Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata burticutze & mamici!

Karligutza & Gianna!
Nastere usoara si bb-lusi sanatosi si mancaciosi! Numai bine!

Luna, multam mult ptr. explicatie (ref. la Alina - Arina ) ... am inteles si astept cuminte! Sper sa fie bine amandoua! Doamne ajuta!
Cat despre intrebare: ma descurc excelent. De ieri sunt singurica acasa cu cei doi ... si dupa cum vezi bantui pe aici ;) ... e chiar mai usor decat credeam! Cris e un bun, il maltrateaza doar pe ta-su cu jucatul, de-i saracul capie ... ieri i-a facut corabie (scaune, paturi, bete ... imaginatie iti trebuie doar ;)) si au fost pirati pescari :D ... si f. tandru cu Amélie. Usor-usor isi revine ... e ciudat, ramane doar o frica (pe care nu o inteleg) ca-i ia cineva bb-le. Azi vin niste prietene cu copiii in vizita (la admirat de Amélie) si deja a inceput ca n-au voie sa se uite la bb ... s-a bucurat sa-si vada prietenii, dar restul nu-i convine ... sa vedem cum o sa fie :)
Dar stai linistita ... al tau flacau e mai mare, o sa inteleaga altfel lucrurile!

Mii de multumiri ptr. aprecieri fetelor! Sunt tare mandra
Iar ref. la sticluta ... da, imi pare rau, dar asta e ... ma oftic si mai tare ca mie mi-ar fi placut sa pot alapta (laptic as fi avut)si altele, care pot, nu vor ... si cam sunt toate bagate intr-o oala. Asta e ... se pare ca-i prieste fetei mele sticla, ieri a avut 40 g mai mult decat la nastere ... si cica ar mai fi avut timp cateva zile pana incepea sa ia in greutate.
Ieri seara i-a picat si buricul, dar a ramas putin umed si maroniu ... nu mai tin minte deloc cum a fost la Cris - deh, batranetea asta. Intreb azi moasa.
Cat despre lohii, si la mine sunt pe duca ... doar putin, putin ne mai chinuie. E bine sa se curete bine uterul ... eu ptr. asta am primit med. (ptr. contractarea uterului, ptr. ca nu alaptez si lipsesc hormonii necesari) si m-a ajutat calumea.

Vreau si eu sa vad pozele Alinei.a si a lui Jadi ... puteti sa-mi spuneti unde le gasesc?! Multam!
Milly, al tau flacau e un frumos ... zici ca-i fetita! Ptiu, ptiu, ptiu ;) ... Sa-ti traiasca!
Pupici pe burtici (sa fie totul bine!) si o zi faina!

Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Jadi mai vrajeste-l un pic pana se mai aduna ceva lapte-n tzatze!

Irinusha -cei pentru mama eroina!

Eu ies un pic in parc - e chiar langa bloc din fericire- ca ma tampesc stand numai in casa!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

pentru Karli si Giana. nastere usoara fetelor si va asteptam cu detalii despre puiutzii vostri!

Simo, tot nu si-a revenit netul tau?

Luna, nu ai terminat de calcat pt rasturnica?

Ioana, cum mai esti cu tensiunea?

Mai fetelor, m-ati bagat putin in ceata cu una bucata problema: daca bombonica mea hotaraste sa vina pe lume inainte de data programta de noi pt cezariana, nu va avea parte sa o aduca pe lume dr care ne-a ingrijit pana acum? cezariana de urgentza se face de catre medicul de garda? nu e ca la nastere normala: daca te apuca vine dr tau si are grija de tine? m-ati bagat in sperietzi cu chestia asta pt ca eu am oaresce contractii de ceva vreme si tare mi-e sa nu imi faca bombonik mea vreo surpriza. La noi nu se pune problema sa nastem natural asa ca nu as vrea sa incap pe mana orisicui....daca aveti mai multe detalii despre aceasta problema, va rog sa ma lamuritzi si pe mine.

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 19 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Neatza si de la noi!

Ioana75 - ti-am trimis un e-mail cu toate detaliile legate de investigatiile pe care i le fac Roxanei. Mai aveam adresa ta de cand discutam despre amniocenteza... Ce demult mi se pare! :) In principiu, e vorba de o suspectare de toxoplasmoza...

Cu bona - e aiurea, pt ca pleaca in concediu exact cand as avea mai multa nevoie de ajutor. Nu-i vorba, ca si-asa nu ma ajuta prea mult... Am de gand sa nu-i platesc concediul asta, pt ca nu i l-am dat eu si n-am discutat asa la inceput. I-am platit deja o saptamana cand n-a venit pt ca eu am fost la tara. Si daca nu-i convine, sa-mi spuna! Si-asa ii zic in fiecare zi sa vina mai devreme sa nu o prinda caldura mare cu Roxana pe-afara, si ea tot la 10 vine! Si dupa ce vine cu Roxi de afara, o spala pe maini si schimba de haine, o pune la masa si daca ea nu vrea sa manance nu insista prea mult, si gata, o baga la culcare. Si cand adoarme imi zice (ca acum stau si eu pe-acasa mai mult): "Ei, pai atunci eu va las sa va odihniti!" Si cand ma uit la ceas, au trecut 4 ore de cand a venit.

Plus ca nu face nimic altceva cu sau pentru Roxi! Nu se joaca cu jucariile cu ea, nu-i citeste, in parc imi spun fetele ca nu sta cu ele sa se joace si ea cu copiii, o tine singura mai la o parte, nu-i spala haine ca le bag eu la masina, nu-i gateste ca-i gatesc eu, nu-i sterge pantofii de praful din parc, nu-i curata de praf jucariile ca le curata menajera... Si tot asa! Si eu, fraiera, n-am tupeu sa-i zic nimic pe banii mei ca se intelege bine cu Roxana si unde gasesc alta la fel??

Hai ca m-am ambalat si sunt off-topic! Scuzati-ma, cred ca tot hormonii astia sunt de vina. Dar parca ma si vad in curand cu Ilinca in brate la interviuri pt bone pt Roxana

Anca
mamica Roxanei , 1 an si 10 luni
si 36s cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

anca,dar cu cat o platesti pe bona? ca la asa program ma incumet sa vin si eu...

Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
cu toate ca pana sa citesc mesajul de la ghinetz eram ok...)

SCUZE!!!!!

Eu vedeam majoretele astea asa...ca fiind de folos pentru fetele care tr sa nasca si nu mai nasc, nicidecum ca o incurajare. Miiiiii de scuze daca am fost inteleasa gresit. Nu stiu daca ami pot repara ceva, dar daca o pot face...cu mare drag. Oricum ma gandesc de dimineata la tine, sa-ti fie bine tie si bblusei. Daca mai conteaza....

Oana 37+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Intelegerea era pt 5 miloane pt 6 ore pe zi.
Stiu ca nu sunt bani multi, dar nici ce face nu e prea mult... cred eu...
5 milioane ii dau, dar 6 ore nici nu mai stiu de cand n-a mai stat...
Si oricum, din astea 6 Roxana doarme 2 ore, iar bona se uita la TV. N-am nimic impotriva, poate sa doarma si ea, ca nu ma supar. Dar sa faca si tot ce trebuie pt copil.

Anca
si 36s cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Anca, am auzit ca este foarte greu sa gasesti o bona de nota 10, dar parerea mea este ca d-na pe care o ai tu acum merita atat stres din partea ta. Toate prietenele care au bone imi povestesc ca acestea merg cu copii in parc, se joaca cu ei, le spun povesti, le dau de mancare...etc....deci isi merita banii, pe cand bona ta este un fel de companie pt copil, cat sa nu se simta singura si sa nu zici ca ai trimis copilul singur in parc. in plus mi se pare ciudat ca in parc sa nu o duca in locurile in care sunt multi copii, ca doar asa i se dezvolta copilului spiritul social: in colectivitate, nu? Nu zic sa scapi de bona, doamne fereste, dar ar trebui sa ai o discutie serioasa cu dansa si sa vezi la ce concluzie ajungeti. tu dai niste bani, ea tre' sa ofere niste servicii. daca nu merge, mai bine cauti pe altcineva.

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 19 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Pentru fetele care nasc azi! Nastere usoara si recuperare si mai usoara!

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

AndraZ - nici eu nu zic sa o tina numai cu copiii mereu, poate se intampla uneori sa stea si separat. Dar fetele cu care ma vad eu seara (caci seara eu ies cu Roxi in parc) au copii de varsta cu Roxi, se cunosc, se joaca bine impreuna, si imi spun ca de cateva ori i-au zis bonei mele sa stea si ea cu ele si ea zice ca nu vrea sa le deranjeze... Ele sunt mamici, ea e bona, poate n-ar avea ce discuta, dar pt copil faci un efort chiar daca stai muta acolo, nu? I-am zis asta azi, mai voalat, sunt curioasa ce-o sa faca.

Nu zic ca nu ma ajuta deloc, doamne fereste, ca de bine de rau, mai ma pot misca unde am treaba, o las pe Roxi cu ea si mai plec incolo si-ncolo, altfel ar trebui sa-mi rezolv toate treburile doar cu Roxana in carucior dupa mine, si e cam neplacut pt copil.

Da, stiu ca poate e si vina mea ca nu discut cu ea. Dar acum sunt decisa sa am o discutie serioasa cu ea cand se intoarce din concediu (ca inainte n-are rost) si sa-i spun clar ce are de facut.

Inca o data, scuze daca sunt off-topic. Mai aducem si noi putina variatie

Anca
si 36s cu Ilinca

Mergi la inceput