cercei pt fetite

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Wow, cred ca sunt singura care i-a pus fetei cercei cu surub .
Gaurile i le-am facut cand a implinit ea trei luni si s-au facut cu pistoletul. Iar pentru pistolet se foloseste cercel tip surub. Am optat pentru aur cu rubin. A trebuit sa ii tina in urechi minim 6 saptamani.
In jur de 9 luni i i-am schimbat cu gen tortita sau cum numiti voi stilul acela pentru ca pediatra mi-a spus sa am grija sa nu scoata surubul si sa il inghita . Asa ca de atunci i-am pus gen tortita. Dar nici cu astia nu o ducem prea pe roze ca isi baga degetelul in cerculet si trage de urechea aia de zici ca e piscarici. Ca sa nu mai spun ca fetitele de la gradinita sunt tentate sa se uite la cerceii Evei si isi mai baga si ele degetelele .
Tipul 3 de cercei care or fi?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

quote:
Originally posted by conchita

dar nu este cam prea devreme sa pui cercelusi unui nou nascut?

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Nu e deloc devreme, e chiar indicat sa se faca in maternitate.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

ok, si daca folosesc tortite mici, unde mai are loc lobul urechii sa creasca?

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

ASTA M-AM INTREBAT SI EU!IN CONSECINTZA, I-AM LUAT DIANEI ALTE TORTITE, MAI MARI, CREZAND CA NU II MAI CRESTE COPILULUI URECHEA....SURPRIZA!!!!!!!!!!!
I-AM INCERCAT SI EU(CERCEII) SI IMI VENEAU.... FICSI, DAR NU MA DERANJAU....
ASA CA EU NU MI-AM FACUT PRB SI ACUM II POARTA CHIAR PE CEI DIN MATERNITATE....SI PE 13 FACEM 2 ANI...DECI I-AU CRESCUT „URECHILE CU LOB CU TOT„

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by abbi

ASTA M-AM INTREBAT SI EU!IN CONSECINTZA, I-AM LUAT DIANEI ALTE TORTITE, MAI MARI, CREZAND CA NU II MAI CRESTE COPILULUI URECHEA....SURPRIZA!!!!!!!!!!!
ASA CA EU NU MI-AM FACUT PRB SI ACUM II POARTA CHIAR PE CEI DIN MATERNITATE....SI PE 13 FACEM 2 ANI...DECI I-AU CRESCUT „URECHILE CU LOB CU TOT„

si tortita de la cercelusi a crescut deodata cu lobul urechii nu?

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Depinde de tipul de lob. Pe bune!
De ex. eu am lobul foarte mic, scurt nu stiu cum sa ma fac inteleasa. Tortitele minuscule pe care le are pitica mea imi vin si mie f. bine. Dar sotul si fata cea mare au lobul urechii mai mare, mai prelung, ei nu ii pot da cercei cu diametrul mic, i-am luat unii tot tortita dar in forma de U, asa incat sa nu o deranjeze. Oricum daca va uitati veti vedea ca urechile unui bb nu sunt cu mult mai mici decat ale unui adult ( fata de maini sau picioare), pavilionul urechii creste doar cu , sa zic, 50% pana la forma definitiva. Iar in cazul in care vezi ca nu mai are loc lobul urechii normal ca ii schimbi cerceii , doar nu ii lasi sa se incarneze acolo

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

quote:
Originally posted by szaboali

quote:

www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

e bine ca v-am distrat:eu scriu ceva, voi interpretati!!
dar pe bune!mamicile pot fi uneori cam....stresate!solutia?fiecare vede ce e ok pt bb-ul ei, incearca tot felul de lucruri si.............se rezolva totul!
mai putin chestii paranormale ....noua nu ne-au crescut si cerceii...doar mamik s-a linistit!pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

quote:
Originally posted by liadorian

Pana la urma, fiecare mamica face cum crede ea ca e mai bine/frumos pentru fetita ei. Si noi ne-am tot ciondanit pe tema asta, a cercesushilor, dar pana la urma am hotarat asa: noi nu-i punem deloc cercei in ureche fetitei, nici la iesirea din maternitate, nici la un an. Daca ea o vrea mai tarziu sa-si faca nu unul, ci 7 piercing-uri, va fi decizia ei, corpul ei.

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

exact asa am gandit si facut si noi. si toata lumea stramba din nas cand le dam raspunsul asta la vesnica intrebare: "da' de ce nu i-ati pus fetii cercei?"

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

si noi am rezolvat la fel aceasta problema si ne confruntam si noi cu mirarea celorlalti... dar au timp , nu......?

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu i-am facut Annei gauri in urechi la cabinetul medicului pediatru, cu pistol si direct cu cercei medicinali cu surub. S-a cicatrizat excelent si foarte repede, nu a durut-o, nu i-au produs rani in spatele urechilor, a fost totul foarte ok, si i-am scos dupa 3 luni (desi se tineau 6), pt ca avea inca 4 perechi de cercelusi cu modele diferite si ma plictisisem de primii.
Si acum, cerceii cu surub sunt super, pot fi refolositi la alta impuscare.
Prin comparatie, eu am facut alte gauri la urechi cu acul steril si au supurat cu cercei de aur vreo 5 luni, fara a avea probleme de sanatate, si avand toate precautiile necesare, iod, antibiotic, etc.
Acum avem cercelusi cu model pentru copilasi, nu cu surub, mi se par si mie mai comozi dar nici primii nu i-au facut probleme.
Daca as fi cumparat eu cercelusi pt fetita mea as fi luat tot ceva fara surub, cu floricele, animalute, etc.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

in venezuela sunt cercei speciali se numesc"abridori" care ar insemna deschizatori sau gauritori,care se pun din primele zile de nastere,iar partea din spate vine acoperit cu un capacel rotund ca sa nu intepe,shi sunt f greu de dat jos.toate fetitzele mici poarta genul acesta de cercei, de altfel apare shi in cataloagele cu primele obiecte de facut cadou la bb-ele.
trebuie sa existe shi pe acolo.
bobitele se vad mult mai frumos in urechiushele bebitelor ,gustul meu.
daca o sa am o fetiza sigur am sa ii pun bobitze.nu am vazut aici tortite la bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:

quote:
Originally posted by szaboali

quote:

e bine ca v-am distrat:eu scriu ceva, voi interpretati!!
dar pe bune!mamicile pot fi uneori cam....stresate!solutia?fiecare vede ce e ok pt bb-ul ei, incearca tot felul de lucruri si.............se rezolva totul!
mai putin chestii paranormale ....noua nu ne-au crescut si cerceii...doar mamik s-a linistit!pupici!

Mergi la inceput