Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Simona nici la mine nu s-a intors bebele si tot cezariana fac...
Spune-mi si mie bustiera ti-a recomandat sa porti imediat dupa nastere(adica din spital) sau de cand ajungi acasa.
Tu ai idee de vreun motiv de ce nu se intoarce bebele?

Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

de fapt ma refer la burtiera...

Sorina 37+
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Nma , da e chiar ok medical, acuma sa vedem la nastere. Si mersi de urarea sa nasc pe 25. Doamne ajuta !
BBPuck mersi de explicatii.
Brazuca25, te arde pe piept ? – poate sunt arsuri…Si eu am greturi uneori, si culmea la inceoputul sarcinii cand toata lumea se plangea de greturi eu nu aveam, dar acuma pot spune ca am. Deh, organisme si organisme.
Ilenutza, mersi, de raspuns, mie mi-a zis de Zinnat+ovule Macmirror complex pt dezinfectarea zonei pe unde va trece bebe.
Jadi, la cat mai multe grame si kilograme la bebeu!
Am primit azi de la finii din BUc. o groaza de hainite si babetele pt bebeu. In cazul asta cred ca nu mai cumpar hainite la bebe. O prietena din Buc (cea care mi-a trimisd in irana salopeta de gravida si ceva pantaloni) mi-a trimis cadita si un scaunel de bebe care se poate folosi din prima zi. Ce mai doar bebe mai lipseste.
Gata, ma pun in pat ca mi s-a strans toata burta si ma cam doare. Bag preventiv un Utrogestan + No spa si ma rog sa am si eu o noapte linistita.
Somn usor burtici, mamici si bebici, sa aveti o noapte calma si sa ne citim cu bine dimineata

Jeni34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Multumesc tuturor pt raspunsuri, sunteti foarte dragute, ca de obicei, .

Am observat ca pitica doarme mai bine pe lumina si zgomot decat in liniste si pe intuneric, nu avem radio la ea in camera dar probabil ca ne vom dota.

Am uitat sa va spun ca la maternitate ne-au spus ca nu se mai recomanda sa-i facem baie in fiecare zi, decat eventual spalat la fundulet zilnic, dar nu baie totala ca nu e nevoie, bebeii asa mici nu sunt murdari si apa calcaroasa (la brux e dezastru apa) le usuca pielea.
Iar noi ne-am conformat. La Victor baia zilnica a fost si e sfanta, face parte din ritualul de seara.
La biata copila, se poate si o data la doua-trei zile, dar e adevarat ca o spal zilnic la popou.

Noapte buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Noapte buna

Dana S38 + cu Daria Stefania

AMR max 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by estecri

Simona nici la mine nu s-a intors bebele si tot cezariana fac...
Spune-mi si mie bustiera ti-a recomandat sa porti imediat dupa nastere(adica din spital) sau de cand ajungi acasa.
Tu ai idee de vreun motiv de ce nu se intoarce bebele?

Sorina 37+
AMR 8 ZILE

da, din spital. mi-a mai spus ca a intalnit si cazuri cand nu suportau burtierele. chiar unul recent, da' "era o slabatura" (citat), ceea ce nu e cazul meu!
din ce am mai citit pe net, doar 4% din bebei nu se intorc si se poate sa fie din cauza unei probleme (asezarea oaselor pelvine), dar nu obligatoriu. io cred ca bebelina vrea sa se simta f speciala (asa un grup restrans de 4%) si sa vina pe lume ca o printesa fara nici un efort. in plus, deja are o trasatura de caracter a fam: incapatanarea!
cu dr nu am discutat despre cauzele refuzului intorcerii. pt ca am facut tot ce s-a putut (invatat la cursurile Lamaze) si nimic.

Simona, mamica de Miruna

A M R 6 ZILE (teoretic! cu tot cu prelungiri!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

iar cu dr de la cursurile Lamaze am discutat despre cauzele prezentei pelvine si transversale si ne-a spus ca nu sunt clare cauzele si ea nu cunoaste studii concrete axate pe aceasta problema.

Simona, mamica de Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

somn dulce!
pe maine!

Simona, mamica de Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

'Neata! ... Nu ma intrebati ce fac de pe la 4...

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by liadorian

'Neata! ... Nu ma intrebati ce fac de pe la 4...

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

buna dimineata .... nu esti singurica... la ora 3 parca suna ceasul asa avem trezirea si apoi adormi daca mai poti .... in cazul cel mai fericit adorm pe la 5 si cine e zombi ziua ??? .... eu ....

Otiliainceput 35+Laurentiu

Mergi la inceput