Mamici de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI,SI BUN VENIT PE LUME BEBEILOR SCUMPI.SA DEA DOMNUL SA FIE CUMINTI PAPACIOSI SI FARA COLICI.

ILE SANATATE MULTA,eu nu am probleme ca ale tale ,dar si eu simt ca nu mai pot,pe mine nu prea are cine sa ma ajute,daca nu ne descurcam o sa luam pe cineva o perioada.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 37+
poze Iosua

MAI E UN PIC,UN PIC

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

De cand am venit de la doctor parca am "mancarici". M-as duce in Cora sa iau tot ce imi lipseste pt bagaj, adik muuuulte lucruri. Dar mi-e frica pt ca bb ma apasa foarte tare si mi-e sa nu fac vreo prostioara.

Apropos de verdictul doctorilor, reactia sotului cand a auzit ca bebe e deja pe drum..."Iti dai seama ca daca mai si prestam nasti pana in week-end???".

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Saltare si de la noi...

felicitari Lavinia, Graviduta si Housepocket.. sa va traiasca bebelushii sa fie sanatosi, mancaciosi si vorba lui gabi necolicosi...Biune ati venit pe lume dragilor!

Gabi - sa fie intr-un ceas bun crestinarea mandrului print constantin. sa va distrati si a ne povesteti si noua ce simte o mami cand vede in biserica cum pleaca un pagan si se intoarce un crestin...

pentru Selut.. in primul rand bine ai venit in gasca celor din iul-aug.. Draga mea singurul sfat pe care ti-l dau este urmatorul: Dumnezeu a mai dat o " sansa" dupa cum te-ai exprimat singura.. asa ca este randul vostru sa dati o sansa sperantei. ce ar fi daca doar ti-ai insoti zilele rugandu-te si sperand ca totul va fi bine. esti la un pas de a-l vedea si nu uita ca Dumnezeu l-a trimis pe lume cu o cruce de dus. eu sunt sigura ca atunci cand v-a veni pe lume va fi o bucurie pentru voi . toti trecem prin mai bune sau mai rele. daca ne uitam prin forum vedem ca nu toti am fost numai fericiti. iti doresc putere, inceredere si numai bine.

pentru karliguta si celelelate fete care au sorocul foarte aproape!!!

paticut 34+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Buna dragi burtici, mamici si bebei!

Felicitari tuturor fetelor care au nascut in ultima vreme, sa va traiasca bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi! Am vazut pozele cu bebeii, toti sunt superbi , mi-au dat lacrimile, abia astept sa-l tin si eu pe Matei al meu inbrate, bineinteles daca se poate cat mai aproape de termen , ca sa fie bine.
Brazuca, aud ca mai ai putin si nasti, eu credeam ca ma astepti si pe mine, aveam DPN destul de apropiat si avand in vedere faptul ca vom naste la acelasi spital...Oricum astept sa-mi spui impresii despre spital. si tie si tititzei tale
Eu v-am tot citit, dar nu prea v-am scris pentru ca am avut niste probleme in ultimul timp si a trebuit sa ma odihnesc ceva mai mult, ce sa-i faci, contractii multe in saptamana 34 din cauza ca mi-au spart hotii casa si m-am cam speriat. Dar sa trecem peste asta, eu sunt o fire destul de optimista
Bebe al meu este bine, saptamana trecuta cand am fost la eco avea 2800 g si este foarte activ desi nu prea mai are mult loc pentru desfasurarea activitatilor.
Inca o data felicitari prospetelor mamici si pentru cele care tocmai se pregatesc sa nasca!
Sper ca nu v-am plictisit prea tare

Oana 36+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by anyah

Salutari la toate gravidutele si mamicile de aici.
Si eu sunt o mamica de august. Pe 1 august ma internez pentru analize si cezariana. Sper ca operatia propriu-zisa sa fie pe 3 august.
Am emotii si... si nu stiu. :) Sunt fericita! ^^

Bun venit, anyah! Bafta multa la analize si apoi la operatie!

quote:
Originally posted by selut

Sunt si eu aici multumita lui "liadorian", eu am postat in alta parte si mi-am spus oful,
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103506
asa ca am fost invitata sa fa fac si voua cunoscuta problema mea cu o rugaminte care vine din suflet sa-mi fiiti aproape si dac puteti sa-mi da-ti sfaturi si incurajari ca am nevoie disperata.
Am DNP pe 15-17 iulie dar datorita unor probleme pe 9 iulie vom programa data cezarienei.
Astept parerile voastre
Nastere usoara tuturor si sa va bucurati de bebelini vostri sanatosi

Selut, ma bucur ca ne-ai gasit! Sper sa se rezolve totul cu bine, pentru bebelush si pentru voi, parintii lui.

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Salutari si de la noi!

Felicitari proaspetelor mamici,sa va traiasca bebeii sa va umple casa si inimile de bucurii
Am fost si noi astazi la medic, am facut testul non-stress, unde s-a constatat ca am contractii (in 30 min am avut 3, dintre care una mai puternica si doua mai slabute ca eu nu le-am simtit),insa bb nu e coborat,nu e in pozitie ptr nastere.E chiar putin ridicat si sta cam pe diagonala...
in fine...sper si trebuie sa mai stea macar o sapt in burtica,astfel ca mi-au dat un trat. sa-mi opreasca contractiile pe care prefer sa-l inlocuiesc de la mine putere cu Mg si repaos...
dincolo de toate astea azi am avut destule contractii si dureroase , dar am un feeling ca bb nu vine asa repede oricum...
va pup cu drag, merg sa mai citesc una alta din urma...

36+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

fetele intru si eu sa dau raportul am fost la dr acum 2 zile si bebelina avea 2150 gr colul mai scurtat 3.2 dar inchis contractii mai am si acum dar sper sa o duc pana la 37 macar.

pe voi nu va doare osul pubian (putza)ca eu nu mai pot o simt ca o febra musculara?

32+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anyah sa ne dai toate datele ca sa te trecem pe prima listuta! Stiu ca ai mai scris la noi!

Selut si noi am avut un diagnostic de retard de crestere dar tot dr ne-a consolat ca 2 saptamani nu sunt chiar un retard si am mers cu diferenta asa de 2 saptamani pana am nascut prin cezariana la 38 de saptamani si 4 zile. Si afla ca nu avea copilul nici un retard, de la 2.900 cat se astepta toata lumea sa fie, am facut un flacau de aproape de 3.300 la nastere. Eu zic sa te linistesti, mai ai asa de putin pana nasti si atunci toate problemele tale vor fi spulberate. Sa ne dai si noua datele ca sa le trecem pe prima pagina!

Alexi e normal sa ai febra musculara inghinala, apasa burta pe toti muschii!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am dormit ca in gara, pe la 5 s-a eliberat dormitorul si m-am retras cu cel mic. Am si visat, nu as stii exact ce, dar m-am trezit de parca am dormit toata noaptea!
Cred ca e timpul sa ne pregatim de baie!

Am discutat si cu Gabiarama dar vroiam sa intreb si celelalte fete care au nascut, voi mai aveti lohii, scurgeri, sangerari? Ca la mine au disparut toate de vreo 2 zile si stiu ca data trecuta m-au tinut toate astea 2-3 saptamani!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Anyah, Stelut, bine ati venit ! Sa aveti nasteri usoare si bebici sanatosi !

34+

Christian

Mergi la inceput