Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 30
irina.c. spune:
quote:valeu,dar ce-a aruncat frate asa cu banii?eu cand am nascut(tot Polizu) i-am dat dr. 100 e( asa dau si acum).N-am dat nimic la moasa,neonatoloaga,etc., ci doar asistentelor care mi s-a parut mie ca se poarta frumos.Si atunci am dat cate 10-20 mii, si acum o sa dau 20-30 mii (vechi) maxim.Cumatra mea a nascut la Polizu in ianuarie si a dat 5 mil. la medic (putea sa-i dea si mai putin,dar asa a vrut ea,ca a nascut a 3 a oara cu el si a fost multumita- e vorba de dr. Suciu), 500 mii la o moasa care a stat cu ea toata noaptea, si in rest 20-30 mii tot asa,cui i s-a parut ei ca se poarta mai bine.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by prisi
am o prietena care a nascut la Polizu acum o luna si a dat 200E la dr cu epidurala, 2mil la anestezist cate 1 mil la moasa si neonatolog si multi de 50 si 100 in rest, daca mai are cineva informatii eu tot la Polizu o sa nasc
poze
31+ Miruna
si bb din burtica blogul meu
Happiness_4_us spune:
Fac eu, fac eu capitol nou.
Stati o tzara!
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
mandarinutza spune:
Referitor la banuti, am inteles ca se dau dupa nastere. E ok asa?
Mandarinutza 31+ Antonia Maria
Poze
Andries spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Roxana, nu stii ce comitet de primire am aici. Cat e vara de lunga, stau in fata blocului la barfa si incearca sa ma tot iscodeasca imediat ce ma vad. Eu nu am fost prea prietenoasa cu ele, dar nu prea conteaza asta cand plictiseala e mare. Acum, daca am mai scapat de cosmarurile cu mama si soacra, m-au apucat astea cu vecinele. Deja ma intrebau cand ne gandim sa facem botezul ca sa pot sa ies si io din casa cu bebele...
Pai si daca pompa aia din spital nu mi-o aduc tipele cand am eu nevoie de ea? Ca mi-e mi-e de furia laptelui. Nu as vrea sa stau sa plang pe acolo...
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
furia laptelui vine abia a treia sau a patra zi, probabil o sa te apuce acasa. Poti sa iei pompa cu tine, te mulgi, arunci laptele si o speli cu sapun si apa calda, atat timp cat nu vrei sa dai laptele ala la copil nu trebuie sa fie sterila.
Andries
Andries spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Bai, m-au apucat poftele. As manca niste salam de Sibiu . Jale mare, nu stiu ce sa fac. Stiu ca ala e crud si nu prea avem voie. Si nici nu prea am incredere sa iau de la vreun magazin de langa mine.
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
ia din carefour unul de marca cunoscuta (de ex agricola bacau, ei au laborator si chiar fac analizele corect la carnuri) si mamnanca linistita, la 32 sapt nu mai are ce sa ti se intample.
Andries