asta e diferenta la cezariana, cea din urma te doare pana dai coltul .

suntem ca la tzara cu colbul pe pantofi!

Deni & Vlad & Tudor

am inteles, credeam ca se scapa mai usor (3-5 zile acolo) insa cred ca e nasol cu cezariana pt.toata viata! dar asta este, bine ca se poate ca sa avem bebei indiferent de modul cum tre sa ii nastem. Sper sa pot sa nasc natural, chiar de-o fi si cu taietura aceea la pasa...

si legat de colbul ala... ai mare dreptate! vad ca si tu ai probleme in cartier ; si la mine aici, in cartierul meu cu caini multi 'bagabonzi' pe langa astia, mai avem si COLBUL de care spui (tot pe motiv de reabilitat strada, trotuarul si scarile spre fiecare intrare in bloc - din martie pana in octombrie, doar ca la noi inca se lucreaza, urmeaza si asfaltul cred... nu vrei sa te muti aici? ); si colbul asta nu s-a asezat numai pe sosonii trecatorilor ci si pe cainii astia de care spuneam saracii caini, cand or face si ei un dus ca toti oamenii?

karligutza, sapt.40 cu la purtator
am fugit dupa karligugurutza!
si ea a zis sa n-o deranjez inca

Mergi la inceput