Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
ioanaradu spune:
faza cu vulpea la struguri ... am patit io in anu' 1 de facultate de am stat 2 zile aproape nemancata pentru ca nu stiam sa desfac cutii de conserva. bani ... ioc, colega mea era plecata acasa si trebuia sa vina cu pachet si cu banuti, singurele provizii erau diverse cutii cu conserve. DAR ... eu nu stiam sa desfac conserve si nici prin camin nu prea cunosteam pe nimeni, si eram si boboaca nu prea aveam curaj sa bat asa pe la usi. asa ca am kilarit cutiutele cu pate si peste si am mancat ce am putut sa pescuiesc prin crapaturi.
i-am povestit mamei drept pt care in vacanta de vara mi-a luat numai cutii mici, mici de pate si ma punea pe mine sa le desfac. pana la urma am invatat!!!!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
arissa spune:
ioanaradu, asa le trebuie, daca le-a mancat in kur sa vorbeasca aiurea.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
Rebiana27 spune:
Ia priviti ce covorase am cumparat azi pentru camera lui Luca:aici si aici! Vanzatoarea le recomanda pentru baie dar eu le-am cumparat pentru camera copilului, ca nu aluneca pe parchet ca celelalte modele pe care le-am vazut si sunt si haioase.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
gabdyd spune:
ce incept merge netu' asta, imi vine sa 

Ca tot vorbim de delicatese,
iaca reteta de tiramisu de care ziceam ieri...
500 ml lapte
2 lg ness dizolvate in apa calda
400 g zahar pudra
3 oua
2 cutii branza topita hochland cu smantana
800 ml smantana 25%
3 pungi mici de piscoturi
Se mixeaza separat: branza topita/galbenusurile cu jumatate din zahar/ albusurile/smantana cu cealalta jumatate din zahar pana iese frisca.
Se amesteca: branza topita + galbenusurile frecate cu zahar, dupa care se adauga frisca si la sfarsit albusurile.
Se pune nessul in lapte si se inmoaie piscoturile in laptele asta cu ness, dupa care se aranjeaza pe una bucata tava, de preferinta cu margini inalte, ca poate nu iese crema destul de tare si sa nu curga
.
Se pune, un strat piscoturi, unul de crema, si tot asa. La final se pune cacao peste praji, cu strecuratoarea, ca sa iasa mai fain.
Se baga la frigider si se lasa cateva ora , pt cine poate
, ca sa se inmoaie piscoturile bine.
E cea mai buna prajitura pe care am mancat-o vreodata. Eu fac cantitatea la jumatate ca sa fie pe masura noastra, si nu pun tot zaharul ca mi se pare ca iese prea dulce.
In ultima vreme nu prea am mai facut ca mi-e frica de oul asta crud sa nu patesc ceva si sa dau fata peste cap. Da' cand am fost pe la sor'mea, am uitat, si am mancat cu amandoua mainile
.
Pofta buna!
carmenefr spune:
Laina,am 28 ani. Am vazut si eu ca aveam 14 la profil(oti fi zis ca-s fro tzagancusha cu ceva puradei dupe mine
... Ca la astia la 14ani esti deja batran ![]()
http://community.webshots.com/user/carmenefr
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
gabdyd spune:
moaaaaama ce-ar fi la gura mea daca as auzi vreun comentariu prin piata sau altundeva.
Mi s-a intamplat o data de i-am strigat unui taximentrist ca daca se purta cineva urat cu ma-sa cand era gravida el ar fi iesit handicapat. L-am socat... El ma apostrofase ca am parcat pe locurile de taxi, cred ca vroia sa car coletele de la posta 300 m pana unde era parcarea 
da cu puiu' in brate nu mi-a comentat nimeni inca.
Cred ca ma uit cam urat la toata lumea. Ieri era sa-i trag una la picioare cu carutul unuia de nu vroia sa se dea din calea noastra
. i-ote asa, nu m-am dat nici eu si cand era sa dam peste el sa vezi ce viteza a prins.
Mama denaturata ce sunt, am uschit fata ca sa stau eu pe net! Ma duc sa ma joc cu ea.
carmenefr spune:
Roxanici subscriu la ce zici tu de statul la coada, si case prioritare. De cate ori n-am stat la coada,si eram cu ditamai burta!!!Prea putine pers ne-au dat voie sa mergem in fata.Cred ca de 2ori ni s-a intamplat.Si cand te uiti ca sunt atatea case prioritare pt handicapati/gravide unde e fullll, pe al meu sot il cuprinde o sila si zice cu voce tare:
"Asa nu e gravid, deci e handicapat de sta la casa prioritara!!" ![]()
Si acum cu fata in carucior stam la coada. Doar suntem intr-o tara de ...simtiti!!!
Mihael@ spune:
Paula, mie nu mi-a venit, oricum ma protejez nu ma bazez pe asta, dar chiar ma intreb cat mai intarzie (nu ca as fi doritoare)
roxanici, e prea devreme pt. alte sunete, ce vrei sa auzi ma-ma prin casa?
Apropo de asta sotul meu cand sta cu stefi ii repeta ta-ta si cand ii zic sa-i mai zica si ma-ma, cica fiecare sa-si faca campanie, sa vedem cine are succes![]()
diana, saru'mana de reteta, am adaugat-o langa cealalta data de Carmen daca nu ma-nsel
rebiana, super covorasele,sa le poarte sanatos!
Auziti la roxygeo cum doarme Teodora, 12 ore pe noapte, mooooor de invidie, vreau si eu macar o noapte de somn fara trezire 
Fata mea s-a reglat bine de tot cu kk, a facut de 3 ori intr-o zi de ma temeam sa nu o dea in altele si acuma face zilnic. Asta de cand am inceput sa mananc mai multe legume, gen vinete, fasole verde, si piersici, caise in ultimul timp. V-am zis asta ca tocmai e in plina desfasurare si trebuie sa ma duc s-o schimb![]()
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 3 luni
carmenefr spune:
Sa va radeti un pic.
Am o prietena care are o nepotica de vreo 2ani. Acu' vreo juma de an, nu putea dormi daca nu avea sutien pe ea
Asa ca prietena mea ii dadea un sutien mai rapciugos, i-l innoda la spate si era fata fericita ca are " tztz"=adica tzatze
Bunica-sa punea rufele la uscat pe calorifer(asta-iarna), ea le lua si le punea intr-o geanta , o punea pe umar si zicea ca merge la "market", nu la piata
Acu' cateva zile , o cheama unchiul ei(fratele prietenei) la tv, ca era reclama Orange, cu "puii aia". Asta mica se juca si-i zice: da-te poii mei!!!![]()
Se uca in pat cu bunica-sa(care are ceva probl cu circulatia). Cand le-a cazut mingea pe jos, bunica i-a zis fetei s-o ridice.
La care asta mica: doae tutuuu baba.In traducere, "ma doare-n cur, babo de mingea ta"
Trebuie sa va spun ca n-a invatat-o nimeni sa vb asa...
karla32 spune:
doaaaaaaaaaaamneeeeeeeeee, nu-mi vine sa cred! am intepenit de picioare! il legan de aproape 2 ore.cum ma opresc, incepe foiala, scarpinatul la ochi si nas, deschide ochii, maraie, da din picioare, maraie mai tare, tipa, urlaaaaaaaaaaaa!!!!!!! a-nvatzat sa tzipe rau de tot! de necrezut! cum sa-l dezvat? l-am lasat dar nu tace, face mai rau si cica baietii sa nu-i lasi sa urle prea mult ca le dauneaza la...,,ia o pauza''!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003