Mamici de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Bine ai venit Alina. A si sa-ti traiasca printisoara este o frumusete . Broscuta e delicioasa. Sa-i dea Dumnezeu numai sanatate si multe bucurii.

si va pun imediat ce a zis Albert Einstein. Nu are legatura cu noi fetele deci cam Off topic dar ori din cauza zilelor de KKO care le-am trait in ultima vreme ori din cauza starii mele.. asa ca scuze dar mie mi-a placut foarte mult.

" Exista doar doua lucruri infinite: universul si prostia umna, dar nu sunt prea sigur de prima, de a doua se poate observa cum ne distrugem singuri doar pentru a demonstra cine poate mai mult"

pe maine fetelor dragelor...

paticut 34+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

am uitat. subscriu si eu la ce a spus Jadi in mesajul precedent si implicit pe Valen.

Cred ca fiecare are dreptul dincolo de toate sa hotarasca ce si cum.

atat!

paticut 34+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am schimbat de azi semnatura, desi maine tr sa o fac. Nu mai am rabdare! Ma gandeam ca daca vad acolo 37 poate ma simt ceva mai bine.

Oana 37+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu calc, munca lui Sisif.

Referitor la Alina ar trebui sa-i respectam dorinta si cu siguranta vom afla totul cand vor veni acasa.

Va pup

Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

alina tare draguta pitica, dar mie mi se pare si foarte mica. adevarul e ca am uitat cat sunt de mici. ma bucur ca ai reusit sa pui poze caci eu una abia asteptam sa o vad. pupici sa fie totul bine.

valen multa putere si rabdare. e greu acum dar o sa te descurci tu. pupici la fete sa fie cuminti.

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Tocmai am vorbit cu Lavinia. E acasa, dar nu poate intra pe net din motive tehnice. Maine la 7 dimineata trebuie sa fie la spital. Era ok, eu insa ma emotionasem cu totul la gandul ca va naste maine si aveam un nod in gat ca abia vorbeam cu ea.
Lavinia, nu cred ca mai e cazul de majorete, dar sa stii ca toate gandurile noastre bune si rugaciunile se indreapta in seara asta spre tine. Iar maine asteptam un mesaj scurt-scurt cum ca esti bine. Detalii...mai apoi - sigur asteptam si de astea. Si poze.

Oana 37+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Oana, atunci o schimb si eu cu toate ca maine ar trebui. Intru in 39 saptamani. Asta ca sa mai castig o batalie cu hormonii

Dana S38 cu Daria Stefania

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Lavinia si Christyne va urez si eu "Nastere usoara!" de pe acum.
Mai aveti nevoie de incurajari?

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ghinet, esti o dulce.Ilenuta, merci frumos.Si timpu' asta: uneori ma rog sa treaca, alteori plang ca sa stea. Dumnezeu sa ma mai inteleaga.....Alina. sa va dea Doamne Doamne sanatate. Eliza este o minune. Felicitari!!Ancasiroxana, asa si la noi, Sarah maraie aiurea, nu stie nici ea ce vrea si oricum are un singur raspuns la toate intrebarile:NU.ddanagh, nu tre sa plangi si-mi pare rau ca am contribuit si eu la starea asta; dincolo de stres si oboseala exista satisfactiile care sunt infinit mai mari decat orice efort, atat doar ca eu nu am vb acum de ele. Deci stai cumintzea. cand am timp o sa intru sa ma mai si laud doar ca acum m-am enervat tare,tare si nu-mi sta mintea la laude.gata, ca Ines plange si merg s-o linistesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

dana, oana, nu mai plangeti

luna, spor la treaba!

alina.a, multumim pt poze! elisa e o scumpa, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!

valen, pt curaj si de incurajare! noi e sustinem, cel putin moral!

Iulia 33+

Mergi la inceput