Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Auzi tu.. sex cu invitatie asa de ... fitze... pai dreaq m-ar pune sa invit si sa nu? Ce mi-ar auzi urechile...Last time we did it was this morning... 6:20 AM

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mult succes, Piciulika ! Super proiect ! Si la noi la serviciu suntem multi cam de aceeasi varsta si am propus directorului general sa infiinteze o cresa in momentul in care vom fi multi cu copii. Deocamdata insa eu sunt prima care asteapta un bebe, dar toate colegele ma mangaie pe burtica in speranta ca se va lua si la ele foarte curand . Asa ca poate peste vreo 2 ani o sa se ajunga la concluzia ca a devenit necesara cresa asta, ca sunt toate salariatele de la administrativ in concediu de ingrijire copil

Luy 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, da, da... si chilotei... Am pus... Pijamalele pentru iesit la vizite sunt din bumbac, numai ca sunt mai dichisite. Am gasit unele superbe in Metro, cu strasuri, flori imprimate, culori vii si mai uschite asa...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Andriesule in cate saptamani esti? In afara de placere, ai simtit si altceva? Adicatelea teama, contractii, disconfort? Si inca ceva, ca tot nu ne aude nimeni, cam cat de des???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Plus ca eu nu vreau bebe rac. Deci daca nu a avut chef, pentru ca nu au vrut muschii lui sa iasa pana acum, sa faca bine sa stea acolo unde e inca trei saptamani, sa trecem de zodia asta urata. Din proprie experienta nu ma inteleg neam cu barbatii rac si nu vreau sa se dea Bogdan bine pe langa baiatul meu... Lasa sa iasa leu, ca astia se pupa bine cu berbecii.

Intr-adevar berbecul da bine langa o leoaica, nu stiu daca e valabil si viceversa. Oricum, mi s-a parut cea mai reusita pereche din zodiac, asta pana cand printul berbec mi-a dat papucii. Si iote ca sunt maritata cu un rac, si chiar nu mai are a face zodia acum. Racul meu e de casa, sensibil si glumet foc. Mancalar mama de pompier. Si am un foc pe dinauntru.......maaamaaaaaa.....si el ma refuza politicos. Cica inca nu vrea "sa dea mana cu bb"

Si pe bb Iulius daca-l fac in balanta(ca mama), iote na. Ce sa fac nu-mi place zodia. Da' ce vina are saracu baiat ca n-am facut eu calculelele la timp.

Asa ca sa-mi satisfac curiozitatea, tu si al tau Boghy ce zodie sunteti?

Alinus 25s cu Iulius
Foto cu iubirea mea secreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Si inca ceva, ca tot nu ne aude nimeni, cam cat de des???

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

mey eu am numai 23s dar nu asta conteaza, medicul mi-a spus ca atat timp cat nu am contractii, nu ma doare la penetrare si nu ma sparg in figuri (adik nu prea adanc sa nu zgandarim colul mult pretios asa inchis cum e el) putem sa facem pana la termen. Cam de doua ori pe saptamana, ca altfel o luam razna amandoi, pai eu m-am trezit noaptea visand partide infocate si cu burta intarita beton ca de' visam ca am si orgasm, am zis ca nu se poate asa, o doza controlata de hormoni trebuie sa bagam. Sincer, macar fac ce fac in mod constient, decat sa ma trezesc transpirata si gafaind ca la 20 de ani.

Teama am simtit si eu la primul bb, si sotul meu era complet debusolat "cam sa-i dau draga cu p in cap baiatului meu?" dupa ce am nascut ne-am dat seama cat de fraieri am fost.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Haos nene in maternitatile de acasa, asa ca aveti de grija!
Tocmai am vorbit cu o prietena a carei sora a nascut si e in spital. Dimineata s-a dus femeia sa alapteze si cand a intrat si a vazut atatea sarmalutze de bebelasi, s-a dus intinsa la unul crezand ca e al ei, noroc ca s-a uitat si a vazut la timp numele copilului.
Faza tare este ca s-a dus si mai tarziu la alaptat dar de data asta nu si-a mai gasit bebelasul ptr ca plecase alta cu el, crezand ca este al ei. Am ras cu lacrimi!!!!!!!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Alinus eu berbec si Boggy e balanta... Nu e cea mai fericita combinatie comform zodiacului dar ne straduim cu succes...

Andries si eu la 23 de spatamani dadaeam cu ea de garduri. Sa te vaz la 30 daca tot asa optimista si voinica o sa fii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Cata dreptate ai.....da, Roxana, va fi puiul meu...o sa-mi dau silinta sa fie bine!

Emma

Mergi la inceput