Mamici de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 11
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by nma
Luna felicitari pt Cosmin. Tabla inmultirii se face in clasa 1?
nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Nico, tabla imultirii se face in clasa a doua aici insa aici clasa a doua incepe la 6 ani, adica in septembrie Cosmin e clasa a doua. Acum insa deja ii pregateste in sensul ca fac exercitii de genul cat face dublu 4? etc.
Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
Luna1 spune:
Anto ce face Sonia?
Diana bine ai revenit.
Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
paticut spune:
OK selut (carmen). am inteles. eu nu pot decat sa te incurajez si sa asteptam vesti bune dupa nastere.
doresc w/ placut fetelor.. sa nu scrieti prea mult ca tre greu e luni sa citesc 2 capitole.
sper ca Andrutzy si Dragoselu sunt mai bine... < Jadi sa-ti treaca frisonul, la restul fetelor.. numai bine si pe luni...
pupici
paticut 34+ cu Rares
nma spune:
diana saptamana viitoare e si nunta fratelui meu. si eu vreau sa particip la eveniment dar in cazul meu e mai greu caci nu pot sta prea mult pe scaun sau in picioare. trebuie sa ma intind des. ma gandesc sa inchiriez o camera la pensiunea unde va fi nunta desi de acasa cu masina nu fac mai mult de 10 min.
ma deranjaza ca rudele nu inteleg ca nu pot sa stau mult in picioare. mama nu intelege de ce nu pot sa merg si la primarie si la biserica. ea nu a avut probleme cu sarcinile.
nico34+ 21.07.2003
ralucapio spune:
quote:
Originally posted by paticut
pentru Ralucapio - a masurat pentru prima oara si cisterna magna - la noi este 8.7 mm. ce stii cum sunt valorile normale? daca ai mai multe detalii spune-mi si mie.
paticut 34+ cu Rares
Buna Peticut,
Valoarea de 8.7 mm pentru cisterna magna este ok pentru varsta asta de sarcina. Din cate am retinut eu la momentul la care mi-a masurat-o mie, crede-ma ca vedeam negru in fata ochilor la ce imi spusese, valoarea maxima admisa este de 10.5mm. La mine la 28 de saptamani avea deja 9.5mm si nu se stia cum va evolua. Oricum mult a trecut, putin a ramas ...... marti (10 iulie 2007) ma duk la dosctor sa vedem ce si cum.
Doctorul imi spusese atunci ca o valoare prea mare a acestei cisterna magna poate duce la probleme ale aparatului locomotor dupa nastere. Ideea este ca bebitza al meu este foarte activ, acum e in stanga peste o secunda se muta, se suceste ma atentioneaza daca nu ii place ceva (spre exemplu apa rece sau minerala) deci inclin sa cred ca totul este ok.
revin cu informatii dupa eco.
30 si ....
nma spune:
luna mi se pare ca se cere prea mult pt 6 ani, dar daca asa e la voi...
sincer acum nu mai stiu ce se face la noi in primii ani de scoala, dar la grupa mica la gradinita trebuiau sa invete sa numere pana la 3 sau 5. mie mi s-a parut ca fac prea putin, alex stie sa numere pana la 10 si in engleza, dar se pare ca asta e programa.
nico34+ 21.07.2003
Samurai-lady spune:
LUNA-si de la noi felicitari pt.Cosmin.Cred ca esti foarte mandra de el.
Samurai-lady 36 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
Luna1 spune:
Nico asa mi s-a parut si mie la inceput cand l-am dat la scoala insa ai fi uimita sa vezi ce capacitate de absorbtie au copiii nostri. Adica aici totul se invata gen joaca, adica e destul de serios insa metoda de invatare nu e tintuit in banca 50 min fara sa scoata un sunet. Ei au voie sa se miste, sa isi spuna propriile ideei si mai ales este incurajata creativitatea si lipsa de limite. Adica aici nici caietul nu are linii pentru a nu limita copilul. Cand am vazut cum scria Cosmin am crezut ca niciodata nu va scrie drept si egal insa acum scrie si drept si egal. In fine eu venita dintr-un sistem comunist unde totul era bazat pe memorare papagalica am crezut ca fiu-miu nu va invata nicicand ce doresc ei insa sincer sunt uimita cat de simplu ii este.
Aseara faceam temele si trebuia sa scrie pe litere numerele de la 11 la 15 apoi fara sa vada cuvantul sa le zica pe litere. Le-a scris doar o data si apoi imediat mi-a zis cum se scriu. Si stim cu totii ca in engleza una scri alta citesti.
Hai ca v-am inebunit de cap dar deh, sunt o mamica mandra asa cum zice Lary. Mersi Lary.
Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
estecri spune:
Samuray - Lady , stai linistita ca nu m-am stresat. Am numarat pur si simplu de cand a inceput sa miste(sau de cand l-am simtit eu!). Si a dat nu s-a incurcat!!!
Dana sa stii ca am facut si eu reteta ta de spaghete acum 2 zile ...iar azi ghici ce gatesc din nou? Ai ghicit chiar reteta ta!!
Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 8 ZILE
Antoanela23 spune:
Luna, felicitari pentru Cosmin .
Fata mea s-a naravit, e oficial: doarme lemn la mine in brate sau cu mine in pat, cum o transfer la ea cum se trezeste si scartie. Si din pacate au sosit colicii, nu am scapat, aseara am avut concert.
Incerc sa ma pastrez calma, stiu ca nu ajuta cu nimic daca ma panichez. Niciodata nu am inteles de ce copiii au colici numai seara/noaptea .
Si mie mi-era teama sa dorm cu Victor in pat. Dar acum nu mai tin la oboseala si cand o alaptez noaptea, culcate la noi in pat, cred ca adorm inaintea ei.
Ma opresc ca face scandal mimoza.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)