Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Am reusit sa pun singurica o poza la albumul de o luna. Dar nu mi-am dat seama sa editez si numele. Mai pot face ceva sau trebuie sa sterg, sa ii dau nume, si sa o pun din nou?

Multumesc din nou pentru parola!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by karra80

roxanici se poate stii ce delicatesa ai in borcanul ala ca mi-ai facut o pofta si sunt curioasa de morrrrrrrrrrrr

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

foie gras.... mie imi place mult cu paine prajita, dar deocamdata servesc numa rabdari prajite

Karra, mi s-a facut frica de tine, dar bine i-ai facut. Sincer cred ca suntem o tzara de nesimtiti...adica..scuzati...dar e de neconceput....nesimtita...

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by flopici

Am reusit sa pun singurica o poza la albumul de o luna. Dar nu mi-am dat seama sa editez si numele. Mai pot face ceva sau trebuie sa sterg, sa ii dau nume, si sa o pun din nou?

Multumesc din nou pentru parola!

Florina, mamica de Martha Ioana 05.03.2007

nu red ca mai poti edita, io una nu am reusit, deci tb sa stergi si sa pui din nou
Dar lasa asa ca e numele acolo si stim cine e.... un 51 in coada nu e tragedie.

Tare scumpa broscuta.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Hai ca am descoperit si cum poti schimba numele. Am dat clic pe poza, apoi edit si am putut.Si cand te gandesti ca io incercam sa gasesc de unde sa o sterg. :)

Mergi la inceput

Incerc sa pun una cu albinutza...la 4 luni.
Multumesc...primim si inregistram cereri in casatorie... :)

Mergi la inceput

Gata, am pus albinuta mea cu albinuta ei in albumul cu multe albinute si cu multi bondarei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Karra , m-am tavalit pe jos de ras, esti buuuuuna la casa omului, nu si-a vecinului...

Din seria vorbe tari de la copii, fie-mea zilele trecute,
dupa ce-am claxonat eu pe unul mai a injuratura asa, incepe sa strige ea din spate "mishca-te baaa, in p..a mea!"
Ca sa vezi! A stat prea mult cu tac'su in masina. ca pana sa nasc mergea numa' cu mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Bravo Karra!!!Bine i-ai facut nesimtitei.sa se invete minte.

A! si din capitolu' "nesimtire de Romania"-adolescenti, sa va spun ca eram in mag Titan, voiam sa intru. Cu fata cu carutu' E, deschid eu usa, iese o fam cu un copil de vreo 2 ani, apoi o pereche de adolescenti. Nu va spun ca mergeau in reluare si nici gand sa-mi tina ei mie usa sa intru cu fata cu carutu' Adica eram un fel de usier.
Sau cand merg pe strada, merg in formatie de cate 3. Eu trebuie sa le fac loc. Sper ca data viitoare sa-mi iau inima-n dinti si sa le dau la gioale cu carutu'
Nu mai zic de oamenii de pe trecerea de pietoni, cei in varsta se grabesc rrrau, iar adolescentii, nene, parca-i bate vantu' din fata.
Cica ei sunt viitorul nostru. Daca asta e viitorul, atunci trebuie sa emigram.De fapt cred ca si la voi e la fel(poate mai putin in Ardeal, ca aia or fi mai cu bun simt).

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

La multi ani!
Ilinca bebe de Alionushca
Amalia Elena bebe de BiancaM
Carla Maria bebe de Katink

Mihael@,kmi78..............multumim de aprecieri.noi facem pasi dar suntem puturosi la altele.nu-i place neam sa stea pe burta.intr-o parte nici atat!de intors nici nu mai vb.
Timi e o dulcica cu freza in vant!

Kitty.......vai ce baiat mare si dragut ai!!!!!

ioanaradu.............ce vecine,,grijulii,, ai!!!!eu aici pot sa mor in casa ca nu vine nimeni sa bata la usa.mai aveam o vecina de palier asiatica cu 2 copii;un baiat{4 ani} si o fetita de vreo 2 ani si ceva.ne mai salutam cand ne intalneam,dar acum cred ca s-a mutat ca nu am mai vazut-o deloc.in schimb cand merg in parc mai dau de mamici romance care se ingrijoreaza tare mult cand ma vad ca port sutien si mai alaptez.....cica daca tin tzatzele stranse da laptele inapoi si nu mai am.dar ce sa fac?!?!?ca port sutienul doar cand ies si eu in lume,ca in casa sunt cu ele in vant zalog de legamantsi de cate ori ma vad ma intreaba,,iar ti-ai pus sutien?,,

annmary77..................am vazut filmuletul!!!!imi place mult poza aia cu baita.ce haios este!!!!!

paula75..........eu cand ii curat nasul lui Darius ii pun cate 2 sau 3 picaturi in fiecare nara si reusesc sa scot ceva(cand are).pupici si refacere rapida.

anaalina................asteptam pozici cu rotogolirea!!!Felicitari Catalina!!!

gabdyd...............hai ca-ti iesi frizura!!!!mie se pare mie sau cand are parul mai scurt ii ies ochisorii mari mai bine in evidenta?

Rebiana27.............super covorasele!si ideea nu e rea.]

gabdyd.............multumim de tiramisu,dar nu pot sa pun si altfel de branza topita.de aia triunghiuri(ca de aia am in casa acus si mi se puse pata de cocarit)si cam cate sa pun?

Mihaelaaa.................hait! ca am dat si peste reteta ta.am notat-o,dar poza nu reusesc sa o vad.

karra80..............brava!trebuia sa-i bagi si una in nas studentoasei...................hihihi.ce rea sunt!!!!

mai fetele,Darius s-a trezit pe la 8.l-am spalat,l-am schimbat am incercat sa-i dau sa manance si nu a vrut,ne-am jucat ce ne-am jucat si pe la 9.30 a adormit din nou.doarme si acum e ora 11.30 si e nemancat de la ora 4 din noapte,dar nici nu-l trezesc.cand io fi foame ...urla el.
hai ca mai dau si eu o tura la intins rufe si mai revin.

Carmen si Darius

am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by karra80

Rebiana super covorasele...de unde le-ai luat?

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Le-am luat de la un magazin din oras! Sigur se gasesc si in Timisoara! Sau poti comanda la un magazin de profil ca ei gasesc tot felul de chestii cand merg la marfa.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput